reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana

Nie boj nic. Od teraz wiesz ze:
- mamy 10-12 dni plodnych w miesiacu
- owulacja nijak sie ma do planowania poczecia
- ja mam braki wiedzy w zakresie ogolnym wiec wracam do szkoly
- sluzu paluszkiem ani na bieliznie sprawdzac nie mozna bo ksiazki zabraniaja
No same madrosci kobieta sieje, wiec sie ucz nieuku :-D:-D:-D
No a najlepsze jest to że przez to że jesteśmy nieukami nie możemy zajść w ciążę... Normalnie nóż mi się otworzył w kieszeni!!

reklama
muszę przyznać że ta klientka z tym wymądrzaniem mnie wkurzyła... dlaczego więc jest taki problem z zajściem jak przeciaż przez 12 dni mozna co za totalna głupota... niech ona wraca do szkoły!

Martynko ale to jest jajnik?? bo nigdy mnie tak nie bolało dziwnie jak dziś. wole sobie nadziei nie robić że to się fasolka zagnieżdża bo to moze to moje zapalenie coś tam narobiło i dlatego boli.

Dobrze mówi - dać jej wódki:-D:-D
Kochana...ja myslę że moja kolej...ale dopiero na wakacje ...teraz nie ma kto zrobic;-)
Gdzie ty byłaś jak Cię nie było?? Szybę wstawiliście już ??
Tak kochanie szybka wstawiona :-Dkoszt naprawy 5 zł za szybkę-Paweł wstawił ją sam :laugh2:
Nie było mnie ponieważ:
1 paulina ma zapalenie pęcherza i latałam z nia miedzy lekarzem a laboratorium :rofl2:
HANKA JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA RADY :tak:
2 w piatek zaczelismy malowanie u mioch dziadków bo nas o to poprosili wiec cały weekend skrobałam,szpachlowałam,malowałam i sprzątałam-uuufff
a jeszcze chca kuchnie :szok:DODAM,ZE DZIADEK NIE NAWIDZI MALOWANIA

3 mój małż miał wczoraj urodziny i szlałam z niespodzianka

Fotka z ksiazki ZDROWIE KOBIETY
wydanie W-wa 1989r
Na moje oko w porywach jest 9 dni

Załączniki

• obraz 010.jpg
    obraz 010.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Kochane moje powiedzcie mi czy jak wczoraj na wkładce miałam śluz zabarwiony krwią(sorki za szczegóły) a dzisiaj juz leci ze mnie jak z kranu to poczatek cyklu mam zaznaczyć na wczoraj czy na dzisiaj?

Do góry