reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

taaaaa tksty to oni mają genialne tylko czasami nie wszyscy je łapią i potrafią się obrazić:cool2::cool2::cool2:
wiktoria a na ile twój mąż przybywa????no bo jakbyś dostała jutro to na przyjazd to będzie końcówka a potem......no.......a zresztą miałaś dopiero pierwszą po porodzie więc następna może być równie dobrze po 3-4 m-cach mi mój doktorek powiedział że do roku po porodzie miesiączki mają prawo być nieregularne i mimo że to mało komfortowe to tak może i ma prawo być nawet jeżeli kilka jest regularnie to potem może np jakaś być później albo wcześniej....a pozatym w cyklu 12 miesięcznym u karzdej kobiety ma prawo jedna miesiączka wypaść:tak::tak:tylko my kobiety nie planujące ciąży wpadamy od razu w panike:-D:-D
Teraz na 3 tygodnie a co do @ to może i to było jednorazowe a w ciązy napewno nie jestem bo po @ sie nie seksowałam:-D:-D:-D:cool:dopiero za tydzień se będe:-D:tak:

reklama
AGNES
A jutro rano jest powtorka Brzyduli????

dowikla jutro są powtórki Brzyduli z całego tygodnia,zawsze w soboty :tak::tak::tak::tak::tak:

Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:

cwaniak,myslał że mama się nie dowie .nieźle to sobie wykabinował:-D:-D:-D:-D:-D

Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:

No to ladnie Michal wdal sie w bojke z kolega i wszystko ukrywal przed mamusia:szok:;-);-) a i jeszcze w dodatku nie pamietal czemu ma oko zadrapane;-);-);-) kurde jak te dzieci szybko o wszystkim zapominaja;-);-)

AGNES
No to fajnie spedzilas dzien:tak::tak::tak:A my drugi dzien siedzielismy w domu:no:

Ja moim dziewczynkom juz siedem razy podcinalam włoski:-):tak:ale nie na pazia:-p:-D
Pokaz pozniej jakas focie ze swoim dziełem

Oliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.

nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.

A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowo_Oliwka sie wyszalała na maxa.

Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.

potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.

A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
niestety na fryzjera się nie nadaję :-D:-D:-D:-D:-D:-Dza krutko ja obciełam,wygląda jak paź :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a to ja proszę fotkę:tak:
ja julce regularnie podcinam włoski kiedyś grzyweczkę z nią mały problem bo nawet jak coś krzywo pójdzie to nie widać bo jej się włoski lekko kręcą a najbardziej na końcach właśnie:-D

a to ja proszę fotkę:tak:
ja julce regularnie podcinam włoski kiedyś grzyweczkę z nią mały problem bo nawet jak coś krzywo pójdzie to nie widać bo jej się włoski lekko kręcą a najbardziej na końcach właśnie:-D
Ja moim nie robie grzyweczki:no:Podcinam tak całosc zeby ładnie rosly a te z przodu upinam pozniej spineczkami albo robie kitki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry