reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Właśnie wysłałam mojego małża do sklepu po 4 rzeczy, ciekawa jestem ilu zapomni??? Jego mózg jest w stanie zapamiętać najwyżej dwie rzeczy, bo zawsze powyżej dwóch karze mi pisać karteczkę, a teraz poszedł bez...
:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
A tutaj pare fotek mojego nabytku dla Kacperka :-)
Słodkie są te ubranka - i zgadzam się z Wikuląą, że najbarziej słodkie są buciki i skarpetki;-)

OluPM - dobrze, że juz kończysz:tak:
co Ci powychodziło - tylko mam nadzieję, że nie jest beznadziejnie:szok:

Zajączku - teraz tak też myslałam, że pójdziesz chętnie na HSG;-)

Martynko - już niedługo się dowiemy - może to znak, że się inaczej czujesz - trzymam kciuki:tak:
Gosia rozpoczęła to ktoś w końcu musi kontynuować passę fasolkową:tak:
Witam dziewczyny po dłuuugiej przerwie... jakoś tak wyszło...
Nie mam siły nadrabiać tych milionów stron, czy ktoś byłby uprzejmy streścić dobre wieści?

Wolfheart - ciężko streścić:szok:
Dobrze, że masz sensowną lekarkę ale to też prawda, że lepiej rodzić u swojego i skoro masz wybrany szpital to warto poszukac dobrego gina, który tam pracuje - jak koleżanki polecają szpital to może też polecą lekarza:tak:
rób badania bo te przed ciążą warto (tzn. toxo i cyto) resztę i tak każą Ci zrobić w ciąży:tak:
i wpadaj do nas częściej:-)

reklama
co do kawki ja mialam to samo ze otwieralam oczy i kawusia czy rozpuszczalna czy inna teraz podobnie i zaraz sniadanko :-):-):-) tyle ze bezkofeinowa a smakuje tak samo pije jacobs:-) Co do owu no musisz czekac oby nie byl tfu cykl bezowulacyjny, a Ty jutro idziesz podgladnac czy pekly pecherzyki??? Bo czasem pekna i skok pozniej badz odwrotnie trzymam kciuki
tak tak jutro ide sie podgladac zobaczymy co z tego wyniknie.. oby sie nie cofnal.. zobaczymy..
Nektarynko spóźnione życzenia: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM FASOLKI W BRZUSZKU!:tak:
Dziekuje bardzo

Przepraszam , ze sie tak dłłłłuuuuugo nie odzywałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kingus mnie przywołała do porzadku ona o wszystkich pamieta.:-):tak::-)
Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJE:biggrin2: maleństwo ma 12 mm i to podobno prawidłowa wielkosc, jestem zachwycona odetchnełam, ale ciaza dalej zagrożona.
Luteina 2x3 +duphaston 3x1 i no-spa w razie potrzeby do tego witaminy dla kobiet w ciazy i odpoczynek.

Niestety ma małego krwiaka na macicy, który zagraza maleństwu ale jestem dobrej mysli.TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJE MALEŃSTWO.

Gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM SERDECZNIe, NIE WYMIENIAM, BO NAPEWNO bym kogoś omineła, a tego bardzo bym nie chciała.:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)

Gosia - GRATULACJE!!!!!!!!!!!! olbrzymie, prosto z serca GRATULACJE!!!
Która następna:-D:tak::-D?
JA CHCĘ!!!!!!
Przepraszam , ze sie tak dłłłłuuuuugo nie odzywałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kingus mnie przywołała do porzadku ona o wszystkich pamieta.:-):tak::-)
Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJE:biggrin2: maleństwo ma 12 mm i to podobno prawidłowa wielkosc, jestem zachwycona odetchnełam, ale ciaza dalej zagrożona.
Luteina 2x3 +duphaston 3x1 i no-spa w razie potrzeby do tego witaminy dla kobiet w ciazy i odpoczynek.
Niestety ma małego krwiaka na macicy, który zagraza maleństwu ale jestem dobrej mysli.TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJE MALEŃSTWO.

Gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM SERDECZNIe, NIE WYMIENIAM, BO NAPEWNO bym kogoś omineła, a tego bardzo bym nie chciała.:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)
To dbaj o siebie Slonko, odpoczywaj, wzszystko będzie dobrze:-) Czekamy na dobre wieści:-)

Siemacie Lachony

Świat stracił sens bo nie mam czasu na BB.
Niedawno wróciłam z roboty a jechałam na 10.00.

Cały tydzien taki mam a wolne dopiero w niedziele.

Moj ma dzisiaj wolne więc wpadlam na chwilę, postaram się poczytać troszku.

reklama
Witaj Niunia - czyli od przyszłego tygodnia praca i praca, ale zaglądaj tu do nas:tak:

ja spadam się dalej dokształcać;-)

A jak. Trzeba zarobić na swoje zachcianki.
Zajrzę do was przy czasie:-)

Siemacie Lachony

Świat stracił sens bo nie mam czasu na BB.
Niedawno wróciłam z roboty a jechałam na 10.00.

Cały tydzien taki mam a wolne dopiero w niedziele.

Moj ma dzisiaj wolne więc wpadlam na chwilę, postaram się poczytać troszku.

Bidulo, ale pamiętaj o swoim zdrówku. Jak będziesz się przepracowywać to nici z bobo.

DOBRANOC

Do góry