reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam popoludniowo:-)
wpadlam troche poczytac
posprztane,obiad zrobiony,Paulina u babci,mala wlasnie wstala po 40 minutach snu i je,P poszedl do brata na budowe a ja mam w koncu chwilke:-)
pogoda barowa!!!!

A moj Dominik obudzil mi Klaudie i drze sie jak opetana:no::no::no:Oby mi Wiktorii nie obudzila bo zwariuje:wściekła/y::no:
Wypilam sobie capucinko i myslałam ze sobie posiedze ale wyglada na to ze jednak nie

Na razie obydwie leza w łozeczkach i nie mam zamiaru Ich wyciagac;-)Klaudia przestała beczec ale obudziła mi Wiktorie:wściekła/y::no:
Cholera i jeszcze zaczeło padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:M dzwonil ze z pracy wroci najwczesniej po 16 wiec dopiero wtedy zaczniemy sie szykowac na zakupy.
Ale dzisiaj jest ostatni dzien w pracy:tak:W poniedzialek tylko pozalatwia wszystkie formalnosci i od wtorku bede Go wykorzystywała na maksa:-);-)oczywiscie jesli chodzi o obowiazki domowe i pomoc przy dzieciach:tak::tak::tak:

Dowikla ,gratki z okazji sprzedaży ,super i grosz jest i miejsca nie zajmuje:-D
tak to z dziećmi jest,jest szansa,ze Klaudia przyśnie???
Umnie nadeszła wiekopomna chwila ,jak w listopadzie wycinaliśmy drzewa na działce to wysięgnik zarwał nam studzienkę ,bo śniegiem była przykryta i nie zauważyli i tak dziś przedostatniego dnia maja ,mój m wziął się za zacementowanie pokrywy na nowo
icon_tancze.gif
,

Na razie obydwie leza w łozeczkach i nie mam zamiaru Ich wyciagac;-)Klaudia przestała beczec ale obudziła mi Wiktorie:wściekła/y::no:
Cholera i jeszcze zaczeło padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:M dzwonil ze z pracy wroci najwczesniej po 16 wiec dopiero wtedy zaczniemy sie szykowac na zakupy.
Ale dzisiaj jest ostatni dzien w pracy:tak:W poniedzialek tylko pozalatwia wszystkie formalnosci i od wtorku bede Go wykorzystywała na maksa:-);-)oczywiscie jesli chodzi o obowiazki domowe i pomoc przy dzieciach:tak::tak::tak:
To kiedy on wyjeżdza do pracy ? ja byłam przekonana ,ze wlipcu dopiero,
Masz rację ,wykorzystuj ,ale dlaczego tylko do pracy?:-D

Moi teraz oglądaja dzieciaki górą na dwójce ,bardzo to lubą oboje,lubią też miec dzień trolla ,który zawsze w piątki sobie urządzają.............................................
to znaczy ,że nie muszą się myć:-D:-D:-D
dobre!!!!!!!!!!!!!!

Naprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:-:)-:)-(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała:wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje Ci,ale czasami lepiej byc samemu niz z kims na sile

ADam mógłby mieć dzień trola codziennie julka to czyścioch i prysznic sobie robi rano i wieczorem:-D
słuchajcie adam przyszedł ze szkoły pyta gdzie idziesz piotrek ten na impre ide adacho adam ale taką z alkoholem ???? piotrek no tak...adam to może skocze po picie do warzywniaka ? piotrek ale jeszcze jest butelka mineralki...adam ale jutro będziesz miał KACA:szok::szok:piotrek nie nie będe miał:tak: (taaaaaa!!!!!!) na to włącza się julka a co to jest kac????????// odpowiedz adama: kac to Katowanie Alkoholem Choleryka:-D:-D:-D
te ich teksty!!!!!!!!!
powinnas je spisywac i opublikowac jako zart przedskzolaka:-)

Robie sobie babyboomowe suwaczki:tak::tak::tak:
Ale mam radoche:-D:-D:-DBo mi pierwszy udal sie od razu
no lae widze ze nzawalas szcypiorki:-)

Witam sie wieczoro poczytała ale tak mnie wkuża komp ze nie odpisze przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Kamilek sie przebudził i lulam go we wózku Martynka jeszcze nie spi.Ale nerwowa jestem wszystko mnie wnerwia:tak:
ja tam stawiam na ciaze:-D:-D:-D

Za dużo się wydarzyło, za dużo żalu do siebie, brak zaufania. Podniósł na mnie rękę, to nie ma sensu:-(
ja na Twoim miejscu tez bym odeszla gdyby moj podniosl na nie reke.
lepiej zeby dzieci mialy tylko mame ale szczesliwa i spokoj w domu

Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
szcseliwa i zadowolona mama to szczesliwe dzieci-pamietaj o tym!
a my jestesmy od poprawiania humoru
terpaia BB zawsze dziala!!!!!!!!!!!!!111:-D:-D:-D:-D:rofl2:

no to dobrze ze poszlas do szpitala :tak:
dobrze ze to tylko zapalenie pecherza :tak:

a wysypka moze ma skaze bialkowa??
a dusznosci i chrypka nie mam pojecia skad :eek:
no nistety a skaze bialkowa i alergi na inne pokarmy,na zel na zabkowanie tzn na lidokaine,na suchy pokarm dla ryb i pewni na jakies pylki tez

słuchajcie adam czyta julce frankilna w łóżku "franklin i złoty interes" w bajce chodzi o to że franklin chce zabawke zestaw suer dedektywa ale nie ma tyle kasy prosi rodziców ci mówią że może zarobić więc maluje płot zmywa naczynia w końcu ma pieniądze i kupuje go ....skończył adaś czytać i pyta julkę -to jaki morał z tej bajki????????/ julia myśli cisza w pokoju nagle słyszę odpowiedź julki-"JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ NA DUPIE SIEDZI" no wyje z niej:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-Dsikam:-D:-D:-D:-D

Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:
ciesz sie bo nidlugo wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.

nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.

A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowo_Oliwka sie wyszalała na maxa.

Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.

potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.

A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
niestety na fryzjera się nie nadaję :-D:-D:-D:-D:-D:-Dza krutko ja obciełam,wygląda jak paź :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
fajnie ze mialyscie tak milo:-)

reklama
Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:

Do góry