Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale czad
ubawilam sie na maxa
:-);-)Dziekuje baaardzo za zyczenia imieninowe-co prawda obchodze zawsze w lipcu,ale co tam;-)
I tez najlepszego dla Magdziarki o Magdalenkikol:-):-)
U nas nieciekawie-Maja po poludniu dostala goraczki-w domu zmierzylam i wyszlo 39.1°C!Bardzo rozpalona,poplakujaca,bez sily nawet na siedzenie-caly czas sie pokladala:-(
Zrobilismy jej chlodna kapiel,czopek w pupe i do lozeczka.Teraz juz jest tylko cieplawa,poci sie.Mam nadzieje,ze jej przejdzie.Zastanawiam sie czy to nie od slonca....Bo na zabkowanie to chyba za wysoka temperatura....

K
A jakie kropelki podajesz na te oczka - o ile wogóle coś podajesz... ??
![]()
Chciałam ją nauczyć że i mamie się pieniążki mogą skończyć - a wiecie co ona mi powiedziała ? że za dużo na buty wydałam![]()

oj musiało być ostro 

;-)
ciekawe jak tam Darunia?
I ja jestem ciekawa jak da Darunia :-)
P.S. Ja też jestem ciekawa co tam u Darii. Pewnie cała męska częśc knajpy się na Nią gapi. Ja nie wiem jak Ł to zniesie ;-)![]()
coś mi sie wydaje, że nie zniesie i się na nią rzuci![]()
P.S. Widze, że Daruni jeszcze nie było więc nic mnie nie omineło ;-)![]()
Daruunia, biedna odsypiaoj musiało być ostro
![]()
Darunia no gdzie Ty się podziewasz??? ;-)Mam nadzieje, że imprezka się udała a Ty jeszcze dopieszczasz mężulka a nie leczysz kaca...
![]()

Już zdaję relację, już zdaję ;-)

wszystko zarąbiście się udało, było mega fajnie, tort wyśmienity, rozszedłsię jak ciepłe bułeczki, alkoholu wystarczyło dla każdego... no poprostu rewelacja!!!! Cieszę się że wszystko się tak udało ;-)