reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No jestem, ale trajkoczecie. Wyskoczyłam tylko po masło a kupiłam tusz do rzęs, bo sie właśnie skończył, stanik, bo kurcze kocham bielizne , truskawki-wyobrazcie sobie wczoraj o 10 zł, dziś po 4,5-kilo wzielam, i juz zajadam.

to jak ty robisz pranie:-D:-D

sory ze pytam pewni pisałas wczesniej ale ja oczywiscie nie doczytałam:-p:-p:-p
SpoAlbo ja albo mala wrzucila mi do miski z bialym co sie namaczalo bluzeczke z czerwona lamówką, no i róż wyszedł:-)

Theh mowisz Piotr Ci wlosy farbuje??
ja to sama musze :sorry:
ale wiem jak to przy dziecku...
ostatnio farbowalam i cala pizamka od malego w kropki bo stal kolo mnie i nie dalos ie go wygonic...
a ze mnie taka oferma :laugh2:
Piotr mi zawsze od wieki wieków włosy farbował, zaczelo sie od pasemek, później balejaż z 3 kolorów, teraz juz tylko na gładko, bo mam rótkie włosy i nie chce mi sie kombinować. A On dlatego, że jakbym sama to robila, to farba bylaby wszedzie ale nie na włosach.

Miesko juz wstawione,M oczywiscie juz wybyl a dziewczynki siedza na korytarzu i przymierzaja wszystkie buty po kolei;-):-D

tak dowikluś dzisiaj jest takie zapoznanie czy jako 5 latek nie boi się dzieci nie będzie płakała itp ja wiem że nie ale pani chciała się przekonać i pewnie zakres mowy .....no o to to ja się tym bardziej nie boje bo wygadana to ona jest:rofl2:

No jestem, ale trajkoczecie. Wyskoczyłam tylko po masło a kupiłam tusz do rzęs, bo sie właśnie skończył, stanik, bo kurcze kocham bielizne , truskawki-wyobrazcie sobie wczoraj o 10 zł, dziś po 4,5-kilo wzielam, i juz zajadam.

SpoAlbo ja albo mala wrzucila mi do miski z bialym co sie namaczalo bluzeczke z czerwona lamówką, no i róż wyszedł:-)

Piotr mi zawsze od wieki wieków włosy farbował, zaczelo sie od pasemek, później balejaż z 3 kolorów, teraz juz tylko na gładko, bo mam rótkie włosy i nie chce mi sie kombinować. A On dlatego, że jakbym sama to robila, to farba bylaby wszedzie ale nie na włosach.
to niezły kawał Ci mała wywineła:-D

Ja jestem w trakcie mycia łazienki-kurde nawet kafelek sie nie da domyc:szok: poki co umyłam szafke i jest ok- ściągnełam lustro- a pod lustrem:szok::szok::szok::szok: tooooooooooooooooona kurzu mi sie posypała i pełno zostało na kafelkach:szok::szok::szok: musze chwile odpoczac zaraz ide dalej robic, musze wyszorowac ( jeszcze nei wiem w jaki sposób) pojemnik na wode z wc(wiecie co mam na myśli?):-D:-D też kurde nie myty od kiedy kupili- czyli jakies 2 lata- na wc naklejka jeszcze jest:szok::szok::szok: tez ja musze potem zedrzec:szok::szok::szok: tylko niczym nie schodzi ten brud kurde z tego pojemnika:sorry::sorry::sorry: nie iwem czy nie zaleje go domestosem:sorry:

sluchaj, jest taki super srodek w dodatku tani KLIF. Kibel bedzie blysczal bez wiekszego wysilku, ale niech to mężuś zaleje i zostawi a ty nie wachaj tego bo jak zacznie rzrec, to smierdzi, ale dziala pierwsza klasa

reklama
Do góry