reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wyszło mi, że nie jestem w ciązy :-D:-D:-D Więc chyba mam straszne wzdęcie ;-):-D:-D:-D

Moja gargamella spi :tak: a mnie boki bola od lezenia :-p

A pogoda była lładna jakieś 2 godziny, teraz znowu sie psuje :baffled: A juz miałam nadzieje, że ruszymy do paraku po południu :baffled:
oj kochana to z tym wzdęciem goń do doktora bo nie dość że duże to jeszcze sie rusza:-D:-D:-D:-D:-D

witam się na chwilkę po przerwie:) tylko na chwile, musze ponadrabiać, chociaz chyba musialabym 3 dni spedzic na samym czytaniu Was:p
ale za to musze sie pochwalić, że Natalka rozstała się ze swoim smoczkiem:) jestem z niej bardzo dumna, chociaz jeszcze czasami sobie o nim przypomni, ale jest dzielna:) teraz pora na pieluchy:)

a poza tym jestesmy po weekendzie z dziadkami, wiec nadrobilysmy sprawy rodzinne:)
a jutro dzień dziecka i sie zastanawiam, co bedziemy robic z małą, bo tatusia znowu nie ma... ciężko pracuje:/
macie jakies pomysly? bo ja w sumie to niedoswiadczona:(
gratki za rozstanie sie od smoczka i powodzenia przy pieluchach ;-)
Mam mojego królewicza z powrotem! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Huuuuurrrrrrrrraaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wow jak fajnie :-D:-D:-D
witam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
ja to bym chcial zeby Sewek juz mial ... kiedys mial kontakt u lekarza z jakims chlopakiem z ospa - no w sumie to go nie dotykal ale siedzielismy kolo niego i sie nie zarazil
najgorsze to to zeby pozostała dwójka sie nie zaraziła bo troje ospiaków w domu to :szok: dzis mialy miec festyn w szkole jutro miala jechac Zuzia na wycieczke do Baltowa musze isc do wychowawczyni bo przeciez jak dziecko nie jesdzie to powinna oddac kase zaplacona jakby to bylo 5 zl to nawet bym sie nie upominala ale 35 zl bedzie na leki :-(na rzaie ide sie szykowac do lekarza na razie Miłego dnia :-D
no fakt miec te pieniadze a nie miec to roznica - racja na leki :tak:
Witam :-D

Melduje że jestem w dwupaku :-D
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem :baffled:

Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków :tak::tak::tak:

Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza :-p
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was :-p:laugh2:
no to zdaj relacje z wizyty :tak:
i wyleguj tam :tak:;-)
dla Kubusia AS wszytskiego wszystkiego anjlepszego z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jak dobrze miec sciage:-)
o wlansie ja sie dolaczam :-D:-D:-D:-D
a ja na dzien dziecka chce wygrna w totka!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
ja tez :-p:-p:-p:-p
a ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa:rofl2::rofl2:
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????
no mamy mamy :-D:-D:-D mi dzis mama zlozyla zyczenia i dodala Ty stara dupo :sorry::-D
oj biedny Sewcio,gdzie on sie tak załatwił?????? zdrówka dużo mu zyczę,aby szybko wyzdrowiał :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
zarazil sie ode mnie juz ,mowilam ze ja piewrsza zaleczlam chorowniae i teraz jeszcze nie wyleczona juz chyba 2 tydzien :sorry::confused2:
Zdrowka dla Sewka:tak::tak:
W Pl to jest normalnie koszmar z tymi lekami takie sa droge ostatnio bratowa tez dala ponad 100zl za leki dla dziecka:szok::szok: My tutaj mamy na szczescie wszystkie lleki dla dziecka za darmo:tak::tak: i bardzo sie z tego ciesze bo jesli ktos ma naprawde bardzo trudna sytuacje finansowa i nie ma nawet na leki dla dziecka a dziecko chore to co w tedy:szok::szok::szok::szok:

Witam po krodkiej przerwie:tak::tak: wczoraj wpadlam tylko na chwilke was poczytac ale nie dalam rady odpisac bo mnie tak nerki bolaly ze nawet siedziec nie umialam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w nocy dopiero koszmar sie zaczol obudzilam sie jakos o 3 z takim bolem ze nie moglam spac jakos usnelam na siedzaco po 6:wściekła/y::wściekła/y: wzielam 3 tabletki przeciwbolowe no i jak narazie wszystko ok ciekawe tylko jak dlugo:baffled::baffled::baffled:
Dzis u nas piekna pogoda mamy ponad 30st trzeba bedzie sie potem z dzieckiem na spacerek wybrac:tak::tak:
w De nie obchodzi sie dnia dziecka ale co mi tam ja bede z moim dzieckiem obchodzic:tak::tak:
Dzisiaj wieczorem bede mogla troche dluzej z wami posiedziec bo m idzie na nocke :-):-):tak:
ja tez bym chciala z tymi lekami zeby bylo tak w PL ale to niemozliwe :no:
i wspolczucia z bolami nocnymi - a jak teraz ??
heheh no coz wyszlo ze nie jestem ale psikus :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie boje się zostawiać jej samej, pod warunkiem, że mocno i spokojnie śpi. W tedy woem, że nawet jesli sie obudzi, to bedzie sie grzecznie sama bawic w łóżeczku

a ja Oprócz testu znalazłam coś takiego
cytuje
Każdy plemnik to wyborny komplet białek, genów, chromosomów, enzymów, witamin i ładunków bioelektrycznych. Po prostu życiodajny koktajl. Jeśli narobiłam ci smaku to ostrzegam, że wartość odżywcza (nie kaloryczna) łyżeczki nasienia (mniej więcej efekt jednego wytrysku) jest równa dwóm stekom, dziesięciu jajkom, sześciu pomarańczom i dwóm cytrynom łącznie. Na diecie lepiej jednak łykać multiwitaminy i uprawiać seks tradycyjnie.

Pamietacie jak mówiłam, że się tyje????:-D:-D:-D:-D
Która mi nie wierzyła????
ja pamietam jak mowilas ze od tego sie tyje :tak:
hehe dobre:rofl2:

maly sie przebudzil ale polozylam go i jeszcze spi...
a ja sie obzeram
zrobilam sobie i malemu ryz z warzywkami (az 9-cioma) :-D:-D:-D:-D
i juz dokladke zajadam
jak tak dalej bede jesc to malemu nic nie zostawie :sorry:

reklama
ja się melduję po weekendzie juz myslałam że się nie dostanę tutaj bo znów mi net nawalał :no:
Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała

Do góry