reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E no to nieciekawie. Oj ***** ja wiem co to ból nerek, Leżałam na to w szpitalu bez przerwy pod kkropówkami i co chwilka na jakieś badania, dosłownie. Nie wolno mi było z pokoju nigdzie samej wychodzić. To było odmiedniczkowe zapalenie nerek. Piotr na rękach na pogotowie ze mną gnał, bo ni ebyłam w stanie juz nawet oddychac tak bolało. Wrogowi najgorszemu nie życze.
Oj no to mam nadzieje ze tylko ze mna az tak zle nie bedzie:baffled::baffled:

Sprawdzilam w ciazy nie jestem :-):-):-):-)

zostawiasz małą samą w domu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:nie boisz się??????

no jasne:tak::tak::tak: raz w roku można sobie poświętować:-D:-D:-D:-D:-D

patrysia zdrówka dla Sewcia

A&E co tam z Twoimi nerkami? współczuję bólu bo wiem co to znaczy:tak:
No jak narazie nie bola ale noc mialam przesrana jutry wybiore sie chyba do lekarza bo antybiotyki mi sie tez juz koncza:baffled::baffled:

reklama
Nie boje się zostawiać jej samej, pod warunkiem, że mocno i spokojnie śpi. W tedy woem, że nawet jesli sie obudzi, to bedzie sie grzecznie sama bawic w łóżeczku

a ja Oprócz testu znalazłam coś takiego
cytuje
Każdy plemnik to wyborny komplet białek, genów, chromosomów, enzymów, witamin i ładunków bioelektrycznych. Po prostu życiodajny koktajl. Jeśli narobiłam ci smaku to ostrzegam, że wartość odżywcza (nie kaloryczna) łyżeczki nasienia (mniej więcej efekt jednego wytrysku) jest równa dwóm stekom, dziesięciu jajkom, sześciu pomarańczom i dwóm cytrynom łącznie. Na diecie lepiej jednak łykać multiwitaminy i uprawiać seks tradycyjnie.

Pamietacie jak mówiłam, że się tyje????:-D:-D:-D:-D
Która mi nie wierzyła????

Nie boje się zostawiać jej samej, pod warunkiem, że mocno i spokojnie śpi. W tedy woem, że nawet jesli sie obudzi, to bedzie sie grzecznie sama bawic w łóżeczku

cytuje
Każdy plemnik to wyborny komplet białek, genów, chromosomów, enzymów, witamin i ładunków bioelektrycznych. Po prostu życiodajny koktajl. Jeśli narobiłam ci smaku to ostrzegam, że wartość odżywcza (nie kaloryczna) łyżeczki nasienia (mniej więcej efekt jednego wytrysku) jest równa dwóm stekom, dziesięciu jajkom, sześciu pomarańczom i dwóm cytrynom łącznie. Na diecie lepiej jednak łykać multiwitaminy i uprawiać seks tradycyjnie.

Teraz wiem dlaczego nie chudnę:-D:-D:-D,ale to koniec ,będzie musiał to zrozumieć:-D:-D:-D:-D:-D:szok:

Agunia, tak wiem, już widziałam, no cudo po prostu, marzenie
teraz zobaczyłam:-D:-D:-D normalnie nie chce mi się stamtąd wychodzić:-D:-D:-D:-D:-D

cytuje

coś na kryzys:-D:-D:-D:-D jak zabraknie mi na żarcie to jest alternatywa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Teraz wiem dlaczego nie chudnę:-D:-D:-D,ale to koniec ,będzie musiał to zrozumieć:-D:-D:-D:-D:-D:szok:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry