reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak po 10 sie wybieram znow na spacerek.Fajnie tam się spaceruje.Ja mojej córeczce zawsze do truskawek z cukrem pogniecionych dodaje odrobine mleka lub smietany slodkiej i wcina az sie uszy trzesa

reklama
dowikla wlasnie ja mialam dzis robic taki biszkopt tylko ze mi rodzinka zjadla truskawki i tylko brudna miseczka po nich zostala.A swoja droga nie wiem gdzie oni zmiescili 2kg truskawek

ojejku boroczka .... zdrowka dla Misi :tak:

a musz epochwalic malego bo dzis tak jakos choidzi sobie bez pampka i caly dzien slicznie sika i kupke robi a robil juz chyba z 3 razy :szok::-D
gratulacje
a moja panna sie oflagowala i dzis ani razu nie zlaalam nic w nocnik:baffled::baffled::baffled::baffled:
czekam do wakacji i pakuje ja w gacie i niech sie dzieje co chce:eek:

Ja tylko na chwilę.
Piotruś wczoraj z nocy wstał z kupką w pieluszce. Okazało się, że podżarła mu ta kupa pupę - ma odparzoną i cierpi strasznie. :-:)-:)-:)-(
Do tego ma biegunkę - dziś od rana zrobił już z 7 kupek. :szok: Nie zupełnie rzadkich, ale rozrzedzonych. :wściekła/y: Nie chce jeść ani pić. :no: Boję się, że się odwodni. :zawstydzona/y:
W nocy spałam ze 4 godziny, z czego połowę z Piotrusiem na kolanach i co godzinę zmieniałam pieluchę. :zawstydzona/y: Dziś już odrobinę lepiej, ale wykończona jestem. :confused2:
Jeśli do jutra mu nie przejdzie to idę do lekarki :zawstydzona/y:
Zmykam, bo niedługo przyjdą chrzestni Piotrunia z życzeniami z okazji wczorajszego święta.
dawaj mu orsalit zeby sie odowdnil

Piszecie jak szalone i nie mozna was nadrobic za zadne skarby
da sie da,ale na to tez trzeba czasu:-)
wpadnij wieczorem to dopiero ruch zobaczysz

Jestem jestem nie ucieklam.Byla tesciowa i nie wypadalo na necie siedziec.Imie agnieszka lat 23 torun mama jednej kruszynki lat niespelna 2 pracujaca :)
mama pracujaca?????????
to ciezko Ci bedzie nadrabiac chyba ze masz neta w pracy:-D:rofl2:

No to jestem i ja bylismy na zakupach i u lekarza mocz zbadac z moczem jest wszystko juz ok wiec antbiotykow nie musze dalej brac:tak::tak::tak:

Ania mi pisala ze mam was wszystkie pozdrowic i przekazac ze nie da rady do was na kawke wpasc bo jest zalatana:tak::tak:Nie pamietam do kogo ona miala na kawke jechac ale wiadomosc przekazalam:-D:-D:-D:-D

a ile dni bralas antybiotyk??????????
a wtedy zrobili Ci posiew czy tylko ogolne badanie?
bo antybiotyk powinno sie brac co najmniej 5 dni zeby zpalaneie nie powrocilo,bo mogly gdzies sie jakies baktreie jeszcze zapodziac i akurat w ta porcje moczu sie nie lzpalay.
dobrze wiem co mowie bo troche w tym badziewiu siedzialam

Malina u Ciebie 29stopni:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
alez Ci dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nie 15 i deszcz:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Miało być na deser,ciasto i jeszcze by zostało.A tak w 4 opędzlowali i nie ma ani deseru ani ciasta ja skubłam jedna tylko
Anabuda bede nadrabiala w miare mozliwosci.Net w pracy jest i o ile da sie wejsc na forum bede z wami.

Do góry