reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja mam dola.....
glownie finansowego
jak pomysle ze kolejny egzamin oplaciac itd,mam kupe dlugu wielki debet,kupe rachunkow to przyjdzie mi jesc tylko chleb z maslem(dobrze ze chleb za darmo)....:-:)-:)-:)-:)-(

no moze z rzodkiewka.jadlam dzis pierwsza rzodkiewke z mojego ogrodka!:-):-)
musze opielic boniezle zaroslo ale ciagle pada:wściekła/y:

Hejka babeczki.wpadłam na chwilkę ale zaraz uciekam bo strasznie chce mi sie już spać.

Moje dzieci poobieraly mi zeimniaki,ktore kupilam dziewczynkom na jutro do zupki:szok::szok::szok:Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze poobierali je raczkami i wszystko zostalo na moim łozku:szok::szok::szok::-D:-D:-D

chciały mamusi pomóc :tak::tak::tak::tak::tak:

dobrze ze dziadkowie sie zgodzili.Agnes a nasze wczorajsze wieczorne pohgaduchy nie poprawily Ci humoru????????/

no przyznaję mieliście wczoraj super humorki,było smiesznie:tak::tak::tak::tak:

Zaraz muszę wychodzić na angielski więc krótko: Misia ma wirusowe zapalenie gardła:baffled::baffled::baffled::baffled:

medeuska jak czytam o tym syfie po teściowej to jakbym widziała swoją, mieszkają tam 3 lata a chałupa wygląda jakby siedzieli tam z 15:szok::szok::szok::szok:boję się tam sikać bo taki brud i nigdy nie ma mydła:szok:może i lepiej bo rąk i tak tam nie myję bo się brzydzę ręczników:szok::szok::szok::szok:

Mama Helenki super wieści:tak::tak::tak:ale żeby od razu tak szaleć:-D:-D:-D:-D

Agnes fajnie, że obyło się bez żłobka:tak::tak::tak:

aby Misi szybko przeszło to chorubsko :tak::tak::tak::tak:
no to masz tesciową czyścioszkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja też się cieszę że bez żłobka się obeszło :-):-):-):-)

ogladacie rozmowy w toku??
o rozwodach, separacjach, problemach w malzenstwie, porady...

nie oglądałam,bylismuy w tym czasie na dworze z Oliwką :tak::tak::tak::tak:

Ja tylko na chwilę.
Piotruś wczoraj z nocy wstał z kupką w pieluszce. Okazało się, że podżarła mu ta kupa pupę - ma odparzoną i cierpi strasznie. :-:)-:)-:)-(
Do tego ma biegunkę - dziś od rana zrobił już z 7 kupek. :szok: Nie zupełnie rzadkich, ale rozrzedzonych. :wściekła/y: Nie chce jeść ani pić. :no: Boję się, że się odwodni. :zawstydzona/y:
W nocy spałam ze 4 godziny, z czego połowę z Piotrusiem na kolanach i co godzinę zmieniałam pieluchę. :zawstydzona/y: Dziś już odrobinę lepiej, ale wykończona jestem. :confused2:
Jeśli do jutra mu nie przejdzie to idę do lekarki :zawstydzona/y:
Zmykam, bo niedługo przyjdą chrzestni Piotrunia z życzeniami z okazji wczorajszego święta.

oj współczuję,żeby tylko się nie odwodnij,podawaj mu często picie chociaż parę łyczków a jak nie przejdzie to idź z nim do lekarza :tak::tak::tak::tak:

Piszecie jak szalone i nie mozna was nadrobic za zadne skarby

musisz się przyzwyczaić,tu jest tak stale :tak::tak::tak::tak:

Moj Dominis znowu zrobil mi cała miske truskawek:tak::tak::tak:Obral,umył,pokroil ,posypal cukrem i zalał mleczkiem:tak::tak::tak:Bedziemy mieli na jutro deser mniam,mniam:-):tak:

ale masz małego pomocnika,super :-):-):-):-)

Zalewaci etruskaweczki mleczkiem? Dobre to?

ja zawsze robię z cukrem i ze smietaną, z mlekiem nigdy nie jadłam

2 kg:szok::szok::szok:No to niezle:-D;-)
Ja kupuje przewaznie po pol kg i to Im wystarcza na deserek:tak::tak::tak:
ja zawsze kupuje 1kg i też znika w mig :-D:-D:-D:-D

ja właśnie wróciłam do domu wykończona do granic możliwości
wybrałam się na zakupy z Leną do centrum w kolejce miejskiej jak tylko wsiałyśmy to już zaczeła koncert potem weszłam z nią do złotych tarasów dobvrze że wiedziałam po co idę wypatrzyłam już konkretną rzecz na prezent dla L na jutro więc szybko załarwiłam sprawę ale wszędzie kolejki a ta się darła w niebogłosy chciałam iśc z ną do parku ale tak lunął deszcz że stałam z nią pod daszkiem cała juz spocona a ta się nadziera więc dzwonię do L i mówię ,żeby nas zabrał po drodze do domu oczywiście korki koszmarne wiec godzinę prawie czekałyśmy w końcu L przyjeżdża i mi mówi że dzwoniła babka z trójek klasowych i że na dzisiaj jest spotkanie w sprawie balu juz ostatnie więc oczywiście jazda do szkoły w cholernych korkach w drąca się Leną 5 godzin darcia i wyginania się bo ona to jużby chcioała chodzić i w wózku źle na rękach tez średnio ..
masakra własnie uciekłam do drugiego pokoju i powiedziałam że nie chcę już dzisiaj słyszeć nawet swojego dziecka i tatuś ją dziś kąpie i usypia ja wysiadam:no:
oj współczuję Ci kochana,dobrze wiem jak potrafi wkurzyc takie darcie sie dziecka.

Ja tez jestem cholernie zmeczona a moje malpy jak zwykle nie zamierzaja isc spac:no:Zaraz sobie cos zjem:-);-)

Dziasiaj moje seriale zaczynaja sie dopiero o 23 wiec skoncza sie o 1 i pewnie ja glupia bede to ogladala bo to uwielbiam

cóż to za seriale o tak późnej godzinie???? :szok::szok::szok::szok::szok:

a ja mam dola.....
glownie finansowego
jak pomysle ze kolejny egzamin oplaciac itd,mam kupe dlugu wielki debet,kupe rachunkow to przyjdzie mi jesc tylko chleb z maslem(dobrze ze chleb za darmo)....:-:)-:)-:)-:)-(

no moze z rzodkiewka.jadlam dzis pierwsza rzodkiewke z mojego ogrodka!:-):-)
musze opielic boniezle zaroslo ale ciagle pada:wściekła/y:
to będzie nas dwie tylko ja muszę mieć na chleb:-D:-D:-Dmam kupę rat, rachunków i długów a konto nadal puste:-:)wściekła/y::wściekła/y::-(

reklama
Do góry