reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A my juz po fryzjerze, bylismy cala rodzinka, Mala bardzo grzeczna, no na fotelu tzrebabylo ja mocno zagadywac, bo jeszcze nie osfojona, ale jak my siedzielismy to grzecznie i cierpliwie czekala

to niezły kawał Ci mała wywineła:-D

Ja jestem w trakcie mycia łazienki-kurde nawet kafelek sie nie da domyc:szok: poki co umyłam szafke i jest ok- ściągnełam lustro- a pod lustrem:szok::szok::szok::szok: tooooooooooooooooona kurzu mi sie posypała i pełno zostało na kafelkach:szok::szok::szok: musze chwile odpoczac zaraz ide dalej robic, musze wyszorowac ( jeszcze nei wiem w jaki sposób) pojemnik na wode z wc(wiecie co mam na myśli?):-D:-D też kurde nie myty od kiedy kupili- czyli jakies 2 lata- na wc naklejka jeszcze jest:szok::szok::szok: tez ja musze potem zedrzec:szok::szok::szok: tylko niczym nie schodzi ten brud kurde z tego pojemnika:sorry::sorry::sorry: nie iwem czy nie zaleje go domestosem:sorry:
Ja czyszcze lazienka zwyklym chlorem jest super wszystko ladnie blyszczy ale tobie w ciazy raczej odradzam:tak:

teściowa przyjechała się wykapac.... i wydarła sie jaka czysta wanna! aż szkoda sie w niej kąpac:eek: :-D

a najlepsze- narzeka że tam syf w tym domu:confused2: a jak miała w swoim:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
No to tesciowa napewno w szoku byla i wlasnej wannny nie poznala:-D:-D

Hej można się do was przyłączyć?Obiecuje ,ze bede grzeczna
witam nowa mamusie

Ja tylko na sekundkę :tak:

U lekarza wszystko OK :tak: Fenoterol odstawiłam :tak:Mam pozwolenie na wszystko :-D Więc nie omieszkaliśmy z M go wykorzystać :laugh2::laugh2::laugh2:

Jeszcze jutro morfologia, w czwartek USG :-p A potem się okarze, że przenosze ze 2 tyg :-D tak jak z Helenką :sorry:

Jedno tylko pzozstało pytanie, jak mała jest ułożona, lekarz nie był w stanie stwierdzić :baffled: No ale w czwartek się dowiem :-p

Buziaki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Jasne, zapraszamy :tak:
SUPER ZE WSZYSTKO OK:tak:

cześć dziewczyny.Ale żescie napisały od wczoraj tyle że masakra :tak::tak::tak: myslałam ze nie nadrobię :-D:-D:-D:-D:-D:-D a;le jakos dałam rade.

zaglądam dopiero teraz bo miałam doła i nie chciałam Wam psuć dobrych humorków moim paskudnym.:tak::tak::tak::tak::tak:

zaniosłam dokumenty do złobka okazało się ze Oliwka ma marne szanse na przyjęcie,od wczoraj dyrektorka przyjeła 2 szuflady podań :szok::szok::szok::szok::szok: i co chwilę ktoś znosi.powiedziała ze w tym roku jest bardzo dużo samotnych matek więc one maja pierwszeństwo :tak::tak::tak::tak::tak: więc dupa.
na dodatek nie przyszedł nam jeszcze zwrot z podatku,dzwonilismy w tamtym tygodniu do skarbówki i powiedziała kobieta że wysłali w piatek a tu mija 1,5 tyg a kasy nie ma,coś nie gra,poszlismy na pocztę ,baba powiedziała ze kasy nie mają.no to już wkurzona na maksa jestem.

Przyszliśmy do domu,postanowilismy z moimi rodzicami porozmawiać,mówię a na co będziemy czekać?no i porozmawialiśmy i słuchajcie zgodzili się zająć Oliwką od września :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)ale mi kamień z serca spadł.już mam dobry humor :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
tak mnie męczył ten żłobek,czułam się winna ze muszę ją tam oddawać a tu taka niespodzianka,Oliwka zostanie z dziadkami.
No to super ze dziadki zostana z Oliwka:tak::tak::tak:widzisz a tak sie balas ich zapytac:tak::tak:

A tak moje dwa śpiochy śpią :-):-):-):-):-):-):-) zaraz będę ich budzić.
Aż mi się śmiać chce jak na nich patrzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale slodko sobie spia:tak::tak:

agnes świetnie że się tak poukładało:tak::tak::tak:
ale nadstawiaj tyłek do bicia....co to za tekstże nie chciałaś nam humoru psuć ja się pytam od czego my tu jesteśmy????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!mama helenki tak trzymać super że się wsio układa no a teraZ anitka czeka na 4 lipca i jak zaczną strzelać petardy to ona z gracją szybciutko się urodzi a do tego bezboleśnie przecież to nasza księżniczka forumowa:tak::tak::happy:
witamy nową mamusię u nas z grzecznością umiarkowanie:rofl2:
meduska teściówka twoja mnie ubawiła:-D:-D:-D
a julia już w domku nie chciała wychodzić dzieci też nie chciały jej wypuścić :tak:pytam się pani jak ocenia jej przygotowanie czy da radę w zerówce a pani mówi pewnie że tak ja bym ją mogła do 1 klasy posłać jaka ona wygadana:baffled::-Drezolutna i towarzyska:-D:-D
Super ze Julia byl taka dzielna w przedszkolu:tak::tak:

a skąd ty to wiesz szpiegu?????????????????????????/ ty mi tu kochana fachu wróżki nie odbieraj:laugh2::laugh2::laugh2:
:-):-):-):-):-):-):-):-)

No to jestem i ja bylismy na zakupach i u lekarza mocz zbadac z moczem jest wszystko juz ok wiec antbiotykow nie musze dalej brac:tak::tak::tak:

Ania mi pisala ze mam was wszystkie pozdrowic i przekazac ze nie da rady do was na kawke wpasc bo jest zalatana:tak::tak:Nie pamietam do kogo ona miala na kawke jechac ale wiadomosc przekazalam:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry