reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam serdecznie:-)
MamaBiN trzymam mocno kciuki za Naszego Kurcacka, żeby szybciutko wróciła do zdrowia;-) mocno wierzę, że wszystko się ułoży;-)
Dziewczyny, przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was, ale tyle było postów, że już nie pamiętam co komu napisać
popołudniówki już minęły, sama praca jest dość dobra, ale fakt, że nie ma mnie w domu jakoś psuje mi humor:-( dziś miałam wolne, ale za to jutro na rano
tak mi się nie chce, ale muszę
Antoś już zdrowy i broi ile się da
M łazi naburmuszony i strasznie mnie wkurza
na szczęście za 1,5 miesiąca wyjeżdża, więc trochę odżyję
jutro postaram się nadrobić wszelkie zaległości bo dzisiaj muszę lecieć się umyć i spać
dobranoc:-)
MamaBiN trzymam mocno kciuki za Naszego Kurcacka, żeby szybciutko wróciła do zdrowia;-) mocno wierzę, że wszystko się ułoży;-)
Spóźnione, ale szczere życzonka dla Wszystkich Solenizantów

Dziewczyny, przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was, ale tyle było postów, że już nie pamiętam co komu napisać

a ja też trochę podrzemalam:-) ciekawe co będe robić nocą???
pewnie na BB siedzieć
no ja też sądze, że to była kradzież
jutro zobaczymy jak się wytłumaczy 
Pabla ja też uwielbiam takie widoki:-) słodkości- tatuś i wtulony w niego bobas:-)
Kasia rzuć trochę truskawek;-)
Kate fajnie, że zaleciałaś;-) teraz biedulko mniej czasu masz dla nas, co jest zrozumiałe
ważne, że się spełniasz:-) a i dobrze, że M na trochę wyjedzie, tak dla zdrowotności związku;-)
M wysłałam po piwo a co by mi grzańca zrobil, bo katar mam przeogromny:-( i coscik mnie bierze a jutro mam chlaństwo - koleżanka (nome omen też z BB ale z sierpnia) ma urodziny a ze ja już mogę piffkować, to będzie się działo

no ja też sądze, że to była kradzież

Pabla ja też uwielbiam takie widoki:-) słodkości- tatuś i wtulony w niego bobas:-)
Kasia rzuć trochę truskawek;-)
Kate fajnie, że zaleciałaś;-) teraz biedulko mniej czasu masz dla nas, co jest zrozumiałe

M wysłałam po piwo a co by mi grzańca zrobil, bo katar mam przeogromny:-( i coscik mnie bierze a jutro mam chlaństwo - koleżanka (nome omen też z BB ale z sierpnia) ma urodziny a ze ja już mogę piffkować, to będzie się działo

pabla27
Fanka BB :)
ależ się wciągnęłam

Spot the difference - Spot the differences - SpotTheDifference.com
ale doszłam do green level i idę spać bo już na oczy nie widzę

Spot the difference - Spot the differences - SpotTheDifference.com
ale doszłam do green level i idę spać bo już na oczy nie widzę

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Tosika dobrze robisz. Prześwięć ją . I życzę Ci by nowy pracownik się sprawdził.
A piffkować będziemy i to ostro a raczej nabąblujemy się winem i będziemy śpiewać :-)
A piffkować będziemy i to ostro a raczej nabąblujemy się winem i będziemy śpiewać :-)
Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!
Ech...tyle naprodukowałyście,że nie dam rady każdej odpisać,ale przeczytałam wszystko tj. na tym wątku,bo na inne jeszcze nie zaglądałam i nie wiem czy zdążę zanim padnę
Niestety nie ma jakoś małego z kim zostawić.Teściowa w pracy-ona tylko by sie mogła małym zająć,bo moi rodzice owszem pomogą,ale już chyba zapomnieli jak to było z małymi dziećmi i jeszcze w takiej dość stresującej sytuacji,no oni tak nie mieli,bo najpierw ślub ,a później dzieci tak po bożemu i może też dlatego po cichu myślą,że "sobie narobiłaś to se radź"
No i z nimi to by raczej nie przeszło to,że ja na masaż i relaks,a oni z małym sie będą użerać:-( Tak więc jakos sie trzymam,a masaż i kino to narazie w marzeniach,ale kto wie jak sie wszystko uspokoi to może uda sie małego komuś sprzedac na chwilę.
Gratuluję ,że sie negocjacje udały,ale z pracownicą to faktycznie cos nie teges
Prześwięć ja porządnie.
Andula wspólczuje migreny:-( fajnie,że juz wszyscy będziecie razem
Nasz mały urwis kima,ale cos ostatnio ciężko u niego z zasypianiem-ryczy jak bóbr,jak sie budzi to też
Generalnie usypianie wydłużyło sie do ok pól godz.
,bo skubany non stop wstaje i to z rykiem.Nocki też średnio na jeża,juz dawno nie przespał całej,a jak sie obudzi 4 razy to świeto lasu, a ja wyspana na całego,gorzej jak jęczy co pół godz.
Ząb idze,a nawet chyba dwa to może przez to,ale cos się dzidziuch popsuł

