Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Anabuba antybiotyki bralam dokladnie 5 dni bralam 2 tabletki dziennie a bylo ich 10:-):-):-) a zrobili mi ogolne badanie moczu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny macie jakis dobry sprawdzony sposob na pozbycie sie plam po marchewce itd Emily ma tyle ciuchow co tylko raz ubrala i zaltwila plamami ktore nie chca zejsc nawet venish nie pomagaa tak mi szkoda tych ciuszkow
ojjj kochana no to wspolczujeja właśnie wróciłam do domu wykończona do granic możliwości
wybrałam się na zakupy z Leną do centrum w kolejce miejskiej jak tylko wsiałyśmy to już zaczeła koncert potem weszłam z nią do złotych tarasów dobvrze że wiedziałam po co idę wypatrzyłam już konkretną rzecz na prezent dla L na jutro więc szybko załarwiłam sprawę ale wszędzie kolejki a ta się darła w niebogłosy chciałam iśc z ną do parku ale tak lunął deszcz że stałam z nią pod daszkiem cała juz spocona a ta się nadziera więc dzwonię do L i mówię ,żeby nas zabrał po drodze do domu oczywiście korki koszmarne wiec godzinę prawie czekałyśmy w końcu L przyjeżdża i mi mówi że dzwoniła babka z trójek klasowych i że na dzisiaj jest spotkanie w sprawie balu juz ostatnie więc oczywiście jazda do szkoły w cholernych korkach w drąca się Leną 5 godzin darcia i wyginania się bo ona to jużby chcioała chodzić i w wózku źle na rękach tez średnio ..
masakra własnie uciekłam do drugiego pokoju i powiedziałam że nie chcę już dzisiaj słyszeć nawet swojego dziecka i tatuś ją dziś kąpie i usypia ja wysiadam![]()