reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAJ :-)

Powodzenia w szukaniu pracy ja musze sie jeszcze mordowac do przyszłego roku bo Kielce to zadupie i potrzebuyja tylko stazystów anie starych 36letnich bab z trojka dzieci masakra :wściekła/y::szok:

Malinka brawa dla Julki :tak:

Ja byłam z mężem w lidlu sporo kupilam jedzenia a malo zaplaciłam :tak:takie zakupy to ja lubie Musze sie pochwalic :zawstydzona/y:ugotowalma dzis pyszna zupke bo wszystko zjedzone prawie zostaojak to mąz powiedzial na kolacje dla niego :-D Kupilam Winiary - Produkty, Zupa Fasolowa obralam umyłam pokroiłam w kostkę ziemniaczki, jedna kostke rosołową i 3 pulpety co mi zostały bez sosu to sie pogotowało potem rozrobilam fasolową doprawilam ziarenkmi smaku zielonymi i juz jak wyłączyłam to posypalam szczypiorkiem z cebuli dymki i koperkiem Sam zjadłam sporo co ja za zupami nie przepadam kupilam tez Winiary - Produkty, Sos Italia neapolitański
Winiary - Produkty, Sos Italia neapolitański
Winiary - Produkty, Zupa grochowa
przyda sie jak nie bedzie pomysłu na obiad :tak: a i nogi wędzone z kurczak niedrogo byly po 3.49 za dwie sztuki sok 2 l pomaranczowy za 2.9 ser gouda w plastrach kiełbaski frankfuterki parzone i kakao dla dzieci
smakowicie sie czyta :tak:;-)
No to jestem po zakupach i po solce:tak::tak::tak:M ju w domu no i oczywiscie nie obylo sie bez klotni:no:Ostatnio coraz bardziej mnie denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz bedziemy jesc obiadek:-):tak:a pozniej moze wezme dzieci na spacerek bo zrobilo sie bardzo cieplo:tak::tak::tak:
po solce... teraz to Tobie dobrze a ja musze sie smarowac tyko to mi zostalo :-p

reklama
M poszedł mi do sklepu po zakupki na obiad:szok::szok::szok:I jak wroci to gdzies tam jedzie z jakims kolega:tak:
Dziewczynki sa marudne wiec pewnei niedługo pojda spac:-)
mi weronika psopaala wdrodze powrotmej w pociagu godzien wiec jest goit

No jestem, ale trajkoczecie. Wyskoczyłam tylko po masło a kupiłam tusz do rzęs, bo sie właśnie skończył, stanik, bo kurcze kocham bielizne , truskawki-wyobrazcie sobie wczoraj o 10 zł, dziś po 4,5-kilo wzielam, i juz zajadam.

SpoAlbo ja albo mala wrzucila mi do miski z bialym co sie namaczalo bluzeczke z czerwona lamówką, no i róż wyszedł:-)

Piotr mi zawsze od wieki wieków włosy farbował, zaczelo sie od pasemek, później balejaż z 3 kolorów, teraz juz tylko na gładko, bo mam rótkie włosy i nie chce mi sie kombinować. A On dlatego, że jakbym sama to robila, to farba bylaby wszedzie ale nie na włosach.
ja sie sama farbuje od 10 lat:-):-):-):-)
wiec mam wprawe

a najlepiej kochane działa mieszanka sody oczyszczonej wsypać to do pojemnika i zalać gorącym octem śmierdzi tak że przebacz panie ale błys aż miło patrzeć..jak się wprowadziłam tu w ubiegłym roku to wszystko właśnie tak szorowałam zero wysiłku a błyszczy i teraz też raz na jakiś czas tak robie i zlewy w kuchni i kratkę w prysznicu tak zalewam bo wyżera też tłuszcz i włosy czy mydło więc woda po rurach potem goni z siłą wodospadu:rofl2:
dobrze wiedziec,musze wyprobowac:tak::tak::tak:

a ja wlasnie dostalam zaproszenie na sesje foto
na lateks sesje diewczyny
jeszcze musze tylko mu pokazac co ma mi kupic
mmmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-D:-D:-D:-D:-D

