reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Gratuluję !!!! :-)

Przepraszam , ze sie tak dłłłłuuuuugo nie odzywałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kingus mnie przywołała do porzadku ona o wszystkich pamieta.:-):tak::-)
Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJE:biggrin2: :-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)

Matko! Gdzieś Ty się podziewała ??? !!! :-)

Cześć Bąbelki :-):-):-)

tak ogólem dziewczynki trzymajcie mocno kciuki zeby sie teraz udalo!!!! znalazlam nareszcie informajce o tym leku ktory mial wykupic .... niestety ma silne oddzialywanie na spermatogeneze a wiec na tworzenie sie plemnikow! :-( a innego leku nie ma! wiec narazie nie bedzie rozpoczynal leczenia! :confused2: dobra nie smęcę dłużej ... dzisiaj mam sluzik BJ wiec do dziela! :-D

Jak nie zaciążysz w tym cyklu to dostaniesz ode mnie lanie !!! :-)

reklama
Jezuuuu Kroptusiu, ale to zleciało!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętam jak przyszłam tutaj to ty chyba wtedy nie wiedziałaś jeszcze że jesteś w ciąży...a teraz popatrz:-D
Nastrój nawet nawet... Kompik działa super (bo czasami miałam ochotę tego grzmota przez drzi wywalić - rozumiecie - szewc bez butów chodzi), Gosia zafasolkowana:-) (co mnie natchnęło optymistycznie bardzo) i zaczęłam się odchudzać. (to akurat na razie nie nastraja mnie dobrze);-)

Wyluzuj.... U nas bys znalazła całe 1005 i to nie ttylko nerwicowych:-D Ja to myslę że ty jestes na BB tez dlatego że chcesz o nas doktorat napisać:-D:-D:-D

hehe to od kiedy jestes?? ja jakos sie pokazalam na forum bo chcialam od stycznia monitoring itp a pokazalam sie z cieniem 2 kreski bo nie wiedzialam co on oznacza i wydawalo mi sie ze mam przewidzenia bo w sumie tylko ja go widzialam...ale coz sie dziwic jak test robiony 9/10dpo durna ... nigdy nie zapomne jak bardzo robilam go dla jaj bo byl to test owu i jak mi szczena opadla jak zrobilam ciazowy a tam owszem 1 krecha...a potem cien 2:-)

HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne:-p)ruszało się maleństwo jak kijanka:-D:-Di wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna:tak:hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć:-pa to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień:tak:

A TERAZ WAS POCZYTAM :tak:

hmmm tempka poszla w gore pieknie czyzby byla owu :-) bo z tego pecherzyka to sie juz pecherz chyba zrobil hihihi mam nadzieje ze ladnie pekl :-):-) daj znac po wizycie
jak tak sobie policzyłam ze gdyby wczoraj pękł to miałby okolo 24,5mm ciekawe ciekawe.. wczoraj oczywiscie nie podejrzewaja ze on pękł czy pęknie.. zgwałciłam M... żeby nie było ze sie obijałam.. zresztą na 12 dni przytulalismy się 9 razy:) pobilismy chyba masz rekond miesięczny nawet..
wizyta jakos po 15.. wiec jak tylko wróce to sie pochwale lub tez nie.. zalezy co wyjdzie..

Kropeczko odezwij sie po operacji

Ostatnia edycja:
Właśnie wysłałam mojego małża do sklepu po 4 rzeczy, ciekawa jestem ilu zapomni??? Jego mózg jest w stanie zapamiętać najwyżej dwie rzeczy, bo zawsze powyżej dwóch karze mi pisać karteczkę, a teraz poszedł bez...

hehe tak jak mój M:-D

A tutaj pare fotek mojego nabytku dla Kacperka :-) poki co skromnie, z szalenstwem jeszcze poczekam, zreszta najwazniejsze juz mam po Wice zostaly ciuszki i kosmetyki ew rzeczy na ktore nie bylo mnie stac dla Wiki kolyska czy cos :-)

jeju jakie słodziaczkowe :-)nie mogę się doczekać kiedy ja będe kupowac hehe tylko tym razem chciałabym różowe:-p

Przepraszam , ze sie tak dłłłłuuuuugo nie odzywałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kingus mnie przywołała do porzadku ona o wszystkich pamieta.:-):tak::-)
Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJE:biggrin2: maleństwo ma 12 mm i to podobno prawidłowa wielkosc, jestem zachwycona odetchnełam, ale ciaza dalej zagrożona.
Luteina 2x3 +duphaston 3x1 i no-spa w razie potrzeby do tego witaminy dla kobiet w ciazy i odpoczynek.
Niestety ma małego krwiaka na macicy, który zagraza maleństwu ale jestem dobrej mysli.TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJE MALEŃSTWO.

Gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM SERDECZNIe, NIE WYMIENIAM, BO NAPEWNO bym kogoś omineła, a tego bardzo bym nie chciała.:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)

witaj kobitko:-)to dobrze że jest już lepiej a krwiaczkiem się nie martw napewno się wchłonie:tak:

Siemka :tak: Tez sie witam.Widze,ze pracujesz ostro.
Oczy mi na wierzch wychodza od migreny...juz czasami nie mam sily do tego...
Pamietajcie,zeby jutro trzymac kciuki za Kropeczke!!
A Ty Hania jak bedziesz miec jakies wiesci,to dawaj...
Ps.Przesylam bardzo spoznione,ale szczere zyczonka dla Nektarynki (pamietalam,ze masz urodzinki w niedziele,ale ta moja migrena nie pozwolila podejsc do monitora :-()

ajena ból głowy nie nawidze tego:baffled:

Tak tylko najgorzej jak miliony problemów na głowę się zwala a ty nie możesz nic zrobić bo najchętniej sama byś chciała by ktoś Ci pomógł, zabrał ten ciężar.

Na prawdę uwierzcie mi, może to samolubne ale na obecną chwilę chciała bym nie mieć żadnej rodziny przyjaciół, nikogo o kogo musiała bym się martwic bo to wszystko co teraz się dzieje, czego dzisiaj się dowiedziałam to jest o wiele za dużo dla mnie i uciekam od tego a zdaje sobie sprawę, ze jest to ogromnie samolubne, ale KU**A ja taka mała nic tam nie pomogę:wściekła/y: a jednocześnie tak bardzo chcę.

kochana najlepiej myśleć o sobie o swojej rodzinie bo zamęczysz się tym pomaganiem a nie każdy tez i to docenia:tak:

hehe to od kiedy jestes?? ja jakos sie pokazalam na forum bo chcialam od stycznia monitoring itp a pokazalam sie z cieniem 2 kreski bo nie wiedzialam co on oznacza i wydawalo mi sie ze mam przewidzenia bo w sumie tylko ja go widzialam...ale coz sie dziwic jak test robiony 9/10dpo durna ... nigdy nie zapomne jak bardzo robilam go dla jaj bo byl to test owu i jak mi szczena opadla jak zrobilam ciazowy a tam owszem 1 krecha...a potem cien 2:-)
19 lutego się zalogowałam...:-) :-):-) Ale zleciało.... masakra...
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po
Super:-):-) Bardzo się ciesze:-) Na pewno będzie wszystko dobrze:-)
jak tak sobie policzyłam ze gdyby wczoraj pękł to miałby okolo 24,5mm ciekawe ciekawe.. wczoraj oczywiscie nie podejrzewaja ze on pękł czy pęknie.. zgwałciłam M... żeby nie było ze sie obijałam.. zresztą na 12 dni przytulalismy się 9 razy:) pobilismy chyba masz rekond miesięczny nawet..
wizyta jakos po 15.. wiec jak tylko wróce to sie pochwale lub tez nie.. zalezy co wyjdzie..
No Nektarynka.... TO podwyższaliście średnia krajową na maksa:-D
Koniecznie daj znać jak było:-)

HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne:-p)ruszało się maleństwo jak kijanka:-D:-Di wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna:tak:hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć:-pa to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień:tak:

A TERAZ WAS POCZYTAM :tak:

Super !!!! Cieszę się, że wszystko dobrze u Was .

reklama
Cześć - to ja dzisiaj też radośnie:tak::-D:tak:
Byłam na USG i wszyyyyyyystko dobrze:-D:rofl2::-D
Ostatnio to fasolka była malusieńka (za mała o kilka dni) a dzisiaj to urosła, że hoho!!! całe 16,4 mm!
wg USG 8 tydzień i 2 dni, serducho bije 160 na minutę, główkę widać, pupkę też:-D
matko, ale jestem szczęśliwa, nawet mdłości są słabsze...

Patrysia - gratuluję:)
Gosia - jeszcze raz gratuluję, spokojnie wstawiaj suwaczek:happy: idź do gina, ale tak na prawdę to potwierdzenie przez USG najlepiej w 6 tyg zrobić, Duphaston to chyba i tak masz więc wszystko musi być dobrze:tak:

Do góry