reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Z OKAZJI DNIA DZIECKA WSZYSTKIM NASZYM DZIECIOM ZYCZE ZEBY ZAWSZE BYŁY ZDROWE I SZCZESLIWE,ZEBY NIGDY NIE ZABRAKŁO IM MIŁOSCI I POCZUCIA BEZPIECZENSTWA I ZEBY ZAWSZE MIAŁY PEŁNE BRZUSZKI;-)I WYMARZONE ZABAWKI:tak::tak::tak:

reklama
Witam
Mlody juz w przedszkolu,Wikunia spi a Klaudia juz buszuje po chacie:tak:
Nie mam pojecia jak jest pogoda bo jeszcze nie podniosłam zaluzji:-D:-D:-DJestem dzisiaj umowiona z siorami ale najpierw musze kupic Ich dzieciakom jakies prezenty

zazdroszcze!
u mnie 13 stopni.....:-:)-:)-(

u mnie 14C,nie najlepiej :-)

dla Kubusia AS wszytskiego wszystkiego anjlepszego z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jak dobrze miec sciage:-)

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia :-):-):-):-)

Pasowało by sie przywitać więc WITAM sie poniedziałkowo my dzisiaj swiętujemy słoneczko troszke swieci Martynka oglada bajki a Kamilek sie bawi zaraz spac pójdzie.A ja sobie ospokoju kawe wypije a dzieci wczoraj dostały kotka Martynka już była zaglądnąc czy juz niespi:-D
żywego kotka????? to pewnie mają niezłą radochę :tak::tak::tak::tak::tak::-)żeby go tylko nie zamęczyły :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wszystkiego najlepszego dla kubusia w dniu imienin
353.gif

witam:)

ja tez sie połanczam:))

wogóle od piatku jakas senna sie zrobiłam:( brzuch mnie boli jak na @ ciekawe czy dostane).wstałam w sobote o 7 a o 11.30 juz zasnełam spowrotem i do 14 spałam.pozniej wieczorem nie robiłam kartek tylko o 21 poszłam spac.w niedziele musiałam wychodzic co chwile z domu sie przejść bo zasnełabym.i ledwo robiłam wieczorem kokardki-do 23 i padłam.dzis obudziłam sie o 6 ale co chwilę zasypiałam-dopiero julek do pracy pojechał.prawdopodobnie przez tydz bedzie siedział w domu bo nie ma roboty:( oszaleje w domu:d bede musiala czesciej na spacery wychodzic.wogole nic mi sie nie chce:/
ewon będziesz częściej do malinki na kawkę wpadać i jakoś tydzień zleci:tak::tak::tak:m w domu na tak długo to katastrofa prawie:-D:-D:-D:-Dwiem coś o tym:tak:
Agunia-to jak sie przeprowadzisz to musisz spelnic przysłowie-NOWY DOM-NOWE DZIECKO!!!!:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
wszystko w swoim czasie:-D:-D:-D:-Dnajpierw musimy górę zagospodarować bo Misia chce mieć swój pokój:baffled:

wszystkiego naj naj naj dla Kubusia

reklama
Do góry