Na dodatek agencja mieszkaniowa w UK mnie dzisiaj do szału doprowadziła,bo przelali mi na konto o 500 funtów za mało i trzeba będzie sie z nimi teraz uzerać,żeby oddali wszystko,no ale to juz niech K załatwia,bo ja nie mam głowy.
Jutro jedziemy całą familia na zjazd wicyniaków na wieś do babci,wiec dla relaksu i w ramach panieńskiego z chrzestna tez cos może chlapnę,tylko szkoda,że pogoda do bani.
Dobra spadam,bo nabazgroliłam,że nikt nie przeczyta
Ech...tyle naprodukowałyście,że nie dam rady każdej odpisać,ale przeczytałam wszystko tj. na tym wątku,bo na inne jeszcze nie zaglądałam i nie wiem czy zdążę zanim padnę

Tosika co ja bym dała za taki relaksMadziu no masz tego ganiania troszkęale finał będzie cudowny:-) i wiesz co może powinnaś jeden dzień przeznaczyć tylko i wyłącznie dla siebie, pójść na jakiś masaż albo do kina- po prostu nie mysleć i się odprężyć
a z miłych widaomosci to dzisiaj cały dzien mialam spotkania i negocjacje (dlatego nie buszowalam po BB;-)) i jestem przeszczęśliwa bo poszło po mojej myśli![]()

Gratuluję ,że sie negocjacje udały,ale z pracownicą to faktycznie cos nie teges

Andula wspólczuje migreny:-( fajnie,że juz wszyscy będziecie razem

Nasz mały urwis kima,ale cos ostatnio ciężko u niego z zasypianiem-ryczy jak bóbr,jak sie budzi to też

Na dodatek agencja mieszkaniowa w UK mnie dzisiaj do szału doprowadziła,bo przelali mi na konto o 500 funtów za mało i trzeba będzie sie z nimi teraz uzerać,żeby oddali wszystko,no ale to juz niech K załatwia,bo ja nie mam głowy.
Jutro jedziemy całą familia na zjazd wicyniaków na wieś do babci,wiec dla relaksu i w ramach panieńskiego z chrzestna tez cos może chlapnę,tylko szkoda,że pogoda do bani.
Dobra spadam,bo nabazgroliłam,że nikt nie przeczyta

Ostatnia edycja:
beaa
Mamy lipcowe'08
Tosika- przeswiec ta pracownice, aby popamietala ta lekcje na cale zycie.
Pabla- fajnie, ze dzieci tak szybko zasnely;-)
Kate- poczatki zawsze trudne, ale jak sie przyzwyczaisz to bedzie git.
Kasia- a ty regularnie chodzisz na ten fitness?
Mala jescze nie spi, mam nadzieje, ze szybko padnie i to w swoim lozeczku.
Jutro wyruszamy z domu o 9 rano na zakupy, a pozniej pewnie jeszcze gdzies pojedziemy, zwlaszcza, ze weekend ma byc upalny:-).
Pabla- fajnie, ze dzieci tak szybko zasnely;-)
Kate- poczatki zawsze trudne, ale jak sie przyzwyczaisz to bedzie git.
Kasia- a ty regularnie chodzisz na ten fitness?
Mala jescze nie spi, mam nadzieje, ze szybko padnie i to w swoim lozeczku.
Jutro wyruszamy z domu o 9 rano na zakupy, a pozniej pewnie jeszcze gdzies pojedziemy, zwlaszcza, ze weekend ma byc upalny:-).
kaja1978
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!
Jutro przeczytam co i jak, bo z M. otwieramy 2 wino
Podpisaliśmy przedwstępną umowę sprzedaży naszego mieszkania
Wczoraj rano w necie pokazało sie nasze ogłoszenie i mnóstwo telefonów! Szok... Co chwilę ktos wchodził i oglądał mieszkanie. I każdy chętny... Dostaliśmy o 15 tys. więcej niż proponowaliśmy, bo licytowali się (tzn. w miarę mozliwości
). Tak szybko wszystko sie dzieje
Jescze tydzień temu nie było mowy o zmianie, a teraz juz prawie sprzedaliśmy. Mam tylko nadzieję, że ludzie, od których kupujemy nie wywiną jakiegoś numeru. A z nimi będzie ciężko
Dziadki, swoje wiedzą. Pan chce umowę przedwstępną notarialną(nawet notariusz się śmiał, bo kosztuje 800 zł, a i tak trzeba jeszcze normalną umowę zawrzeć), bo ogladał Jaworowicz i nie ufa ludziom
no nic, jakoś trzeba ich przekonać. Jutro idziemy z Zosią, może zrobi lepsze wrażenie niż my
i w przyszłym tygodniu część zapłacimy. Nie dociera do mnie fakt takich zmian
I jakie tempo
Jutro przeczytam co i jak, bo z M. otwieramy 2 wino

reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia- zycze dobrej zabawy na zjezdzie!
Kaja- moze to i lepiej, ze wszystko sie tak szybko dzieje. No i fajnie sie zlozylo, bo niebawem bedziesz miala wakacje i czas, aby sie ulokowac w nowym gniazdku i je dopiescic.
Kaja- moze to i lepiej, ze wszystko sie tak szybko dzieje. No i fajnie sie zlozylo, bo niebawem bedziesz miala wakacje i czas, aby sie ulokowac w nowym gniazdku i je dopiescic.