reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tylko na chwilę.
Piotruś wczoraj z nocy wstał z kupką w pieluszce. Okazało się, że podżarła mu ta kupa pupę - ma odparzoną i cierpi strasznie. :-:)-:)-:)-(
Do tego ma biegunkę - dziś od rana zrobił już z 7 kupek. :szok: Nie zupełnie rzadkich, ale rozrzedzonych. :wściekła/y: Nie chce jeść ani pić. :no: Boję się, że się odwodni. :zawstydzona/y:
W nocy spałam ze 4 godziny, z czego połowę z Piotrusiem na kolanach i co godzinę zmieniałam pieluchę. :zawstydzona/y: Dziś już odrobinę lepiej, ale wykończona jestem. :confused2:
Jeśli do jutra mu nie przejdzie to idę do lekarki :zawstydzona/y:
Zmykam, bo niedługo przyjdą chrzestni Piotrunia z życzeniami z okazji wczorajszego święta.

reklama
MALINKA
No pada,pada niestety i chyba nie wyglada na to zeby przestalo:no::no::no:

Jak ja bym chciała zeby u nas juz tak cieplo bylo:tak::tak::tak:Niby od niedzieli maja byc upaly:-):tak::tak:Juz sie ciesze:-);-)

A co to za tajemnice na gg co:baffled::-p:laugh2:
tajemnicze jest to że to do madziuli nie dotarło ha ha a pisałam jej o julki przedszkolu ups zerówce:rofl2:
Ja tylko na chwilę.
Piotruś wczoraj z nocy wstał z kupką w pieluszce. Okazało się, że podżarła mu ta kupa pupę - ma odparzoną i cierpi strasznie. :-:)-:)-:)-(
Do tego ma biegunkę - dziś od rana zrobił już z 7 kupek. :szok: Nie zupełnie rzadkich, ale rozrzedzonych. :wściekła/y: Nie chce jeść ani pić. :no: Boję się, że się odwodni. :zawstydzona/y:
W nocy spałam ze 4 godziny, z czego połowę z Piotrusiem na kolanach i co godzinę zmieniałam pieluchę. :zawstydzona/y: Dziś już odrobinę lepiej, ale wykończona jestem. :confused2:
Jeśli do jutra mu nie przejdzie to idę do lekarki :zawstydzona/y:
Zmykam, bo niedługo przyjdą chrzestni Piotrunia z życzeniami z okazji wczorajszego święta.
oj biedna ty kochana i piotrunio kup mu kochana do pupy thormentol i smaruj zagoi się migiem no i w dzień wietrz mu upke bez pieluszki:tak:
Piszecie jak szalone i nie mozna was nadrobic za zadne skarby
a tam nie można ja kochana przy 3 dzieci daje radę to ty nie dasz:-Dnapisz nam coś o sobie??

Moj Dominis znowu zrobil mi cała miske truskawek:tak::tak::tak:Obral,umył,pokroil ,posypal cukrem i zalał mleczkiem:tak::tak::tak:Bedziemy mieli na jutro deser mniam,mniam:-):tak:

reklama
Jestem jestem nie ucieklam.Byla tesciowa i nie wypadalo na necie siedziec.Imie agnieszka lat 23 torun mama jednej kruszynki lat niespelna 2 pracujaca :)

Do góry