reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mi robił mój gin. Wszelkie bakterie itp, bo miałam często problemy z nią. Na wynik pamiętam sporo czasu czekałam.
*****... dzwoniłam do Gamety (ale na recepcję) oczywiście nic się nie dowiedziałam....musiałam pędzić do domu żeby wziąć te karciochy wszystkie z telefonami (bo se zapomniałam). Oczywizda w szpitalu nikt nie odbiera...:crazy::crazy::crazy::crazy: Jeszcze zaliczyłam spółdzielnię mieszk. zeby odebrać klucze do nowych skrzynek...Zwolnią mnie kiedy....
Na kierowaniach od tej ginki mam napisane żeby zrobić CRP???? Ki czort??? po co, i czy któraś robiła??? PŁOSZĘ Jakieś info!!! (bo sama nie mam czasu grzebać po całym necie dzisiaj)....

I dupa zbita, 1 krecha
Domelcia....zrób betkę... będziesz przynajmniej wiedziała...

aaaa....dodam że to badanie mam zabrać na HSG (chyba... kuźwa- ja nic nie wiem) Musze zadzwonić do tej ginki po południu i się dowiedzieć bo od tego wszystkiego to już mnie w d*pie strzyka...

Wiecie co nawet nie jestem rozczarowana, wiedziałam że tak będzie. To na pewno szlejące hormony albo moje torbielowate jajniki. Poza tym nie mam żadnych objawów, trochę jajniki mnie bolą i piersi (to normalne przed @), pobolewa mnie głowa(przez tą pogodę)i nic mi się nie chce robić (byłam wczoraj 15 h w pracy).

reklama
Do góry