Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Tez bym sobie poogladala Polskie tv ale niestety nie mamja też to lubięchociaż wolałam nowego jorku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bym sobie poogladala Polskie tv ale niestety nie mamja też to lubięchociaż wolałam nowego jorku
Moje dzieci poobieraly mi zeimniaki,ktore kupilam dziewczynkom na jutro do zupkiNie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze poobierali je raczkami i wszystko zostalo na moim łozku
![]()
dobrze ze dziadkowie sie zgodzili.Agnes a nasze wczorajsze wieczorne pohgaduchy nie poprawily Ci humoru????????/
Zaraz muszę wychodzić na angielski więc krótko: Misia ma wirusowe zapalenie gardła
medeuska jak czytam o tym syfie po teściowej to jakbym widziała swoją, mieszkają tam 3 lata a chałupa wygląda jakby siedzieli tam z 15boję się tam sikać bo taki brud i nigdy nie ma mydła
może i lepiej bo rąk i tak tam nie myję bo się brzydzę ręczników
Mama Helenki super wieściale żeby od razu tak szaleć
Agnes fajnie, że obyło się bez żłobka![]()
ogladacie rozmowy w toku??
o rozwodach, separacjach, problemach w malzenstwie, porady...
Ja tylko na chwilę.
Piotruś wczoraj z nocy wstał z kupką w pieluszce. Okazało się, że podżarła mu ta kupa pupę - ma odparzoną i cierpi strasznie. :--
-
-(
Do tego ma biegunkę - dziś od rana zrobił już z 7 kupek.Nie zupełnie rzadkich, ale rozrzedzonych.
Nie chce jeść ani pić.
Boję się, że się odwodni.
W nocy spałam ze 4 godziny, z czego połowę z Piotrusiem na kolanach i co godzinę zmieniałam pieluchę.Dziś już odrobinę lepiej, ale wykończona jestem.
Jeśli do jutra mu nie przejdzie to idę do lekarki
Zmykam, bo niedługo przyjdą chrzestni Piotrunia z życzeniami z okazji wczorajszego święta.
Piszecie jak szalone i nie mozna was nadrobic za zadne skarby
Moj Dominis znowu zrobil mi cała miske truskawekObral,umył,pokroil ,posypal cukrem i zalał mleczkiem
Bedziemy mieli na jutro deser mniam,mniam:-)
![]()
Zalewaci etruskaweczki mleczkiem? Dobre to?
ja zawsze kupuje 1kg i też znika w mig2 kgNo to niezle
;-)
Ja kupuje przewaznie po pol kg i to Im wystarcza na deserek![]()
oj współczuję Ci kochana,dobrze wiem jak potrafi wkurzyc takie darcie sie dziecka.ja właśnie wróciłam do domu wykończona do granic możliwości
wybrałam się na zakupy z Leną do centrum w kolejce miejskiej jak tylko wsiałyśmy to już zaczeła koncert potem weszłam z nią do złotych tarasów dobvrze że wiedziałam po co idę wypatrzyłam już konkretną rzecz na prezent dla L na jutro więc szybko załarwiłam sprawę ale wszędzie kolejki a ta się darła w niebogłosy chciałam iśc z ną do parku ale tak lunął deszcz że stałam z nią pod daszkiem cała juz spocona a ta się nadziera więc dzwonię do L i mówię ,żeby nas zabrał po drodze do domu oczywiście korki koszmarne wiec godzinę prawie czekałyśmy w końcu L przyjeżdża i mi mówi że dzwoniła babka z trójek klasowych i że na dzisiaj jest spotkanie w sprawie balu juz ostatnie więc oczywiście jazda do szkoły w cholernych korkach w drąca się Leną 5 godzin darcia i wyginania się bo ona to jużby chcioała chodzić i w wózku źle na rękach tez średnio ..
masakra własnie uciekłam do drugiego pokoju i powiedziałam że nie chcę już dzisiaj słyszeć nawet swojego dziecka i tatuś ją dziś kąpie i usypia ja wysiadam![]()
Ja tez jestem cholernie zmeczona a moje malpy jak zwykle nie zamierzaja isc spacZaraz sobie cos zjem:-);-)
Dziasiaj moje seriale zaczynaja sie dopiero o 23 wiec skoncza sie o 1 i pewnie ja glupia bede to ogladala bo to uwielbiam
ja też to lubięchociaż wolałam nowego jorku
to będzie nas dwie tylko ja muszę mieć na chleba ja mam dola.....
glownie finansowego
jak pomysle ze kolejny egzamin oplaciac itd,mam kupe dlugu wielki debet,kupe rachunkow to przyjdzie mi jesc tylko chleb z maslem(dobrze ze chleb za darmo)....:--
-
-
-(
no moze z rzodkiewka.jadlam dzis pierwsza rzodkiewke z mojego ogrodka!:-):-)
musze opielic boniezle zaroslo ale ciagle pada![]()
chciałaby swoje urodziny już spędzić u siebieagunia a kiedy ostatecznie się przenosicie na swoje??????
dowikluś a co ty za seriale oglądasz po nocach?????????
ja też nie ogladałam, czasem jakąś powtórkę zaliczyłamja nie oglądam Rancza![]()