reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kroptusiu poznałam po córeczce bo jeszcze jedna osoba z takimi samymi danymi jest... a córeczka piękna dziewczynka!

Ty za to niezla laska kurcze pewnie wszystkie mi sie tu takie zwala zaraz co kolejna to ladniejsza :-):-) bardzo ladne zdjatko slubne ... hmmm mowisz ze jeszcze taka jedna jak ja jest no popatrz ale corcie mam wyjatkowa i nikt takiej nie ma :-p wiec szukac po Wice jakby co dziewczynki:-p:-p

reklama
no to juz was wyczaiłam, wysłalam ci zaproszenie kroptusiu , zdążyłam cię pooglądac i rzeczywiscie córeczke masz fantastyczną , a jaka sliczna!! no ale patrząc na mamusie trudno sie dziwić:-)

Dzieki Marzenko tak myslalam ze to Ty :-) ale bez przesady z tymi peanami hehe bo Wika faktycznie jest b. ladna, po babci chyba odziedziczyla te wloski kolor oczek bo ja ciemne i jedno i drugie....i fakt od poczatku oczy jak talary pieciozlotowki a na porodowce sie zachwycaly babki...choc urodzila sie z kreconymi czarnymi wloskami :-):-):-)

No ale z ta mamusi uroda to beeeez przesady,:-)

Marzenko - Twoje fotki juz dawno podgladalam i nie siegam do piet :-):-) no i M bombowy :-p:-p

Dobra koniec bo sie zawstydze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzięki za słowa otuch.
Musze dalej poszukać jakiegoś info na necie, może coś na pocieszenie lepszego niż wczoraj, bo jak wieczorem czytałam opisy choroby, operacji, bla bla bla to płakałam jak bóbr ze strachu...
Niunia - rozumiem, że chodzi o chorobę - ale czy to juz pewna diagnoza - może jeszcze gdzies to sprawdzić:sorry:
Ja ostatnio odnowiłam kontakt z moją kuzynką która mieszka we Włoszech walczy już o fasolkę prawie 2 lata i tak jak ja podchodzi niedługo do IUI przyznałam się jej że też mam ten problem ... a nikt nie wiedział prócz was i mojego ojca. Procedura we Włoszech jest identyczna jak w Polsce tylko że prawie wszystko jest darmowe... :wściekła/y:!
POZDRAWIAM
[/COLOR][/COLOR][/B]
Witaj Martynko - bo w Polsce tylko pod kołderką - reszta jest grzechem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co do M - może popytajcie o dofinansowanie do działalności gospodarczej z funduszy unijnych:tak:
a IUI musiało się udac więc nie myśl o IVF
Andziu kochana nie przemęczaj się przy tych ksiażkach a przypomnij mi jakie cię egzamin czeka?? przepraszam ale zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bernardko - kończę I stopień psychoterapii:tak:

Kaprycha - ucz się ucz - będzie mi raźniej, że nie jestem sama;-)
to się nazywa egoizm:-D:-D:-D
rzeczywiscie Lolitko - trochę poczytałam wątku o badaniu śluzu - jak ja bym chciała mieć 12 dni płodnych:eek:

Badaicka - super tort:tak:
jak dzisaj Paulinka się czuje?
Fotka z ksiazki ZDROWIE KOBIETY
wydanie W-wa 1989r
Na moje oko w porywach jest 9 dni
To było jeszcze przed Czarnobylem;-) - oczywiscie żart - wiem, że Czarnobyl był 3 lata wcześniej;-) ale efekty w żywotnosci plemników i jajeczek dopiero teraz wychodzą:wściekła/y:
no no...nie każdy sam potrafi pierdziachnąć Torta:)
No właśnie:zawstydzona/y:
Witam Was
Chcialam tylko cos od siebie dorzucic do tych "madrosci" ze niby 12 dni w cyklu jest plodnych. Taki maly szczegol ze jajeczko po peknieciu pecherzyka zyje przecietnie 12 godz. To moje pyt. brzmi co mozna przez te pozostale 11 dni zapladniac? Tez musze sie doksztalcic bo ciemna masa jestem.
Witaj Mari - wszystkie się musimy dokształcić:tak:
Hmm a ja mam takie pytanie: czy nieskromnie moge sie dolaczyc do Was na n-k??
Kroptusiu - najdzielniejsza z dzielnych;-) ja zaraz Ciebie poszukam u Martynki:tak:
OluPM - pytam bo pisałam o pzrestępczości nieletnich i jestem ciekawa;-) z góry dzięki:tak:

wyrwałam się od książek i jeszcze zaliczę nk i dalej do nauki:tak:

Dzieki Marzenko tak myslalam ze to Ty :-) No ale z ta mamusi uroda to beeeez przesady,:-)
Marzenko - Twoje fotki juz dawno podgladalam i nie siegam do piet :-):-) no i M bombowy :-p:-p
no mnie nie sposb pomylic bo moj nick prawie jak imie hehe:tak: no nie przesadzaj z tym "do pięt" !! ja tylko tak na zdjeciach wygladam, a wogole to jestem niefotogeniczna a te na NK to starannie wyselekcjonowane hihihi:-D
co do wlskow, to moja siostrzenica tez urodzila sie czarnulka ja cyganka a teraz blondyneczka jest jakby inne dziecko!:tak:

A termin obrony mam 1 lipca już na 100%

HUUURAAA!!!

