wiktoria12
Mama i żona :)
agunia nie ale jakas taka zmeczona jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie pracujesz i co robisz??????Miało być na deser,ciasto i jeszcze by zostało.A tak w 4 opędzlowali i nie ma ani deseru ani ciasta ja skubłam jedna tylko
Anabuda bede nadrabiala w miare mozliwosci.Net w pracy jest i o ile da sie wejsc na forum bede z wami.
to dobrze ze 5 dni.mozesz sobie za jakies 10-14dni d;a swietego spokoju zrobic posiew moczu nawet prywatnie tak lda pewnosciAnabuba antybiotyki bralam dokladnie 5 dni bralam 2 tabletki dziennie a bylo ich 10:-):-):-) a zrobili mi ogolne badanie moczu
no wlasnie-jak do bialych to clorox albo ace,a do kolorowych ten clorox kolor jest dobry jak pisala malinadziewczyny macie jakis dobry sprawdzony sposob na pozbycie sie plam po marchewce itd Emily ma tyle ciuchow co tylko raz ubrala i zaltwila plamami ktore nie chca zejsc nawet venish nie pomagaa tak mi szkoda tych ciuszkow
i bardzo dobrze zrobilasja właśnie wróciłam do domu wykończona do granic możliwości
wybrałam się na zakupy z Leną do centrum w kolejce miejskiej jak tylko wsiałyśmy to już zaczeła koncert potem weszłam z nią do złotych tarasów dobvrze że wiedziałam po co idę wypatrzyłam już konkretną rzecz na prezent dla L na jutro więc szybko załarwiłam sprawę ale wszędzie kolejki a ta się darła w niebogłosy chciałam iśc z ną do parku ale tak lunął deszcz że stałam z nią pod daszkiem cała juz spocona a ta się nadziera więc dzwonię do L i mówię ,żeby nas zabrał po drodze do domu oczywiście korki koszmarne wiec godzinę prawie czekałyśmy w końcu L przyjeżdża i mi mówi że dzwoniła babka z trójek klasowych i że na dzisiaj jest spotkanie w sprawie balu juz ostatnie więc oczywiście jazda do szkoły w cholernych korkach w drąca się Leną 5 godzin darcia i wyginania się bo ona to jużby chcioała chodzić i w wózku źle na rękach tez średnio ..
masakra własnie uciekłam do drugiego pokoju i powiedziałam że nie chcę już dzisiaj słyszeć nawet swojego dziecka i tatuś ją dziś kąpie i usypia ja wysiadam![]()
no pusto tuA co tutaj takie pustki????? gdzie zescie sie wszystki podzialy?????![]()
oplaca Ci sie??????????Mlodzi mi z dworu naniesli tyle piachu ze jak beda juz w łozkach to musze odpalic odkurzacz
Ide zobaczyc do Dominika bo chyba ryczy
witamy.film sciagnelas??????Witam wieczorowo dzieci spiaa ja ide pod prysznic i spac.Niech już mina te dni i bedzie piątek jutro ide na jarmak M juz powiedziałam ze musi do niedzieli wytrzymacnic na to nie poradze.Może jeszcze zajrze jak sie wykapie
milo ze jestes o tej porzeno już jestem
zwiałam z jednej godziny angielskiego i pojechałam na działeczkę zobaczyć bo dziasiaj m z moim tatą pozakładali drzwi (musieli ciąć bo były za długie
) i powiesili lustro w łazience
:-(
wiesz to zależy jak się sytuacja rozwinieo agunia wagarowiczko ty jedna wpadłaś na troszkę do nas czy na dyżur północny mam nadzieję![]()
Ja tez jestem cholernie zmeczona a moje malpy jak zwykle nie zamierzaja isc spacZaraz sobie cos zjem:-);-)
Dziasiaj moje seriale zaczynaja sie dopiero o 23 wiec skoncza sie o 1 i pewnie ja glupia bede to ogladala bo to uwielbiam
a co Ty tak późno oglądasz????Ja tez jestem cholernie zmeczona a moje malpy jak zwykle nie zamierzaja isc spacZaraz sobie cos zjem:-);-)
Dziasiaj moje seriale zaczynaja sie dopiero o 23 wiec skoncza sie o 1 i pewnie ja glupia bede to ogladala bo to uwielbiam
Kryminalne zagadki Miami na Polsaciejaki???????
a co Ty tak późno oglądasz????
Anabuba jak tam wpadnę to nie chce mi się wracać do domutata się ze mnie śmiał dzisiaj, że wpadł kierownik i wytyka błędy
mój m nie chce już ściany malować (malowana 4 razy) a ja ciągle widzę jakieś mazy
i dlatego się na mnie wkurzają
![]()
ja też to lubięKryminalne zagadki Miami na Polsacie