martyna222
udało się ! :)
Kroptusiu no pewnie że możesz wyslij mi na priva namiary to cię zaproszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo kochana teraz to sie spodziewaj ze zwali ci sie 20 kobit na NK i pwodzenia w rozróżnianiu która to któa hahahaHmm a ja mam takie pytanie: czy nieskromnie moge sie dolaczyc do Was na n-k?? Wiem ze nie jestem juz staraczka ale na tym forum siedzem sobie od grudnia i tez sie z Wami zzylam, moze nie tak czesto sie udzielam bo mam juz fasolcie i Wikunia jest na glowie oraz ogolnie b. ciezka ciaza ale sledze na bierzaco i kocham dni kiedy moge popluc kompa hihihi bo takie walicie teksty badz macie swoje dni :-):-) Wiec jakby co dajcie znac jak Was znalezc :-):-):-):-)
Witam Was
Chcialam tylko cos od siebie dorzucic do tych "madrosci" ze niby 12 dni w cyklu jest plodnych. Taki maly szczegol ze jajeczko po peknieciu pecherzyka zyje przecietnie 12 godz. To moje pyt. brzmi co mozna przez te pozostale 11 dni zapladniac? Tez musze sie doksztalcic bo ciemna masa jestem.
Lolitko ja miałam HSG i mnie bolało ale nie wszytkich boli... nie bój się trwa to tylko ok.10-15 min ...
już wysłałam !