wiki w wakacje zaczynam intensywnie szukać pracy :tak::tak::tak::tak::tak: bo tam gdzie jestem zatrudniona to nie mam już powrotu ,zresztą nie chcę tam wracać.jak zaszłam w ciążę to pracodawca poszedł mi na rękę i dal mi umowę na cały etat na nieokreślony żebym miała wszystkie świadczenia itp.ale dałam mu słowo że tam nie wrócę bo on i tak musi kogoś na moje miejsce zatrudnić więc i tak nie wiadomo było kiedy będę wracać do pracy.i się zgodziłam.
będę szukać czegoś blisko domu i myślę że w handlu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:w jakims fanym sklepiku czy coś :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p mam nadzieję ze coś fajnego się znajdzie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dobrze ze dziadkowie sie zgodzili.Agnes a nasze wczorajsze wieczorne pohgaduchy nie poprawily Ci humoru????????/

agnes świetnie że się tak poukładało:tak::tak::tak:
ale nadstawiaj tyłek do bicia....co to za tekstże nie chciałaś nam humoru psuć ja się pytam od czego my tu jesteśmy????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!mama helenki tak trzymać super że się wsio układa no a teraZ anitka czeka na 4 lipca i jak zaczną strzelać petardy to ona z gracją szybciutko się urodzi a do tego bezboleśnie przecież to nasza księżniczka forumowa:tak::tak::happy:
witamy nową mamusię u nas z grzecznością umiarkowanie:rofl2:
meduska teściówka twoja mnie ubawiła:-D:-D:-D
a julia już w domku nie chciała wychodzić dzieci też nie chciały jej wypuścić :tak:pytam się pani jak ocenia jej przygotowanie czy da radę w zerówce a pani mówi pewnie że tak ja bym ją mogła do 1 klasy posłać jaka ona wygadana:baffled::-Drezolutna i towarzyska:-D:-D

to super!!!!!!!

Pati-zalatwilam wizyte kontrolna u endokrynologa a mojemu za to ze oblał egazami to nie wiem co zrobie....
brak mi słow......:-:)-:)-(

tyle dobrze ze pogoda sie troche poprwawila i calkiem cieplo jest
w domu niezly bajzel ale dzis tylko pozmywam i pranie poskaldam,jutro rano porzadki:-):-):-)

dobra nadrobilam i de bo mala placze,nudzi jej sie
zaraz paulina wroci i P tez
musze wody nagrzac,kawjke wypilam wiec mnie glowa przestala bolec,
musze to odwolanie napisac w koncu
:baffled::baffled::baffled::baffled:
do pozniej

hihi dobre.
A wiesz co, jak tylko docieplili blok to zalewa nam sypialnie przy kazdym deszczu jak zacina, no i juz 3 razy dostalismy odszkodowanie, a oni nic nie naprawiają. I teym razem tez zalał, w marcu, ale tam juz tyle razy lecialo i tak mocno, ze na nowej farbie nawet zacieki nie zostaja

w miedzyczasie tego posta pofarbowałam wlosy

tak sie wszystko wyplukalo. I jak ze soldzielni przychodzili po kilku dniach to juz dawno suche i sladu nie bylo. wiec jak tylko znów zaczelo lac zadzwonilam do pogotowia KSM i przyjechali zobaczyc jacys tam pracownicy. Na drugi dzien przychodzi jeb pani kierownik i mowi -ale tu nic nie widac, a farba az platami odpada, bo tak lalo. Koniec konców zglosilismy do PZU, przyszli zobaczyli, pozniej poszli do ksm a ci im powiedzieli ze wody nie bylo. Wiec odmowili odszkodowania, dopieo po tygodniu przypomnialo sie jeb zastepczyni kierowniczki i wyslala pismo do pzu, ze jednak ktos byl i widzial, tylko ze oni dobrze wiedza, ze tydzien po to juz za póxno. Tak tlko se wyslali zeby byc kryrtym. Piotr bedzie pisal kolejne pisma do prezesa i dyr ksm, ale to i tak znow nic nie da. No i wnerw

kurza dupa, zaznaczyłam cytaty, napisałam odpowiedź coś wcisnęłam i wszystko mi zniknęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz muszę wychodzić na angielski więc krótko: Misia ma wirusowe zapalenie gardła:baffled::baffled::baffled::baffled:

medeuska jak czytam o tym syfie po teściowej to jakbym widziała swoją, mieszkają tam 3 lata a chałupa wygląda jakby siedzieli tam z 15:szok::szok::szok::szok:boję się tam sikać bo taki brud i nigdy nie ma mydła:szok:może i lepiej bo rąk i tak tam nie myję bo się brzydzę ręczników:szok::szok::szok::szok:

malinka zuch Jula, widzisz poradziła sobie lepiej niż Ty:-D:-D:-D

Mama Helenki super wieści:tak::tak::tak:ale żeby od razu tak szaleć:-D:-D:-D:-D

Agnes fajnie, że obyło się bez żłobka:tak::tak::tak:

dobra zmykam bo się spóźnię i będę siedzieć jak a sierota:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: do potem

wpadnę wieczorkiem bo jutro nie wstaję rano:laugh2::laugh2::laugh2:

tak dowikluś dzisiaj jest takie zapoznanie czy jako 5 latek nie boi się dzieci nie będzie płakała itp ja wiem że nie ale pani chciała się przekonać i pewnie zakres mowy .....no o to to ja się tym bardziej nie boje bo wygadana to ona jest:rofl2:
Malina ,a jak jej nie wezmą,bo za dużo mówi:-Di opiekunki się jej boją????:-D:-D:-D:-D:-D
Na gg może i komuś wysłałaś ale nie mi!!!!:no:
Połowy jeszcze nie przeczytałam ,bo czasu brak ,w przacy byłam ,lekko sie podminowałam ,ze sprzatać mam jak tam jeszcze robią ,taka syzyfowa praca i umówiłam siewstępnie na potem ,jak skończą ,jutro mam szkolenie bhp,i umówiąoną wizytę u lekarza pracy:tak:mam teraz chwilke na kawsko ,a potem biorę sie za sanitariat,bo czuję oddech wczasowiczów na karku:tak:

Pati-zalatwilam wizyte kontrolna u endokrynologa a mojemu za to ze oblał egazami to nie wiem co zrobie....
brak mi słow......:-:)-:)-(

tyle dobrze ze pogoda sie troche poprwawila i calkiem cieplo jest
w domu niezly bajzel ale dzis tylko pozmywam i pranie poskaldam,jutro rano porzadki:-):-):-)
szkoda ze znow oblal :dry: ach niezdara jedna :-p
dobra nadrobilam i de bo mala placze,nudzi jej sie
zaraz paulina wroci i P tez
musze wody nagrzac,kawjke wypilam wiec mnie glowa przestala bolec,
musze to odwolanie napisac w koncu
:baffled::baffled::baffled::baffled:
do pozniej
no pisz pisz bo malo czasu Ci zostalo
hihi dobre.
A wiesz co, jak tylko docieplili blok to zalewa nam sypialnie przy kazdym deszczu jak zacina, no i juz 3 razy dostalismy odszkodowanie, a oni nic nie naprawiają. I teym razem tez zalał, w marcu, ale tam juz tyle razy lecialo i tak mocno, ze na nowej farbie nawet zacieki nie zostaja

w miedzyczasie tego posta pofarbowałam wlosy

tak sie wszystko wyplukalo. I jak ze soldzielni przychodzili po kilku dniach to juz dawno suche i sladu nie bylo. wiec jak tylko znów zaczelo lac zadzwonilam do pogotowia KSM i przyjechali zobaczyc jacys tam pracownicy. Na drugi dzien przychodzi jeb pani kierownik i mowi -ale tu nic nie widac, a farba az platami odpada, bo tak lalo. Koniec konców zglosilismy do PZU, przyszli zobaczyli, pozniej poszli do ksm a ci im powiedzieli ze wody nie bylo. Wiec odmowili odszkodowania, dopieo po tygodniu przypomnialo sie jeb zastepczyni kierowniczki i wyslala pismo do pzu, ze jednak ktos byl i widzial, tylko ze oni dobrze wiedza, ze tydzien po to juz za póxno. Tak tlko se wyslali zeby byc kryrtym. Piotr bedzie pisal kolejne pisma do prezesa i dyr ksm, ale to i tak znow nic nie da. No i wnerw
u nas tez zalewa jak pada i taki mega zaciek jest teraz juz tego nie widac bo przyslania sofa :happy:

kurza dupa, zaznaczyłam cytaty, napisałam odpowiedź coś wcisnęłam i wszystko mi zniknęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz muszę wychodzić na angielski więc krótko: Misia ma wirusowe zapalenie gardła:baffled::baffled::baffled::baffled:
ojejku boroczka .... zdrowka dla Misi :tak:

a musz epochwalic malego bo dzis tak jakos choidzi sobie bez pampka i caly dzien slicznie sika i kupke robi a robil juz chyba z 3 razy :szok::-D

reklama
Do góry