reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dzieci poobieraly mi zeimniaki,ktore kupilam dziewczynkom na jutro do zupki:szok::szok::szok:Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze poobierali je raczkami i wszystko zostalo na moim łozku:szok::szok::szok::-D:-D:-D
pomysłowości szczypiorków nikt nie przebije:rofl2::rofl2:
No to sobie poszłam na spacerek:no::wściekła/y:Nagle zaczeło tak padac ze :szok::szok::szok:No i znowu siedze z Nimi w chacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no co ty mówisz:szok::szok::szok:u mnie skwar jak diabli 29 stopni antonio mykał dziś w samym body julia szał robila w zerówce na letniaka nawet ja spodnie 3/4 ubrałam:tak::tak:
anabubka a bo ja wiem co ja sobie z komisją ubzdurałam:baffled:no co kciuki trzymałam:rofl2:a piotrek kuźwa mać na czym tym razem oblał?????? i proszę nie za jajka tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agunia zdrówka dla misi:tak:a ty śmigasz na ten angielski no normalnie ci zazdroszcze sama hętnie bym dupsko ruszyła z domku:tak::tak::tak:
madziula pisałam ci na gg i to na 100% sprawdź ty kochana archiwum pamiętasz jak pisałam ci włącz gg to wtedy ci napisałam i to dużo:tak::tak:marzenka będzie u ciebie ale się cieszysz co?????????????:-D

reklama
MALINKA
No pada,pada niestety i chyba nie wyglada na to zeby przestalo:no::no::no:

Jak ja bym chciała zeby u nas juz tak cieplo bylo:tak::tak::tak:Niby od niedzieli maja byc upaly:-):tak::tak:Juz sie ciesze:-);-)

A co to za tajemnice na gg co:baffled::-p:laugh2:

Do góry