reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hmm a ja mam takie pytanie: czy nieskromnie moge sie dolaczyc do Was na n-k?? Wiem ze nie jestem juz staraczka ale na tym forum siedzem sobie od grudnia i tez sie z Wami zzylam, moze nie tak czesto sie udzielam bo mam juz fasolcie i Wikunia jest na glowie oraz ogolnie b. ciezka ciaza ale sledze na bierzaco i kocham dni kiedy moge popluc kompa hihihi bo takie walicie teksty badz macie swoje dni :-):-) Wiec jakby co dajcie znac jak Was znalezc :-):-):-):-)
ooo kochana teraz to sie spodziewaj ze zwali ci sie 20 kobit na NK i pwodzenia w rozróżnianiu która to któa hahaha:-D

Kroptusia mi też dawaj namiary na privie to wysle zaproszenie na NK :)

i moje pytanie jest takie - gdzie umawiamy sie na wpisanie nicka z BB??

I w ogólę chce wam wszystkim podziekowac za gratulacje :) Mam dzisiaj chyba mocno szczesliwy dzien.. :)

Andzia - jak skoncze analize wynikow to w skrocie napisze ci na privie co mi wyszlo - w skrocie chodzi o uwarunkowania rodzinne i środowiskowe powstawania agresji u nieletnich przestepców

Witam Was
Chcialam tylko cos od siebie dorzucic do tych "madrosci" ze niby 12 dni w cyklu jest plodnych. Taki maly szczegol ze jajeczko po peknieciu pecherzyka zyje przecietnie 12 godz. To moje pyt. brzmi co mozna przez te pozostale 11 dni zapladniac? Tez musze sie doksztalcic bo ciemna masa jestem.

Mari - no wlasnie w tym caly sek:) Wlasnie dlatego napisalam ze jest w najlepszym przypadku dzien po owu, bo sie zdarza ze jajko zyje 24 godziny, ale srednio 12 godzin jak piszesz lub z deka mniej (mowi sie nawet ze wiekszosc jajeczke obumiera w ciagu 6 godzin wiec w praktyce ciezko jest "trafic" czasami. Laska wali NPRem po calosci...Jakbym czytala ich podreczniki....To tam jest np czekanie z nieodbywaniem stosunkow do 3-4 dni po wzroscie tempki- tak na wszelki przypadek. A owu jest na 4 dni przed wzrostem do 2 dni po wzroscie itd....Laska sobie sumuje te wszystkie wyjatki plus 20% konserwatyzmu od siebie i wychodzi jej 10-12 :-)

Lolitko ja miałam HSG i mnie bolało ale nie wszytkich boli... nie bój się trwa to tylko ok.10-15 min ...

No niby 10 minut, ale 10 minut bolu :-(

Ostatnia edycja:
hi hi hi to jak mam Was poznawac ?? Bedziecie sie stosowac do wskazowek Kaprychy i w profilu bedzie nick czy jak :)?? Nic wysle do martynki na priwa poki co

Lolitko czego nie robi sie dla fasolki, ból minie jeżeli wogóle będzie cię bolało...najgorsze raczej jest 5 osób patrzących ci w.... i ten przyrząd do wstrzyknięcia kontrastu...ale da się przeżyć!

reklama
Do góry