reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sluchaj, jest taki super srodek w dodatku tani KLIF. Kibel bedzie blysczal bez wiekszego wysilku, ale niech to mężuś zaleje i zostawi a ty nie wachaj tego bo jak zacznie rzrec, to smierdzi, ale dziala pierwsza klasa
wypróbuje-dzieki:tak: we wszystkich sklepach to jest czy to jakis tescowy czy biedronkowy?

reklama
TYTAN tez jest dobry ale tez strasznie zracy i smierdzacy:tak:
ja jakos za ni nie przepada- nie czysci tak jak bym chciala:tak:

ja ostatnio kupilam power duck i jest fajny tez-lepszy niz domestos- tyle ze misie skonczyl a nie chce mi sie isc do sklepu i mecze sie z tym co mam/teściowa ma

a najlepiej kochane działa mieszanka sody oczyszczonej wsypać to do pojemnika i zalać gorącym octem śmierdzi tak że przebacz panie ale błys aż miło patrzeć..jak się wprowadziłam tu w ubiegłym roku to wszystko właśnie tak szorowałam zero wysiłku a błyszczy i teraz też raz na jakiś czas tak robie i zlewy w kuchni i kratkę w prysznicu tak zalewam bo wyżera też tłuszcz i włosy czy mydło więc woda po rurach potem goni z siłą wodospadu:rofl2:

ja g kupuje zawsze w takiej hurtowni obok mnie, powinien byc w normalnym sklepie, jak nie, to ci przesle
nie no spokojnie za wysylke sie nie oplaca placic:-p znajde go na pewno:tak::tak::tak::tak: zawsze mozna wszystkiego spróbowac:tak::tak::tak: może akurat mi przypasuje:-)

kupiłam nowy Fairy sensitive, cudnie pachnie:tak::tak:

a ja wlasnie dostalam zaproszenie na sesje foto
na lateks sesje diewczyny
jeszcze musze tylko mu pokazac co ma mi kupic

No wkoncu usnely te malpy:tak:
MALINKUS
Ja sobie Twoj sposob przetestuje napewno jak mowisz ze taki dobry:tak::tak::tak:
Bo rury to ja zawsze robie kretem w granulkach i tez jest dobry
Ale warto sprobowac czegos nowego:tak::tak::tak:

Ide zobaczyc do mojego mieska

reklama
Meduska Ty uważaj z tymi środkami czysczącymi zebys się nie podtruła jeszcze ja się kiedyś tak sztachnęłam kretem że myslałam że mi nozdrza wypali i az mi sie w głowie zakręciło wspyałam do wanny i zalałam wrzatkiem jak para mi poszła na twarz to koniec ..:szok:

dziewczyny nadrobiłam@@@ i coś tam zostawiłam jeszcze :tak:

Do góry