reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W Austrii dzisiaj święto, więc wszyscy jesteśmy w domu.
Jak tylko maluchy się obudzą, to gdzieś zmykamy.

reklama
najgorsze to to zeby pozostała dwójka sie nie zaraziła bo troje ospiaków w domu to :szok: dzis mialy miec festyn w szkole jutro miala jechac Zuzia na wycieczke do Baltowa musze isc do wychowawczyni bo przeciez jak dziecko nie jesdzie to powinna oddac kase zaplacona jakby to bylo 5 zl to nawet bym sie nie upominala ale 35 zl bedzie na leki :-(na rzaie ide sie szykowac do lekarza na razie Miłego dnia :-D
No jasne tez bym sie upomniala o te 35zl :tak::tak::tak:

Witam :-D

Melduje że jestem w dwupaku :-D
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem :baffled:

Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków :tak::tak::tak:

Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza :-p
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was :-p:laugh2:
No to Mamo Helenki byle tak dalej :tak::tak:

anabubka a wyskakuj na ten deszczyk:-D:-D:-D:-D
a u nas ielki błękit i na termometrze już 22 stopnie:-)
a gdzie jest a&e?????????
Ojjj jak milo ze ktos o mnie pamietal:tak::tak: a juz myslalam ze nawet nie zauwarzycie mojej nieobecnosci:sorry::sorry:
WSZYSTKIEGO CUDOWNEGO I SŁODKIEGO, DLA DZIEWCZYNEK RÓŻOWEGO A DLA CHŁOPCÓW NIEBIESKIEGO, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I BEZTROSKIEGO, RADOSNEGO DZIECIŃSTWA DLA WSZYSTKICH NASZYCH MILUSIŃSKICH :laugh2::laugh2::laugh2:
Ja rowniez sie dolanczam:tak::tak:

dla Kubusia AS wszytskiego wszystkiego anjlepszego z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jak dobrze miec sciage:-)
Dolanczam sie do zyczonek:tak::tak:

dowikla a co lubi????jakie bajki ogląda????
moja jula powiedziała że ona chce na dzień dziecka córeczke:szok::szok::szok:
no to życzę jej tego za jakieś 20 lat:tak::-D
:szok::szok::szok::szok: no to fajny prezen sobie wybrala:-D:-D:-D

a ja na dzien dziecka chce wygrna w totka!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
ja tez ja tez:tak::tak: a pusilam totka na caly miesiac wiec moooze cos bedzie;-);-)

a ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa:rofl2::rofl2:
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????
no jasne kochana ze cie rozumiemy:-D:-D

a tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki :confused2:
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze :tak:;-)
Zdrowka dla Sewka:tak::tak:
W Pl to jest normalnie koszmar z tymi lekami takie sa droge ostatnio bratowa tez dala ponad 100zl za leki dla dziecka:szok::szok: My tutaj mamy na szczescie wszystkie lleki dla dziecka za darmo:tak::tak: i bardzo sie z tego ciesze bo jesli ktos ma naprawde bardzo trudna sytuacje finansowa i nie ma nawet na leki dla dziecka a dziecko chore to co w tedy:szok::szok::szok::szok:

Witam po krodkiej przerwie:tak::tak: wczoraj wpadlam tylko na chwilke was poczytac ale nie dalam rady odpisac bo mnie tak nerki bolaly ze nawet siedziec nie umialam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w nocy dopiero koszmar sie zaczol obudzilam sie jakos o 3 z takim bolem ze nie moglam spac jakos usnelam na siedzaco po 6:wściekła/y::wściekła/y: wzielam 3 tabletki przeciwbolowe no i jak narazie wszystko ok ciekawe tylko jak dlugo:baffled::baffled::baffled:
Dzis u nas piekna pogoda mamy ponad 30st trzeba bedzie sie potem z dzieckiem na spacerek wybrac:tak::tak:
w De nie obchodzi sie dnia dziecka ale co mi tam ja bede z moim dzieckiem obchodzic:tak::tak:
Dzisiaj wieczorem bede mogla troche dluzej z wami posiedziec bo m idzie na nocke :-):-):tak:

A&E no to nieciekawie. Oj ***** ja wiem co to ból nerek, Leżałam na to w szpitalu bez przerwy pod kkropówkami i co chwilka na jakieś badania, dosłownie. Nie wolno mi było z pokoju nigdzie samej wychodzić. To było odmiedniczkowe zapalenie nerek. Piotr na rękach na pogotowie ze mną gnał, bo ni ebyłam w stanie juz nawet oddychac tak bolało. Wrogowi najgorszemu nie życze.

A&E no to nieciekawie. Oj ***** ja wiem co to ból nerek, Leżałam na to w szpitalu bez przerwy pod kkropówkami i co chwilka na jakieś badania, dosłownie. Nie wolno mi było z pokoju nigdzie samej wychodzić. To było odmiedniczkowe zapalenie nerek. Piotr na rękach na pogotowie ze mną gnał, bo ni ebyłam w stanie juz nawet oddychac tak bolało. Wrogowi najgorszemu nie życze.
Straszne chorbsko zadbaj porządnie o siebie A&E koniecznie!!!:tak:
Malina oj nie dokładnie się czyta:tak::no:
ALE że my Polki to
wszystkim dzieciom ,małym i dużym samych radości i spełnienia marzeń
,:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Pada, na zakupy z mała nie wychodzę, no, chyba, że a końcu zaśnie to sama raz dwa wyskoczę.
zostawiasz małą samą w domu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:nie boisz się??????

a ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa:rofl2::rofl2:
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????
no jasne:tak::tak::tak: raz w roku można sobie poświętować:-D:-D:-D:-D:-D

patrysia zdrówka dla Sewcia

A&E co tam z Twoimi nerkami? współczuję bólu bo wiem co to znaczy:tak:

reklama
Do góry