Wow:-):-):-)Ale fajnietak pytam o to ranczo bo chcialam sie pochwalic ze ten rynek i kosciol to nagrywaja w Jeruzalu-jakies 10km ode mnie-w gminie Mrozy:-):-):-):-):-):-)
i Mamroty mozna kupic![]()

To wtryn sie tam kiedys przed kamere:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow:-):-):-)Ale fajnietak pytam o to ranczo bo chcialam sie pochwalic ze ten rynek i kosciol to nagrywaja w Jeruzalu-jakies 10km ode mnie-w gminie Mrozy:-):-):-):-):-):-)
i Mamroty mozna kupic![]()
Wow:-):-):-)Ale fajnie
To wtryn sie tam kiedys przed kamere:-);-)
a ja mam dola.....
glownie finansowego
jak pomysle ze kolejny egzamin oplaciac itd,mam kupe dlugu wielki debet,kupe rachunkow to przyjdzie mi jesc tylko chleb z maslem(dobrze ze chleb za darmo)....:--
-
-
-(
no moze z rzodkiewka.jadlam dzis pierwsza rzodkiewke z mojego ogrodka!:-):-)
musze opielic boniezle zaroslo ale ciagle pada![]()
Ojjjj kochane nie martwcie sie tak bedzie dobrzeto będzie nas dwie tylko ja muszę mieć na chlebmam kupę rat, rachunków i długów a konto nadal puste:-
wściekła/y:
:-(
Miesiecznie masz tyle za wode????ja dzisiaj zapłaciłam zaległy rachunek za prąd 270 zł na koncie mam 15 zł w portfelu 30 zł a już dziś dostałam rachunek za wode bagatela 170 zł![]()
No to bedziesz sławna ANABUBKAheheh,moze w wakacje podjade jak beda nagrywac
bo kilkoro moich znjomychza statystow tam robilo:-)
Oj no to nie az tak dlugo spi w dzien normalnie to powinna wieczorem padnac ze zmeczeniamało śpi max 2 h w ciągu dnia śpi i to czasem rozłożone na dwa razy ale sa i dni kiedy pośpi 15 min i koniecdzisiaj to już straciłam cierpliwośc do niej więc dałam ja tatusiowi on ma anielską cierpliwośc do niej całe szczęście bo mi tego brakuje
Ja mam gaz i prad co dwa miesiace a wode wliczona ryczałtem w czynszmy mamy gorzej rozliczenia półroczne i jak przyjdzie taki rachunek to mozna paść trupem
ale w poznaniu to pamiętam że rozliczenia były 2-u miesięczne jeden miesiąc przychodził za wode a kolejny za prą i ten zawsze najbardziej bolał zwłaszcza jak miałam boiler w łazience