reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
No jestem, ale trajkoczecie. Wyskoczyłam tylko po masło a kupiłam tusz do rzęs, bo sie właśnie skończył, stanik, bo kurcze kocham bielizne , truskawki-wyobrazcie sobie wczoraj o 10 zł, dziś po 4,5-kilo wzielam, i juz zajadam.
SpoAlbo ja albo mala wrzucila mi do miski z bialym co sie namaczalo bluzeczke z czerwona lamówką, no i róż wyszedł:-)to jak ty robisz pranie
sory ze pytam pewni pisałas wczesniej ale ja oczywiscie nie doczytałam![]()
Piotr mi zawsze od wieki wieków włosy farbował, zaczelo sie od pasemek, później balejaż z 3 kolorów, teraz juz tylko na gładko, bo mam rótkie włosy i nie chce mi sie kombinować. A On dlatego, że jakbym sama to robila, to farba bylaby wszedzie ale nie na włosach.Theh mowisz Piotr Ci wlosy farbuje??
ja to sama musze
ale wiem jak to przy dziecku...
ostatnio farbowalam i cala pizamka od malego w kropki bo stal kolo mnie i nie dalos ie go wygonic...
a ze mnie taka oferma![]()
tak dowikluś dzisiaj jest takie zapoznanie czy jako 5 latek nie boi się dzieci nie będzie płakała itp ja wiem że nie ale pani chciała się przekonać i pewnie zakres mowy .....no o to to ja się tym bardziej nie boje bo wygadana to ona jest

medeuska
październikowa mama'09
to niezły kawał Ci mała wywinełaNo jestem, ale trajkoczecie. Wyskoczyłam tylko po masło a kupiłam tusz do rzęs, bo sie właśnie skończył, stanik, bo kurcze kocham bielizne , truskawki-wyobrazcie sobie wczoraj o 10 zł, dziś po 4,5-kilo wzielam, i juz zajadam.
SpoAlbo ja albo mala wrzucila mi do miski z bialym co sie namaczalo bluzeczke z czerwona lamówką, no i róż wyszedł:-)
Piotr mi zawsze od wieki wieków włosy farbował, zaczelo sie od pasemek, później balejaż z 3 kolorów, teraz juz tylko na gładko, bo mam rótkie włosy i nie chce mi sie kombinować. A On dlatego, że jakbym sama to robila, to farba bylaby wszedzie ale nie na włosach.

Ja jestem w trakcie mycia łazienki-kurde nawet kafelek sie nie da domyc

reklama
Podziel się: