reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
anabubka a wyskakuj na ten deszczyk
a u nas ielki błękit i na termometrze już 22 stopnie:-)
a gdzie jest a&e?????????
zazdroszcze!
u mnie 13 stopni.....:-
wiktoria12
Mama i żona :)
Anabuba włącz gg
agunia-ln
Fanka BB :)
Cześć, już siedzę w pracy

dzisiaj jadę wybrać sobie garnek na dzień dziecka od rodziców, widziałam takie fajne z grubym dnem w brw

będzie już z głowy

ale nałóg silnejszy co?

o to może ja się trochę poczujęwitam laski
za oknem obłędne słoneczko jupi
wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych dzieciaczków i dla tych mamusiek które czują się jeszcze dziećmi w dniu święta dziecka![]()

chyba lepiej żeby się wychorowali wszyscy jednocześniewitam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie

wyleguj się puki możeszWitam
Melduje że jestem w dwupaku
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem
Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków
Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was![]()

ani mi się waż sprzątaćPewnie, takNa razie marzę o tym żeby sobie posprzątać w domu bo nie wytrzymam
![]()

wiktoria12
Ja sie też dołączamwitam laski
za oknem obłędne słoneczko jupi
wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych dzieciaczków i dla tych mamusiek które czują się jeszcze dziećmi w dniu święta dziecka![]()
Oj nie dobrze zdrówka dla Zuziwitam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
Lez kobito zebys wytrwała już niedługo a sie rozpakujecieWitam
Melduje że jestem w dwupaku
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem
Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków
Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dla Kubusia AS wszytskiego wszystkiego anjlepszego z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jak dobrze miec sciage:-)
jak dobrze miec sciage:-)
wiktoria12
Pasowało by sie przywitać więc WITAM sie poniedziałkowo my dzisiaj swiętujemy słoneczko troszke swieci Martynka oglada bajki a Kamilek sie bawi zaraz spac pójdzie.A ja sobie ospokoju kawe wypije a dzieci wczoraj dostały kotka Martynka już była zaglądnąc czy juz niespi

witam
ja tez sie połanczam
)
wogóle od piatku jakas senna sie zrobiłam
brzuch mnie boli jak na @ ciekawe czy dostane).wstałam w sobote o 7 a o 11.30 juz zasnełam spowrotem i do 14 spałam.pozniej wieczorem nie robiłam kartek tylko o 21 poszłam spac.w niedziele musiałam wychodzic co chwile z domu sie przejść bo zasnełabym.i ledwo robiłam wieczorem kokardki-do 23 i padłam.dzis obudziłam sie o 6 ale co chwilę zasypiałam-dopiero julek do pracy pojechał.prawdopodobnie przez tydz bedzie siedział w domu bo nie ma roboty
oszaleje w domu:d bede musiala czesciej na spacery wychodzic.wogole nic mi sie nie chce:/
ja tez sie połanczam
wogóle od piatku jakas senna sie zrobiłam
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agunia-to jak sie przeprowadzisz to musisz spelnic przysłowie-NOWY DOM-NOWE DZIECKO!!!!

Podziel się: