reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj dziewczyny , wpadała do mnie szwagierka z chipsami i popcornem - dla dzieciaków starszych ale rąbałam z nimi równo :-D:-D:-D
Lilianka ma chyba na myśli piwo o smaku teqili

Kasia Ty jestes nie mozliwa,prawie spadlam z krzesla jak ja kocham to twoje poczucie humoru:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój mężus już czeka na mnie z otwartym winkiem, "dziko" się uśmiechając :-pwięc zadzieram kiece i lece ... do jutra !!!

nastepna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie bez zmian tylko wzielam prysznic nasmarowalam sie samoopalaczem(na wypadek jakby slonca jutro nie bylo,hahahaha)maslem kokosowym,oliwka i kremem cala sie lepie jak mi sie nie wchlonie to bede musiala leciec jeszcze raz sie wykapac,hahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny widzę, że humorek dopisuje :-D

P.S. Ja też jestem ciekawa co tam u Darii. Pewnie cała męska częśc knajpy się na Nią gapi. Ja nie wiem jak Ł to zniesie ;-):laugh2:
coś mi sie wydaje, że nie zniesie i się na nią rzuci :-D:-D:-D

Bbakania zdróweczka dla Natki, kurcze co to do niej się przypałętało, że odejść nie chce :dry:

moja marudka dziś wyjątkowo się przed spaniem wierciła... zjadła za to 200 ml kachy i zapiła cycem :szok: to rekord, bo gdzies od miesiąca nie udało się w nią wcisnąć więcej jak 100ml jakiegokolwiek jedzonka :tak: ciekawe do której pośpi... bo wczoraj w nocy pierwsza pobudka na jedzonko byla o 2,30 :-) (przemilczę fakt, że potem do 4 się przewalała i opłakiwała :sorry:)

miłej, upojnej nocki ;-) (bez różnicy czy działać będzie winko, czy mąż :-p:-D)

Hahahaha ale jestescie niemożliwe ależ Kasiau miała rację Marlenko
to piwko o smaku Tequilii pyszności - olleee :pP

Bbakania podobno chora jestes a tu prosze kiecę do góry i ... Miłego Wieczoru hahahahaha:-):-D

to chyba muszą telepatycznie przepływać, skoro taka głupawka na bb ;-):-D

dobra, zmykam bo mąż juz pochrapuje mi na kanapie :sorry: miłego wieczorku;-)

Witam z rana , melduję się bo m nie przyjechał w ten weckend to mi się nudzi
Mała dziś pospała do 7 więc jestem wyspana , no i męża nie było to mnie nie zmęczył:-D
Uśmiałam się rano z Werci bo mówię do niej że nie mam nic w portfelu a ona mi nie uwierzyła , to jej mówię żeby zajrzała do niego i stwierdziła że teraz to ona ma więcej kasy bo ja nawet złotówki nie miałam.

Miłego dzionka

reklama
Dzien Dobry
A ja wczoraj tylko jedno piwko wypilam i to sączyłam je przez 2 h więc mi tam nic nie szumiało - Bbakania mnie rozbawiła z tą kiecką hahaha

Nadia dzisiaj wyjątkowo przed 7 obudziła sie, zauwazyłam ze ma rozpulnione dziąsło - nie wygląda to zaciekawie, do tego jest płaczliwa ehh ...
U nas leje, szczerze mowiąc mam dosc tej pogody...
KasiaU :-D dobre, dobre...

Miłego Dzionka
p.s. mialam jechac po prezenty dla dzieci a tu Świeto :-(( zapomnialam)

Do góry