reklama
M
mysiapysia23
Gość
luna665 bardzo czesto bywam w inowroclawiu w celu turystycznym moze kiedys sie spotkamy jak sie zaprzyjaznimy
Dominik zalewa ale mi smakuja takieZalewaci etruskaweczki mleczkiem? Dobre to?

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ja czyszcze lazienka zwyklym chlorem jest super wszystko ladnie blyszczy ale tobie w ciazy raczej odradzamto niezły kawał Ci mała wywineła
Ja jestem w trakcie mycia łazienki-kurde nawet kafelek sie nie da domycpoki co umyłam szafke i jest ok- ściągnełam lustro- a pod lustrem
tooooooooooooooooona kurzu mi sie posypała i pełno zostało na kafelkach
musze chwile odpoczac zaraz ide dalej robic, musze wyszorowac ( jeszcze nei wiem w jaki sposób) pojemnik na wode z wc(wiecie co mam na myśli?)
też kurde nie myty od kiedy kupili- czyli jakies 2 lata- na wc naklejka jeszcze jest
tez ja musze potem zedrzec
tylko niczym nie schodzi ten brud kurde z tego pojemnika
nie iwem czy nie zaleje go domestosem
![]()

No to tesciowa napewno w szoku byla i wlasnej wannny nie poznalateściowa przyjechała się wykapac.... i wydarła sie jaka czysta wanna! aż szkoda sie w niej kąpac![]()
a najlepsze- narzeka że tam syf w tym domua jak miała w swoim
![]()

witam nowa mamusieHej można się do was przyłączyć?Obiecuje ,ze bede grzeczna
SUPER ZE WSZYSTKO OKJa tylko na sekundkę
U lekarza wszystko OKFenoterol odstawiłam
Mam pozwolenie na wszystko
Więc nie omieszkaliśmy z M go wykorzystać
Jeszcze jutro morfologia, w czwartek USGA potem się okarze, że przenosze ze 2 tyg
tak jak z Helenką
Jedno tylko pzozstało pytanie, jak mała jest ułożona, lekarz nie był w stanie stwierdzićNo ale w czwartek się dowiem
Buziaki
Jasne, zapraszamy![]()

No to super ze dziadki zostana z Oliwkacześć dziewczyny.Ale żescie napisały od wczoraj tyle że masakramyslałam ze nie nadrobię
a;le jakos dałam rade.
zaglądam dopiero teraz bo miałam doła i nie chciałam Wam psuć dobrych humorków moim paskudnym.
zaniosłam dokumenty do złobka okazało się ze Oliwka ma marne szanse na przyjęcie,od wczoraj dyrektorka przyjeła 2 szuflady podańi co chwilę ktoś znosi.powiedziała ze w tym roku jest bardzo dużo samotnych matek więc one maja pierwszeństwo
więc dupa.
na dodatek nie przyszedł nam jeszcze zwrot z podatku,dzwonilismy w tamtym tygodniu do skarbówki i powiedziała kobieta że wysłali w piatek a tu mija 1,5 tyg a kasy nie ma,coś nie gra,poszlismy na pocztę ,baba powiedziała ze kasy nie mają.no to już wkurzona na maksa jestem.
Przyszliśmy do domu,postanowilismy z moimi rodzicami porozmawiać,mówię a na co będziemy czekać?no i porozmawialiśmy i słuchajcie zgodzili się zająć Oliwką od września:-):-):-):-):-):-)ale mi kamień z serca spadł.już mam dobry humor
tak mnie męczył ten żłobek,czułam się winna ze muszę ją tam oddawać a tu taka niespodzianka,Oliwka zostanie z dziadkami.

Ale slodko sobie spiaA tak moje dwa śpiochy śpią :-):-):-):-):-):-):-) zaraz będę ich budzić.
Aż mi się śmiać chce jak na nich patrzę![]()

Super ze Julia byl taka dzielna w przedszkoluagnes świetnie że się tak poukładało
ale nadstawiaj tyłek do bicia....co to za tekstże nie chciałaś nam humoru psuć ja się pytam od czego my tu jesteśmy????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!mama helenki tak trzymać super że się wsio układa no a teraZ anitka czeka na 4 lipca i jak zaczną strzelać petardy to ona z gracją szybciutko się urodzi a do tego bezboleśnie przecież to nasza księżniczka forumowa
witamy nową mamusię u nas z grzecznością umiarkowanie
meduska teściówka twoja mnie ubawiła
a julia już w domku nie chciała wychodzić dzieci też nie chciały jej wypuścićpytam się pani jak ocenia jej przygotowanie czy da radę w zerówce a pani mówi pewnie że tak ja bym ją mogła do 1 klasy posłać jaka ona wygadana
rezolutna i towarzyska
![]()

:-):-):-):-):-):-):-):-)a skąd ty to wiesz szpiegu?????????????????????????/ ty mi tu kochana fachu wróżki nie odbieraj![]()
No to jestem i ja bylismy na zakupach i u lekarza mocz zbadac z moczem jest wszystko juz ok wiec antbiotykow nie musze dalej brac

Ania mi pisala ze mam was wszystkie pozdrowic i przekazac ze nie da rady do was na kawke wpasc bo jest zalatana

A nigdy nie robiłas z mlekiem ani smietankanooo, to musze takie trukaweczki koniecznie skosztowac

Sa pyszne

reklama
Podziel się: