reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja tez polujena kota,a wlasciwie na kotke bo nasza wsiakla w sylwka,a miala 1,5roku,byla bardzo lagodna.posluszna i lwan i wydala 2 pokolenia kociakowDowikla tak żywego Martynka raczej już nie męczy ich kiedys miała też kotka i pamietam jak ona biegała to on za nią i z łapkami do niej.Ale skończył tragicznie a taki fajny był.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA KUBUSIA
dowikluś to nie podnoś tych żaluzji tylko wyobrażaj sobie że za oknem taki upał że musisz je zasłaniać![]()

Agunia nie planuj bo Cie 40-tka dogoni:-)ewon będziesz częściej do malinki na kawkę wpadać i jakoś tydzień zlecim w domu na tak długo to katastrofa prawie
wiem coś o tym
wszystko w swoim czasienajpierw musimy górę zagospodarować bo Misia chce mieć swój pokój
wszystkiego naj naj naj dla Kubusia
a ciaza trwa 9 mieisecy to pokoj Misi zrobicie:-)
dowikla a co lubi????jakie bajki ogląda????
moja jula powiedziała że ona chce na dzień dziecka córeczke
no to życzę jej tego za jakieś 20 lat![]()

dobrze prawisz:-)agunia jak będziesz tak planowała to się nie zdecydujesz ...a jak zajdziesz w ciążę to szybko będziecie górę robili choć teraz wydaje ci się to mało realne![]()
agunia-ln
Fanka BB :)
wiem a im później tym gorzej się zdecydowaćagunia jak będziesz tak planowała to się nie zdecydujesz ...a jak zajdziesz w ciążę to szybko będziecie górę robili choć teraz wydaje ci się to mało realne![]()

teraz muszę się na chwilę wylogować ale niedługo wracam;-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a ja na dzien dziecka chce wygrna w totka!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez ,ja teza ja na dzien dziecka chce wygrna w totka!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
To byłby najlepszy prezent.a ja na dzien dziecka chce wygrna w totka!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

reklama
Podziel się: