reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nic nie piłam , mała sukcesywnie mi tu przezkadza
a polsatu cyfrowego niestety nie mam wiec Ci kochana nie moge pomoc

reklama
mama helenki no i tk masz właśnie sprzątać i gotować...siedzieć i palcem pokazywać:tak::tak::tak::tak:ale fajnie by tak było cały czas:-D:-D:-Dchociaż nie :no::no:dobram mamusia helenki kciukaski zaciśnięte doktorek zbada powie że anitka pięknie się obróciła weszła główką w kanał rodny i nic tylko czekać na rozwój sytuacji....a że 1 czerwca minął i 26 maja czyli 2 fajne terminy to teraz anitka musi poczekać do 4 lipca bo to najbliższa fajna data:rofl2:a co tobie kochana też gratis powróże:-D:-D

cześć babeczki:-D:-D ja dzisiaj łączę się z Wami z domu, małą chora, strasznie kaszle i rano miała temperaturę:baffled::baffled::baffled::baffled:znowu coś się przyplątało a jutro mamy iść na fiberoskopię:szok::szok::szok: po 13 idziemy do lekarza i zobaczymy co powie:baffled::baffled::baffled:

agunia a chciałabyś po skończonym stażu zostać tam w pracy????dobrze płacą????
potrzebuję pieniędzy więc chciłabym zostać, pasowałoby mi na razie pół etetu tak do września:tak::tak::tak:a czy płacą? raczej kiepsko:no::no::no:bazują na najniższej krajowej:szok::szok::szok:ale zawsze to z ubezpieczeniem i liczy się do emerytury:-D:-D:-D

maly sie przebudzil ale polozylam go i jeszcze spi...
a ja sie obzeram
zrobilam sobie i malemu ryz z warzywkami (az 9-cioma) :-D:-D:-D:-D
i juz dokladke zajadam
jak tak dalej bede jesc to malemu nic nie zostawie :sorry:
patrysia nie objadaj Sewiego:-D:-D:-D

ja się melduję po weekendzie juz myslałam że się nie dostanę tutaj bo znów mi net nawalał :no:
Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała
ja próbowałam zelixy ale fatalnie się po niej czułam i przestałam, zostało mi praktycznie całe opakowanie, może na Ciebie inaczej zadziała bo to sprawa bardzo indywidualna:tak::tak:powodzenia

zrobię jakieś śniadanko i doczytam resztę:-D

hej greti:tak:
jak wyrabiasz ze swoją 3 w domciu???????jeszcze tylko dziś tak????????
moja julina je śniadanko zaraz wskakue pod prysznic ubranka już sobie wybrała i maszerujemy do zerówki:tak:

hej wiktoria:happy: co ty kochana tak mało bywasz teraz u nas co?????????????????
ale masz śliczny avatarek:tak::tak::tak:
Niewiem ostatnio taka zmęczonaj jestem chyba przez tą pogode bo człowiek w domu ciągle siedzi a pasowało by jakis porządek robic :tak:Ogród tez zarasta bo ciągle pada i nie kosze a teraz koszenie bedzie do dupy bo trawa za duża i sie kosi zle.Teraz troche słoneczko swieci Kamilek spi a Martynka na dół poszła z nową lalką bo wczoraj dostała wkleje zdjęcie zaraz

reklama
hej greti:tak:
jak wyrabiasz ze swoją 3 w domciu???????jeszcze tylko dziś tak????????
moja julina je śniadanko zaraz wskakue pod prysznic ubranka już sobie wybrała i maszerujemy do zerówki:tak:
Noooo, jeszcze tylko dziś :rofl2:
Jutro Benjamin już idzie do przedszkola, a ja z bliźniakami mam na jutro termin do okulisty.
Jakoś się doliczyć nie mogę, teraz juz pięcioletnie dzieci idą do zerówki ?? :eek:

Do góry