reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

SZafirku - rzeczywiście duża ta przebudowa - jeżeli dobrze zrozumiałam to projekt poddasza robicie teraz tylko z wykonaniem będziecie czekać:sorry:
w sumie 2 pokoje na razie wystarczą:tak: ale potem jak juz będzie gromadka to poddasze się przyda;-)

Dobrej nocy życzę wszystkim:-)
dokladnie tak,jak napisalas :tak: projekt teraz,wykonanie pozniej.Z ta gromadka to bym sie tak nie rozpedzala...moj M chce 3,a ja tylko 2 i sie smieje z niego,ze to trzecie, to sobie sam urodzi,hehehe.

A w ogole to nie zgadniecie jak moj kochany mezus sie do mnie ostatnio zwraca...ksiezniczko?sloneczko?misiu?!:no: nic z tych rzeczy...
mowi do mnie "moj ty wiesioleczku" :-D:-D:-D:-D:-D chyba dzialanie wiesiolka bardzo mu odpowiada ;-)
a w ogole to wymyslil sobie,ze w nastepnym cyklu zaczynamy staranka i bedzie zloty strzal,bo on chce,zeby dzidzia sie urodzila 25 marca,to beda o nas w "uwadze" mowic :-D:-D:-D bo on sie urodzil 25 marca i jego tata tez :tak: i on chce teraz potrojna kumulacje,hahaha

reklama
dokladnie tak,jak napisalas :tak: projekt teraz,wykonanie pozniej.Z ta gromadka to bym sie tak nie rozpedzala...moj M chce 3,a ja tylko 2 i sie smieje z niego,ze to trzecie, to sobie sam urodzi,hehehe.

A w ogole to nie zgadniecie jak moj kochany mezus sie do mnie ostatnio zwraca...ksiezniczko?sloneczko?misiu?!:no: nic z tych rzeczy...
mowi do mnie "moj ty wiesioleczku" :-D:-D:-D:-D:-D chyba dzialanie wiesiolka bardzo mu odpowiada ;-)
a w ogole to wymyslil sobie,ze w nastepnym cyklu zaczynamy staranka i bedzie zloty strzal,bo on chce,zeby dzidzia sie urodzila 25 marca,to beda o nas w "uwadze" mowic :-D:-D:-D bo on sie urodzil 25 marca i jego tata tez :tak: i on chce teraz potrojna kumulacje,hahaha
Ta potrójna kumulacja zbrzmiała tak, jakby od razu miały być trojaczki:-):-)

Szafirku nie ma za co dziękowaćja po prostu wiem co to znaczy migrena niestety i nie zycze najgorszemu wrogowi takiego bólu głowy.

Tak tylko najgorzej jak miliony problemów na głowę się zwala a ty nie możesz nic zrobić bo najchętniej sama byś chciała by ktoś Ci pomógł, zabrał ten ciężar.

Na prawdę uwierzcie mi, może to samolubne ale na obecną chwilę chciała bym nie mieć żadnej rodziny przyjaciół, nikogo o kogo musiała bym się martwic bo to wszystko co teraz się dzieje, czego dzisiaj się dowiedziałam to jest o wiele za dużo dla mnie i uciekam od tego a zdaje sobie sprawę, ze jest to ogromnie samolubne, ale KU**A ja taka mała nic tam nie pomogę:wściekła/y: a jednocześnie tak bardzo chcę.

Niunia przykro mi, ze sie tak czujesz, samolubstwo jest bardzo wskazane od czasu do czasu, nie muisz brac wszyskiego na swoje barki. Musisz zadbac o siebie, nie jest zdrowo byc w takim stanie w jakim jestes teraz. A z drugiej strony jesli kazdy szuka w tobie pomocy i wsparcia to znaczy ze uwazaja cie za osobe godna zaufania. Glowa do gory, bedzie lepiej. Mocno przytulam

...bedzie zloty strzal,bo on chce,zeby dzidzia sie urodzila 25 marca,to beda o nas w "uwadze" mowic :-D:-D:-D bo on sie urodzil 25 marca i jego tata tez :tak: i on chce teraz potrojna kumulacje,hahaha

hahahahahaha widzisz u nas gdyby (co jest prawie niemozliwe) udalo sie zafasolkowac w nastepnym miesiacu to termin wypada na 11.03 sa to ur. mojego M ;-) NIESTETY NATURA ROBI SWOJE :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Niunia rozumiem Cię, czasami tak jest, że świat nas przerasta, ale zobaczysz to minie, wszystko się poukłada i wróci do normy, trzymaj się:-)

Niestety, niektóre rzeczy nie mijają, jak choroby:-(

Niuniu nie daj się chandrze wiem ze łatwo się mowi ale zobaczysz za pare dni wszystko będzie inaczej wyglądało i zobaczysz ze ze wszystkim dasz sobie radę przytulam Cię mocno

Chciała bym by to była tylko chandra...

Niunia przykro mi, ze sie tak czujesz, samolubstwo jest bardzo wskazane od czasu do czasu, nie muisz brac wszyskiego na swoje barki. Musisz zadbac o siebie, nie jest zdrowo byc w takim stanie w jakim jestes teraz. A z drugiej strony jesli kazdy szuka w tobie pomocy i wsparcia to znaczy ze uwazaja cie za osobe godna zaufania. Glowa do gory, bedzie lepiej. Mocno przytulam

Jeżeli ktoś mi mówi o wielkim problemie to oznacza, ze rzeczywiście, szuka we mnie chociażby jakiejkolwiek pomocy, ale.....

Ja już tak jestem, że chce zawsze pomagać ale jak coś ponad moje siły to tchórzę, bynajmniej tak jest obecnie, a to jest bardzo smutne:-(

Kurna ale mój M mnie ani w ząb nie rozumie...:-(

Do góry