reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla a co lubi????jakie bajki ogląda????
moja jula powiedziała że ona chce na dzień dziecka córeczke:szok::szok::szok:
no to życzę jej tego za jakieś 20 lat:tak::-D

reklama
agunia jak będziesz tak planowała to się nie zdecydujesz ...a jak zajdziesz w ciążę to szybko będziecie górę robili choć teraz wydaje ci się to mało realne:tak::tak::tak:

Coreczke na Dzien Dziecka:szok::szok::szok::-DA moze myslała o siostrzyczce;-):-)
A moj siostrzeniec to lubi chyba wszystko i nic:szok::rofl2:Oglada boba budowniczego:tak:
Ja nawet nie mam pomysu dla moich dzieci:szok::szok::szok::no:

Dowikla tak żywego Martynka raczej już nie męczy ich kiedys miała też kotka i pamietam jak ona biegała to on za nią i z łapkami do niej.Ale skończył tragicznie a taki fajny był.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA KUBUSIA
ja tez polujena kota,a wlasciwie na kotke bo nasza wsiakla w sylwka,a miala 1,5roku,byla bardzo lagodna.posluszna i lwan i wydala 2 pokolenia kociakow

dowikluś to nie podnoś tych żaluzji tylko wyobrażaj sobie że za oknem taki upał że musisz je zasłaniać:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ewon będziesz częściej do malinki na kawkę wpadać i jakoś tydzień zleci:tak::tak::tak:m w domu na tak długo to katastrofa prawie:-D:-D:-D:-Dwiem coś o tym:tak:

wszystko w swoim czasie:-D:-D:-D:-Dnajpierw musimy górę zagospodarować bo Misia chce mieć swój pokój:baffled:

wszystkiego naj naj naj dla Kubusia
Agunia nie planuj bo Cie 40-tka dogoni:-)
a ciaza trwa 9 mieisecy to pokoj Misi zrobicie:-)

dowikla a co lubi????jakie bajki ogląda????
moja jula powiedziała że ona chce na dzień dziecka córeczke:szok::szok::szok:
no to życzę jej tego za jakieś 20 lat:tak::-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

agunia jak będziesz tak planowała to się nie zdecydujesz ...a jak zajdziesz w ciążę to szybko będziecie górę robili choć teraz wydaje ci się to mało realne:tak::tak::tak:
dobrze prawisz:-)

wiem a im później tym gorzej się zdecydować:tak::tak:po prostu któregoś pięknego razu pójdziemy na żywioł i się zobaczy:-D:-D:-D:-Dtrzeba sprawdzić czy pod prysznicem jest wystarczająco dużo miejsca:laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p

teraz muszę się na chwilę wylogować ale niedługo wracam;-)

anabubka to wygrywaj byle 6:tak::tak::tak::tak:
a ja chcę domek nawet mały ale mój własny no może być też mieszkanie 3 pokoje i koniecznie z balkonem oooooo takim dużym...........:-D:-D:-D:-D

reklama
No to to uciekam bo niedługo wybywam z dziewczynkami z domu:tak::tak::tak:Nie wiem o ktorej wroce bo to zalezy od tego czy M zdazy wrocic do 14 i odebrac Dominika z przedszkola:-);-)

Do góry