reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
oki, ogłaszam, że odklejam się od lapka, bo zaraz mi dupa do fotela przyrośnie, a mąż głodny zaraz klucz do zamka włoży... Szkoda, że tego w drzwiach.

A ja wyprasowałam wszystko:tak::tak:

malinka to chodź i wyprasuj moje :tak::tak::tak::tak::tak:

niezły żarcik :-D:-D:-D:-D

zostawiasz małą samą w domu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:nie boisz się??????

ja bym Oliwki nigdy samej nie zostawiła w domu podczas snu.wszystko się moze zdarzyć,za duże ryzyko.

Tak ,wiem już na pewno ,że nie jestem w ciąży:-D:-D:-D:-D

ja też nie jestem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a ja Oprócz testu znalazłam coś takiego
cytuje
Każdy plemnik to wyborny komplet białek, genów, chromosomów, enzymów, witamin i ładunków bioelektrycznych. Po prostu życiodajny koktajl. Jeśli narobiłam ci smaku to ostrzegam, że wartość odżywcza (nie kaloryczna) łyżeczki nasienia (mniej więcej efekt jednego wytrysku) jest równa dwóm stekom, dziesięciu jajkom, sześciu pomarańczom i dwóm cytrynom łącznie. Na diecie lepiej jednak łykać multiwitaminy i uprawiać seks tradycyjnie.

Pamietacie jak mówiłam, że się tyje????:-D:-D:-D:-D

Która mi nie wierzyła????
no to rzeczywiście bomba kaloryczna :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

i znów nie mam nic do roboty:baffled::baffled::baffled::baffled: wklepałam trochę faktur i wiszę na necie, ale mam pracę co?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

staż kończy mi się w następny wtorek:-( ciekawe czy mi coś zaproponują:baffled:

Teraz wiem dlaczego nie chudnę:-D:-D:-D,ale to koniec ,będzie musiał to zrozumieć:-D:-D:-D:-D:-D:szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
teraz zobaczyłam:-D:-D:-D normalnie nie chce mi się stamtąd wychodzić:-D:-D:-D:-D:-D

coś na kryzys:-D:-D:-D:-D jak zabraknie mi na żarcie to jest alternatywa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

za co mamy iść siedzieć????? za miłość????? :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oki, ogłaszam, że odklejam się od lapka, bo zaraz mi dupa do fotela przyrośnie, a mąż głodny zaraz klucz do zamka włoży... Szkoda, że tego w drzwiach.
:-D:-D:-D:-Ddziewczyny tu u nas zawsze wesoło a moje dzieci patrzą na mnie jak na wariatke:-D:-D:-D

reklama
agunia a może ten burak głuchy albo niedowidzi?????co on taki niemrawy???weź ty go kobieto w obroty:rofl2:
on mrawy tylko nie do mnie:-D:-D:-Djak ktos inny przyjdzie to jest nawet całkiem rozmowny:szok::szok::szok::szok:ale ciągle do niego żona wydzwania i słyszę tylko jak burak mówi "normalnie" to chyba odpowiedź na pytanie "jak w pracy?":baffled::baffled::baffled::baffled:no jak to jest normalnie to ja jestem zakonnica:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry