agunia-ln
Fanka BB :)
Agunia -kryzys ,sikam ze śmiechu ,a co na to nasz rządpójdziemy siedzieć
![]()
za co mamy iść siedzieć????? za miłość?????

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agunia -kryzys ,sikam ze śmiechu ,a co na to nasz rządpójdziemy siedzieć
![]()
A ja wyprasowałam wszystko![]()
niezły żarcik
zostawiasz małą samą w domunie boisz się??????
Tak ,wiem już na pewno ,że nie jestem w ciąży![]()
no to rzeczywiście bomba kalorycznaa ja Oprócz testu znalazłam coś takiego
cytuje
Każdy plemnik to wyborny komplet białek, genów, chromosomów, enzymów, witamin i ładunków bioelektrycznych. Po prostu życiodajny koktajl. Jeśli narobiłam ci smaku to ostrzegam, że wartość odżywcza (nie kaloryczna) łyżeczki nasienia (mniej więcej efekt jednego wytrysku) jest równa dwóm stekom, dziesięciu jajkom, sześciu pomarańczom i dwóm cytrynom łącznie. Na diecie lepiej jednak łykać multiwitaminy i uprawiać seks tradycyjnie.
Pamietacie jak mówiłam, że się tyje????
Która mi nie wierzyła????
:-) :-) :-)mąż głodny zaraz klucz do zamka włoży... Szkoda, że tego w drzwiach.
Teraz wiem dlaczego nie chudnę,ale to koniec ,będzie musiał to zrozumieć
![]()
teraz zobaczyłamnormalnie nie chce mi się stamtąd wychodzić
coś na kryzysjak zabraknie mi na żarcie to jest alternatywa
![]()
za co mamy iść siedzieć????? za miłość?????![]()
oki, ogłaszam, że odklejam się od lapka, bo zaraz mi dupa do fotela przyrośnie, a mąż głodny zaraz klucz do zamka włoży... Szkoda, że tego w drzwiach.
agunia bo to burakmalinka ja mam gorzej, siedzę przed kompem śmieję się jak głupi do sera a burak niewzruszony![]()
on mrawy tylko nie do mnieagunia a może ten burak głuchy albo niedowidzi?????co on taki niemrawy???weź ty go kobieto w obroty![]()