Super !!!!!!!

Martynko, co do NK to moze na przyklad kazda z nas walnie sobie gdzies nick'a z BB w profilu, czy cos podobnego?

Dobra, teraz to juz na serio uciekam :-D

EJJJJJJ ja też chcę Cię zobaczyć....

Hmm a ja mam takie pytanie: czy nieskromnie moge sie dolaczyc do Was na n-k?? Wiem ze nie jestem juz staraczka ale na tym forum siedzem sobie od grudnia i tez sie z Wami zzylam, moze nie tak czesto sie udzielam bo mam juz fasolcie i Wikunia jest na glowie oraz ogolnie b. ciezka ciaza ale sledze na bierzaco i kocham dni kiedy moge popluc kompa hihihi bo takie walicie teksty badz macie swoje dni :-):-) Wiec jakby co dajcie znac jak Was znalezc :-):-):-):-)

Ciebie też chcę zobaczyć :-)

Jestem załamana mam kilka dziewczyn na NK i nie pamiętam kto jest kto :-(

Pomocy !!!!

Ostatnia edycja:
Nektarynko czekam na wiadomości po wizycie u ginekologa!:happy:
jezdem jezdem.. opis nizej... ooo tam na końcu

Nektarynka - kolejny raz wszystkiego naj :laugh2:
bo w samozachwyt wpadne i bedziecie miały problem:-D
Kochana

Nie boj nic. Od teraz wiesz ze:
- mamy 10-12 dni plodnych w miesiacu
- owulacja nijak sie ma do planowania poczecia
- ja mam braki wiedzy w zakresie ogolnym wiec wracam do szkoly. Moj brak wiedzy jest tez przyczyna tego ze nie jestem w ciazy
- sluzu paluszkiem ani na bieliznie sprawdzac nie mozna bo ksiazki zabraniaja

No same madrosci kobieta sieje, wiec sie ucz nieuku :-D:-D:-D
jesli by sumowac ze plemnik w organizmie kobiety 5 dni moze.. co dla mnie to raczej nie mozliwe.. bo ostatnio dzien przed owu i dzien po owu trafilismy i dupa.. wiec jakos mi sie wierzyc nie cce ze plemniki tez tle wytrzymuja.. no chyba ze mam jeszcze jakies kolczatki w macicy poustawiane..:-D
Witam Was
Chcialam tylko cos od siebie dorzucic do tych "madrosci" ze niby 12 dni w cyklu jest plodnych. Taki maly szczegol ze jajeczko po peknieciu pecherzyka zyje przecietnie 12 godz. To moje pyt. brzmi co mozna przez te pozostale 11 dni zapladniac? Tez musze sie doksztalcic bo ciemna masa jestem.
no to jak tak to ja bede miala 9cio raczki.. w tych 12 dniach 9 razy mnie M zapłodnił.. znając te szczeszcie.. to ani razu..

Wróciłam od gina.. pęchęrzyk pękł.. endo dobre... prawidłowe.. pokazał ciałko żółte.. rzekłabym, że to jakaś plama na monitorze no ale niech mu bedzie.. jak mówi to pewnie tak jest.. podejrzewa ze owu byla w niedziele, kiedy tempka zakłócona.. a ja ze w poniedzialek.. no ale nie bede go utwierdzac ze sie myli.. zreszta sama nie wiem kiedy.. ale obstawiam ze w poniedzialek do dzis skok..

reklama
no mnie nie sposb pomylic bo moj nick prawie jak imie hehe:tak: no nie przesadzaj z tym "do pięt" !! ja tylko tak na zdjeciach wygladam, a wogole to jestem niefotogeniczna a te na NK to starannie wyselekcjonowane hihihi:-D
co do wlskow, to moja siostrzenica tez urodzila sie czarnulka ja cyganka a teraz blondyneczka jest jakby inne dziecko!:tak:

hihi no moja mama jak zobaczyla mala to z tekstem "sylwia wiesz napewno kto jest ojcem" buhahaha bo czarne krecone wlosy i karnacja mulatki :-p:-p a zdjatka naprawde super i juz nie badz taka skromna ze nie jestes fotogieniczna bo ja nie jestem i jak sie juz znajde na jakims foto to mala pstryknie czy no rodzinne to wypda :-)

Do góry