Tutaj tez sie trzeba nachodzic zeby ładny biustonosz dostrc.Nawet w "Mother care"są paskudne jak dla starej bebci.No ale poniewaz ja ostetnio narzekam jak stara babcia to zaczełam myslec ze powinien byc wygodny
,a potem ładny.
U nas ładnych jeszcze nie spotkałam :-(
sporo jest naprawde ładnych :-) bo te w sklepach, które ogladalam to tragedia...tylko powiedzcie mi jaki rozmiar kupowac jak przed ciaza miałam 85 B/C i teraz tez mniej wiecej tak samo
kypowac wiekszy? jesli tak to o ile? buziaki
Mam nadzieje, że przy D zostane, dlatego takie też zamierzam kupić. Ale to bardzo indywidualna sprawa.
Kasia brzuszek duży a nogi chudziutkie
a co do biustonoszy dla karmiacych polecam firmy alles np. Alles super MAMA NEW 80C -3 kolory - bez ryzyka!!! (626542273) - Aukcje internetowe Allegro
mają kilka ładnych modeli
u mnie nie sprawdziły się totalnie te bawełniane bez fiszbin - moze jeszcze przy małym biuscie ale przy rozmiarze E to była totalna porażka....używałam go czasem do spania
a ALLES są naprawdę ładne, maja trochę na allegro można pooglądać, ja mierzyłam w sklepie a potem taniej na allegro kupowałam
Bardzo ładne. Poszukam sklepu, bo chciałabym przymiarke zrobic...
.No ale poniewaz ja ostetnio narzekam jak stara babcia to zaczełam myslec ze powinien byc wygodny
,a potem ładny.
tylko powiedzcie mi jaki rozmiar kupowac jak przed ciaza miałam 85 B/C i teraz tez mniej wiecej tak samo 

Mam straszną sieć z żył na brzuchu i rękach