reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
agnes świetnie że się tak poukładało:tak::tak::tak:
ale nadstawiaj tyłek do bicia....co to za tekstże nie chciałaś nam humoru psuć ja się pytam od czego my tu jesteśmy????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!mama helenki tak trzymać super że się wsio układa no a teraZ anitka czeka na 4 lipca i jak zaczną strzelać petardy to ona z gracją szybciutko się urodzi a do tego bezboleśnie przecież to nasza księżniczka forumowa:tak::tak::happy:
witamy nową mamusię u nas z grzecznością umiarkowanie:rofl2:
meduska teściówka twoja mnie ubawiła:-D:-D:-D
a julia już w domku nie chciała wychodzić dzieci też nie chciały jej wypuścić :tak:pytam się pani jak ocenia jej przygotowanie czy da radę w zerówce a pani mówi pewnie że tak ja bym ją mogła do 1 klasy posłać jaka ona wygadana:baffled::-Drezolutna i towarzyska:-D:-D

agnes tak sobie myślę że dla was i dla oliwki to też lepiej że nie złobek a dziadkowie zawsze to kasa w kieszeni no i dziadkowie zawsze lepiej dopilnują niż pani w żłobku a potem jak podrośnie to pójdzie do przedszkola więc z dziećmi będzie miała kontakt:tak::tak::tak:
medusk ruskie jami ja też chcę:tak::tak::tak:
wiki gdzie kupiłaś martynce tą sukieneczke co ma na zdjęciu z lalką??? jest śliczna bardzo ładnie w niej martynce:tak:

No jestem na chwilkę, na 17 fryzjer, a P eraz kima, wiec moge

Hej można się do was przyłączyć?Obiecuje ,ze bede grzeczna
No nie, ja bym wolala taka mniej grzeczna:-D:-D:-D

A tak moje dwa śpiochy śpią :-):-):-):-):-):-):-) zaraz będę ich budzić.
Aż mi się śmiać chce jak na nich patrzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No zdecydowanie powalające, codzienne, a jakie piękne

Miał mi włoski farbnąć i poszedł spać, to leniuch
Ale takiego nerwa mial z PZU, ze mu sie nie dziwie, spółdzielnia znów nam pod górkę zrobiła i to mocno.

wiki a zapomniałabym zmieniłaś avatarek,taki seksi :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Dzieki to tak na przywitanie M będze:tak::-Dtylko oczywiscie seksiku nie bedzie:no::wściekła/y::-D
agnes tak sobie myślę że dla was i dla oliwki to też lepiej że nie złobek a dziadkowie zawsze to kasa w kieszeni no i dziadkowie zawsze lepiej dopilnują niż pani w żłobku a potem jak podrośnie to pójdzie do przedszkola więc z dziećmi będzie miała kontakt:tak::tak::tak:
medusk ruskie jami ja też chcę:tak::tak::tak:
wiki gdzie kupiłaś martynce tą sukieneczke co ma na zdjęciu z lalką??? jest śliczna bardzo ładnie w niej martynce:tak:
Tą sukienke Martynka dostała ale ona już ma ją troche przed Martynką nasiła ją taka dziewczynka z rodziny

reklama
lunka a co wam ta asza kochana spółdzielnia znów wymyśliła????????
kohana ja proszę o focie po fryzjerze:tak:a co cię będzie farbował przed frycem jak obetniesz włoski to będzie miał mniej farbowania:rofl2:

Do góry