reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No jasne tez bym sie upomniala o te 35zlnajgorsze to to zeby pozostała dwójka sie nie zaraziła bo troje ospiaków w domu todzis mialy miec festyn w szkole jutro miala jechac Zuzia na wycieczke do Baltowa musze isc do wychowawczyni bo przeciez jak dziecko nie jesdzie to powinna oddac kase zaplacona jakby to bylo 5 zl to nawet bym sie nie upominala ale 35 zl bedzie na leki :-(na rzaie ide sie szykowac do lekarza na razie Miłego dnia
![]()

No to Mamo Helenki byle tak dalejWitam
Melduje że jestem w dwupaku
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem
Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków
Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was![]()

Ojjj jak milo ze ktos o mnie pamietalanabubka a wyskakuj na ten deszczyk
a u nas ielki błękit i na termometrze już 22 stopnie:-)
a gdzie jest a&e?????????

Ja rowniez sie dolanczamWSZYSTKIEGO CUDOWNEGO I SŁODKIEGO, DLA DZIEWCZYNEK RÓŻOWEGO A DLA CHŁOPCÓW NIEBIESKIEGO, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I BEZTROSKIEGO, RADOSNEGO DZIECIŃSTWA DLA WSZYSTKICH NASZYCH MILUSIŃSKICH![]()

Dolanczam sie do zyczonekdla Kubusia AS wszytskiego wszystkiego anjlepszego z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jak dobrze miec sciage:-)

dowikla a co lubi????jakie bajki ogląda????
moja jula powiedziała że ona chce na dzień dziecka córeczke
no to życzę jej tego za jakieś 20 lat![]()

ja tez ja teza ja na dzien dziecka chce wygrna w totka!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

no jasne kochana ze cie rozumiemya ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????

Zdrowka dla Sewkaa tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze;-)

W Pl to jest normalnie koszmar z tymi lekami takie sa droge ostatnio bratowa tez dala ponad 100zl za leki dla dziecka

Witam po krodkiej przerwie

Dzis u nas piekna pogoda mamy ponad 30st trzeba bedzie sie potem z dzieckiem na spacerek wybrac

w De nie obchodzi sie dnia dziecka ale co mi tam ja bede z moim dzieckiem obchodzic

Dzisiaj wieczorem bede mogla troche dluzej z wami posiedziec bo m idzie na nocke :-):-)

Greti
Fanka BB :)
W Austrii też nie obchodzą Dnia Dzieckaw De nie obchodzi sie dnia dziecka ale co mi tam ja bede z moim dzieckiem obchodzic![]()

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No my tez mamy w De dzisiaj jakies swieto ale nawet nie wiem jakieW Austrii też nie obchodzą Dnia Dziecka![]()

luna665
Mama grudniowa 2007
A&E no to nieciekawie. Oj ***** ja wiem co to ból nerek, Leżałam na to w szpitalu bez przerwy pod kkropówkami i co chwilka na jakieś badania, dosłownie. Nie wolno mi było z pokoju nigdzie samej wychodzić. To było odmiedniczkowe zapalenie nerek. Piotr na rękach na pogotowie ze mną gnał, bo ni ebyłam w stanie juz nawet oddychac tak bolało. Wrogowi najgorszemu nie życze.
madziulanatasza
Straszne chorbsko zadbaj porządnie o siebie A&E koniecznie!!!A&E no to nieciekawie. Oj ***** ja wiem co to ból nerek, Leżałam na to w szpitalu bez przerwy pod kkropówkami i co chwilka na jakieś badania, dosłownie. Nie wolno mi było z pokoju nigdzie samej wychodzić. To było odmiedniczkowe zapalenie nerek. Piotr na rękach na pogotowie ze mną gnał, bo ni ebyłam w stanie juz nawet oddychac tak bolało. Wrogowi najgorszemu nie życze.

Malina oj nie dokładnie się czyta

ALE że my Polki to
wszystkim dzieciom ,małym i dużym samych radości i spełnienia marzeń,

agunia-ln
zostawiasz małą samą w domuPada, na zakupy z mała nie wychodzę, no, chyba, że a końcu zaśnie to sama raz dwa wyskoczę.

no jasnea ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????

patrysia zdrówka dla Sewcia
A&E co tam z Twoimi nerkami? współczuję bólu bo wiem co to znaczy

reklama
madziulanatasza
Tak ,wiem już na pewno ,że nie jestem w ciąży

Podziel się: