reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Siema dziewczynki

Ja tylko na sekundke wpadlam, bo ucze sie do piatkowego egzaminu. Nie chce go tak spieprzyc jak poniedzialkowego :-D

Gosia i Patrysia - GRATULACJE :-):-D:-):-D
Kroptusia - szacun! Jestem pelna podziwu!
Nektarynka - kolejny raz wszystkiego naj :laugh2:
Zajc, Andzia, Martynka, Marzenixx, Zaniepokojona, PM - buziak :sorry:
Niunia - glowa do gory!
Eve- bardzo mi przykro z powodu choroby m.
Hanka- nie przepracuj sie kobito!!!
Kropeczka - trzymam kciuki :happy:
Lolitko, strasznie mnie zdenerwowala Twoja rozmowniczka na :
Badanie śluzu i szyjki macicy. Skad ta agresja w stosunku do Ciebie, to nie mam pojecia. Gryze sie w jezyk, zeby znowu nie rozpetac wojny...

Caluje tez cala reszte staraczek!!! Sorka, ze nie wymienilam kazdej ale nie przebrnelam przez zalegle strony, przeczytalam tylko kilka ostatnich.

Buzka

Kaprysiu... czemu nie zaakceptowałaś mojego zaproszenia???:D
Z czego masz egzamin??

No wlasnie weszlam na NK i juz Cie mam, kroliku niecierpliwy :-D
Egzamin mam z penologii - tjjjjjjuuuuuuddddnnnnnyyy help:wściekła/y:
Rozsmieszyly mnie Twoje foty z dziecinstwa, bo buzka Ci sie w ogole nie zmienila. Ja na przyklad, to wygladam jak zupelnie ktos inny niz za mlodu. Mnie czas nie oszczedzila a ludzie na ulicy mnie nie rozpoznaja :sorry:
Uciekam kobity, bede tu okiem rzucac co jakis czas

reklama
Kaprysiu, juz wchodze sobie Ciebie pooglądać:D
Co do zdjęć... to moze i faktycznie:)
A jescze lepszy motyw bo wiem jak będę wyglądać za 40 lat:) Jak moja mama:D Każdy kto mnie spotka a zna mamę od razu wie kim jestem:D

Do góry