reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć, już siedzę w pracy:-D:-D:-D:-D:-D
witam laski:happy::happy::happy:
za oknem obłędne słoneczko jupi:-D:-D:-D
wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych dzieciaczków i dla tych mamusiek które czują się jeszcze dziećmi w dniu święta dziecka
80.gif
o to może ja się trochę poczuję:laugh2::laugh2::laugh2:dzisiaj jadę wybrać sobie garnek na dzień dziecka od rodziców, widziałam takie fajne z grubym dnem w brw:tak::tak:

witam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
chyba lepiej żeby się wychorowali wszyscy jednocześnie:tak:będzie już z głowy:tak::tak::tak:
Witam :-D

Melduje że jestem w dwupaku :-D
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem :baffled:

Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków :tak::tak::tak:

Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza :-p
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was :-p:laugh2:
wyleguj się puki możesz:tak::tak::tak::tak:ale nałóg silnejszy co?:-D:-D
Pewnie, tak :-D Na razie marzę o tym żeby sobie posprzątać w domu bo nie wytrzymam :no:
ani mi się waż sprzątać:wściekła/y::wściekła/y:

witam laski:happy::happy::happy:
za oknem obłędne słoneczko jupi:-D:-D:-D
wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych dzieciaczków i dla tych mamusiek które czują się jeszcze dziećmi w dniu święta dziecka
80.gif
Ja sie też dołączam
witam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
Oj nie dobrze zdrówka dla Zuzi
Witam :-D

Melduje że jestem w dwupaku :-D
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem :baffled:

Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków :tak::tak::tak:

Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza :-p
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was :-p:laugh2:
Lez kobito zebys wytrwała już niedługo a sie rozpakujecie:-D

WSZYSTKIEGO CUDOWNEGO I SŁODKIEGO, DLA DZIEWCZYNEK RÓŻOWEGO A DLA CHŁOPCÓW NIEBIESKIEGO, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I BEZTROSKIEGO, RADOSNEGO DZIECIŃSTWA DLA WSZYSTKICH NASZYCH MILUSIŃSKICH :laugh2::laugh2::laugh2:

Pasowało by sie przywitać więc WITAM sie poniedziałkowo my dzisiaj swiętujemy słoneczko troszke swieci Martynka oglada bajki a Kamilek sie bawi zaraz spac pójdzie.A ja sobie ospokoju kawe wypije a dzieci wczoraj dostały kotka Martynka już była zaglądnąc czy juz niespi:-D

witam:)

ja tez sie połanczam:))

wogóle od piatku jakas senna sie zrobiłam:( brzuch mnie boli jak na @ ciekawe czy dostane).wstałam w sobote o 7 a o 11.30 juz zasnełam spowrotem i do 14 spałam.pozniej wieczorem nie robiłam kartek tylko o 21 poszłam spac.w niedziele musiałam wychodzic co chwile z domu sie przejść bo zasnełabym.i ledwo robiłam wieczorem kokardki-do 23 i padłam.dzis obudziłam sie o 6 ale co chwilę zasypiałam-dopiero julek do pracy pojechał.prawdopodobnie przez tydz bedzie siedział w domu bo nie ma roboty:( oszaleje w domu:d bede musiala czesciej na spacery wychodzic.wogole nic mi sie nie chce:/

reklama
Do góry