reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

taaaaa tksty to oni mają genialne tylko czasami nie wszyscy je łapią i potrafią się obrazić:cool2::cool2::cool2:
wiktoria a na ile twój mąż przybywa????no bo jakbyś dostała jutro to na przyjazd to będzie końcówka a potem......no.......a zresztą miałaś dopiero pierwszą po porodzie więc następna może być równie dobrze po 3-4 m-cach mi mój doktorek powiedział że do roku po porodzie miesiączki mają prawo być nieregularne i mimo że to mało komfortowe to tak może i ma prawo być nawet jeżeli kilka jest regularnie to potem może np jakaś być później albo wcześniej....a pozatym w cyklu 12 miesięcznym u karzdej kobiety ma prawo jedna miesiączka wypaść:tak::tak:tylko my kobiety nie planujące ciąży wpadamy od razu w panike:-D:-D

reklama
Zapomnialam Wam sie pochwalic ze dzisiaj wyszedł Klaudunii pietnasty zabek:tak::tak::tak:Dolna trojeczka:-)Nawet nie wiedzialam ze Jej wychodzi ale sie przewrociła i zagladłam Jej do geby:-D;-)

Agnes Martynka sikała na muszle tylko że ja jż sadzałam a teraz sobie sama siada i sika

aha no to gratulacje dla Martynki :tak::tak::tak::tak:

A Martynka dostała dzisiaj od Babci na dzień dziecka złote kolczyki

fajny prezent :-)
Na Oliwkę czekaja kolczyki od chrztu ale trzeba najpierw przebić uszy :-)

Anabuba Martynka ma przebite uszka już dawno

ja załuje ze nie przebiłam jej uszu jak była malutka,nic by nie pamietała i nie byłoby żadnego problemu a teraz nie wiem czy da sobie przebić bo to takie strachajło,boi się obcych

No to teraz czas na naukę picia z niekapka kupiłam mu taki aventa z białym ustnikiem miękim może da rade,,,,,,........od kiedy wasze dzieciaczki piły z niekapka????

dość szybko-jak skończyła 8 mies.

ona szybko z butli przestała pić bo jak miała 15 m-cy to wszystk łyżką jadła ni i kubeczek do picia:tak::tak:
a i powiem wam że ze wszystkich butelek które miałam najlepsze tzn najtwarlsze i najwygodniejsze są butelki bebe confort są rewelka a do tego śliczne:tak:

Oliwka przestała pić z butelki ze smokiem jak miała 11mies.od tamtej pory jadła wszystko łyżeczką.
a butelki i smoczki mieliśmy wszystko z Aventu,jestem zadowolona z tej firmy :tak::tak::tak:

jesteeeem!!!!!:-D

w trakcie wyczytywania waszych postów zjadłam pól kilo truskawek:szok::szok::szok:

teraz biore paluszki, picie puscza muzyczke i siadam do krzyżowek:-D

ooooo Ty łakomczuchu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to jestem:tak::tak::tak:
Pojechalam jednak do szpitala zbadali mocz no i okazalo sie ze mam jednak zapalenie pecherza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: odrazu dostalam antybiotyk i juz po pierwszej tabletce jest troche lapiej:tak::tak:
Dziekuje wam dziewczyny ze zescie mnie przekonaly abym pojechala do szpitala bo tak to bym sie do wtorku meczyla a bylo by napewno jeszcze gorzej:tak::tak:

jak dobrze ze dałaś sie namówić zeby pojechac na ostry dyżur,teraz po antybiotyku bedzie już tylko lepiej

A ja obejrzalam sobie ostatni odcinek Brzyduli:tak:Cholercia bedzie mi brakowało tego serialu:no:Ide zrobic małpiszonom jakies picie bo stale cos wolaja:wściekła/y:niech ta pogoda sie wkoncu zmieni

ja przegapiłam dziś Brzydulę,jutro rano obejrzę sobie powtórkę.też załuję że to był ostatni odcinek :-)

Witajcie, wreszcie po wizycie u fryzjera, całkiem nieźle. Trochę lepiej się czuję wreszcie.Jestem samotną mamma z trójką dzieci ale teraz przynajmniej tego po mnie nie widać:tak:AGA-dobrze ze jesteś po wizycie u lakarza:-)

daj fotkę nowej fryzurki :tak::tak::tak::tak: pochwal się

julka miała coś koło 3 m-cy więc nic nie kumała:cool2:

ja żałuję że też tak nie przekułam uszu w tak wczesnym wieku,może nie aż tak wczesnym ale tak od 6-9mies.teraz bedzie prob;lem

a skojarzylam z ja w sobote dalam malej serek homognizowany troche,zeby ja obsypalo na wizyte u alergologa we wtorek.no i dostala malej wysypki a w srode katar i w sobote hrypa.i tak mysle czy to nei przez to....
bo osatnio miala chrype miesiac wczesniej jakos jak jej przez przypade dala zupy ze smietana:sorry:
bo jak jest wirusowe zapalenei kratno to z dusznoscaimi itd nie?

o Ty niedobra,dałaś dziecku seek żeby je wysypało?jak mogłaś? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no trochę tego wystawiłaś,

Nie wiem co do @ a komp muli jak bym mogła wyj********ała bym go przez okno:-D:-D

wiki co Ty sie tak wsciekasz?nie poznaję Cię :-D:-D:-D:-D:-Dhormony buzują :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

O tak Kochana:tak::tak::tak:
TYm bardziej ze Klaudia jest bardzo wybredna w tym co zaklada:szok:Ma swoje ulubione pumki i innych butow nie chce mi nosic:-);-)No i ciuszki tez sama sobie wybiera
dobrze ze ja nie mam takiego problemu,Oliwka zakłada to co jej wyciągnę,nie marudzi przy wyborze ciuchów :no::no::no::no::no:

słuchajcie adam czyta julce frankilna w łóżku "franklin i złoty interes" w bajce chodzi o to że franklin chce zabawke zestaw suer dedektywa ale nie ma tyle kasy prosi rodziców ci mówią że może zarobić więc maluje płot zmywa naczynia w końcu ma pieniądze i kupuje go ....skończył adaś czytać i pyta julkę -to jaki morał z tej bajki????????/ julia myśli cisza w pokoju nagle słyszę odpowiedź julki-"JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ NA DUPIE SIEDZI" no wyje z niej:-D:-D:-D:-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: normalnie ona boska jest :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

o kurcze to się ania umęczy taką podróżą nie mówiąc o lali:szok::szok::szok:
pozdrów ją od nas cieplutko:tak::tak::tak:
dobrze że automat działa i że to piwnica ale sprzątania nie zazdroszczę:no::no:
mi latem moje kochane dzieci wyjeły z w-c rurę odpływową z pralki a ta akurat wodę spuszczała sprzątaliśmy wszystko wszyscy w try miga bo my mieszkamy na piętrze co by sąsiadów nie zalać....udało się ale nerwa na nich miałam na maxa:tak::cool2:

Zapomnialam Wam sie pochwalic ze dzisiaj wyszedł Klaudunii pietnasty zabek:tak::tak::tak:Dolna trojeczka:-)Nawet nie wiedzialam ze Jej wychodzi ale sie przewrociła i zagladłam Jej do geby:-D;-)
No to GRATULACJE dla Klauduniiii:tak::tak:

taaaaa tksty to oni mają genialne tylko czasami nie wszyscy je łapią i potrafią się obrazić:cool2::cool2::cool2:
wiktoria a na ile twój mąż przybywa????no bo jakbyś dostała jutro to na przyjazd to będzie końcówka a potem......no.......a zresztą miałaś dopiero pierwszą po porodzie więc następna może być równie dobrze po 3-4 m-cach mi mój doktorek powiedział że do roku po porodzie miesiączki mają prawo być nieregularne i mimo że to mało komfortowe to tak może i ma prawo być nawet jeżeli kilka jest regularnie to potem może np jakaś być później albo wcześniej....a pozatym w cyklu 12 miesięcznym u karzdej kobiety ma prawo jedna miesiączka wypaść:tak::tak:tylko my kobiety nie planujące ciąży wpadamy od razu w panike:-D:-D
ja to zawsze mialam nieregularne czasami okresu nie mialam po pol roku czasami nawet dluzej przychodzil kiedu mu sie spodobalo :tak::tak: jak sie potem okazalo wszystko przez ta tarczyce bo hormony mi poglupialy:szok::szok:

o kurcze to się ania umęczy taką podróżą nie mówiąc o lali:szok::szok::szok:
pozdrów ją od nas cieplutko:tak::tak::tak:
dobrze że automat działa i że to piwnica ale sprzątania nie zazdroszczę:no::no:
mi latem moje kochane dzieci wyjeły z w-c rurę odpływową z pralki a ta akurat wodę spuszczała sprzątaliśmy wszystko wszyscy w try miga bo my mieszkamy na piętrze co by sąsiadów nie zalać....udało się ale nerwa na nich miałam na maxa:tak::cool2:
No ja im wspolczuje tej drogi ale Ania pisala ze tyle dobrze ze Laura grzeczna i wola siku:tak::tak: A pozdrowic ja pozdrowie od was:tak::tak:
A co do sprzatania to wszytko m porobil bo ja musialm zajac sie mala;-)

AGNES
A jutro rano jest powtorka Brzyduli????

A&E
Dobrze ze to tylko piwnica;-):-)

Oj biedna ANKA i Mała:no:Niezle sie umecza
Pozdrow Je serdecznie:-):tak:

Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:

no to gratki ząbka:tak::tak::tak::tak:
dowikla a ja się napatrzeć nie mogę na twój avatarek jest boski szczypiory wszystkie 3 są śliczne:tak::tak::tak:

reklama
Oliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.

nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.

A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowo_Oliwka sie wyszalała na maxa.

Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.

potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.

A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
niestety na fryzjera się nie nadaję :-D:-D:-D:-D:-D:-Dza krutko ja obciełam,wygląda jak paź :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry