reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
musialam wczesniej odpasc bo wpadł moj tata ze spoznionymi zyczeniami:-):-):-)
wczoaj robil wnuczkom na dzien dziecka piaskownice:-D:-D
u mnie błoga cisza od jakis 15minut,tzn dziewczyny to juz z pol godz spia:-)
wyszalaly sie z dziadkiem,jedna przez druag a on z nimi normalnie akrobacje cyrkowe robil:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

Miało być na deser,ciasto i jeszcze by zostało.A tak w 4 opędzlowali i nie ma ani deseru ani ciasta ja skubłam jedna tylko
Anabuda bede nadrabiala w miare mozliwosci.Net w pracy jest i o ile da sie wejsc na forum bede z wami.
a gdzie pracujesz i co robisz??????
bo my musimy wszytsko wiedziec;)

Anabuba antybiotyki bralam dokladnie 5 dni bralam 2 tabletki dziennie a bylo ich 10:-):-):-) a zrobili mi ogolne badanie moczu
to dobrze ze 5 dni.mozesz sobie za jakies 10-14dni d;a swietego spokoju zrobic posiew moczu nawet prywatnie tak lda pewnosci

dziewczyny macie jakis dobry sprawdzony sposob na pozbycie sie plam po marchewce itd Emily ma tyle ciuchow co tylko raz ubrala i zaltwila plamami ktore nie chca zejsc nawet venish nie pomaga:no::no: a tak mi szkoda tych ciuszkow
no wlasnie-jak do bialych to clorox albo ace,a do kolorowych ten clorox kolor jest dobry jak pisala malina

ja właśnie wróciłam do domu wykończona do granic możliwości
wybrałam się na zakupy z Leną do centrum w kolejce miejskiej jak tylko wsiałyśmy to już zaczeła koncert potem weszłam z nią do złotych tarasów dobvrze że wiedziałam po co idę wypatrzyłam już konkretną rzecz na prezent dla L na jutro więc szybko załarwiłam sprawę ale wszędzie kolejki a ta się darła w niebogłosy chciałam iśc z ną do parku ale tak lunął deszcz że stałam z nią pod daszkiem cała juz spocona a ta się nadziera więc dzwonię do L i mówię ,żeby nas zabrał po drodze do domu oczywiście korki koszmarne wiec godzinę prawie czekałyśmy w końcu L przyjeżdża i mi mówi że dzwoniła babka z trójek klasowych i że na dzisiaj jest spotkanie w sprawie balu juz ostatnie więc oczywiście jazda do szkoły w cholernych korkach w drąca się Leną 5 godzin darcia i wyginania się bo ona to jużby chcioała chodzić i w wózku źle na rękach tez średnio ..
masakra własnie uciekłam do drugiego pokoju i powiedziałam że nie chcę już dzisiaj słyszeć nawet swojego dziecka i tatuś ją dziś kąpie i usypia ja wysiadam:no:
i bardzo dobrze zrobilas
jak moja za bardzo wyje to ja zostawiam i uciekam d lazienki niech sie tata zajmuje.lepsze to niz wyzywac sie na dziecku

A co tutaj takie pustki????? gdzie zescie sie wszystki podzialy?????:szok::szok::szok::szok:
no pusto tu
echoooo echooo echooooo

Mlodzi mi z dworu naniesli tyle piachu ze jak beda juz w łozkach to musze odpalic odkurzacz:szok::no:

Ide zobaczyc do Dominika bo chyba ryczy
oplaca Ci sie??????????
ja jutro sprztama

Witam wieczorowo dzieci spiaa ja ide pod prysznic i spac.Niech już mina te dni i bedzie piątek jutro ide na jarmak M juz powiedziałam ze musi do niedzieli wytrzymac:)nic na to nie poradze.Może jeszcze zajrze jak sie wykapie
witamy.film sciagnelas??????

:-Dno już jestem:-D:-D:-D zwiałam z jednej godziny angielskiego i pojechałam na działeczkę zobaczyć bo dziasiaj m z moim tatą pozakładali drzwi (musieli ciąć bo były za długie:szok:) i powiesili lustro w łazience:tak::tak::tak::tak::tak::-(
milo ze jestes o tej porze
nie mato jak wlasne katy co?;)))
a macie piaskownice?
u nas piaskownica byla zrobiona juz rok przed przeprowadzka,zeby Paulina miala sie gdzie bawic jak ja bralam na dzialke:-)
tylko pamietaj zeby najpierw zerwac darnine a dopiero piach sypac:-):-):-):-):-)

Ja tez jestem cholernie zmeczona a moje malpy jak zwykle nie zamierzaja isc spac:no:Zaraz sobie cos zjem:-);-)

Dziasiaj moje seriale zaczynaja sie dopiero o 23 wiec skoncza sie o 1 i pewnie ja glupia bede to ogladala bo to uwielbiam

Ja tez jestem cholernie zmeczona a moje malpy jak zwykle nie zamierzaja isc spac:no:Zaraz sobie cos zjem:-);-)

Dziasiaj moje seriale zaczynaja sie dopiero o 23 wiec skoncza sie o 1 i pewnie ja glupia bede to ogladala bo to uwielbiam
a co Ty tak późno oglądasz????

Anabuba jak tam wpadnę to nie chce mi się wracać do domu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:tata się ze mnie śmiał dzisiaj, że wpadł kierownik i wytyka błędy:laugh2::laugh2::laugh2:mój m nie chce już ściany malować (malowana 4 razy) a ja ciągle widzę jakieś mazy:tak::tak::tak:i dlatego się na mnie wkurzają:laugh2::laugh2::laugh2:

a co Ty tak późno oglądasz????

Anabuba jak tam wpadnę to nie chce mi się wracać do domu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:tata się ze mnie śmiał dzisiaj, że wpadł kierownik i wytyka błędy:laugh2::laugh2::laugh2:mój m nie chce już ściany malować (malowana 4 razy) a ja ciągle widzę jakieś mazy:tak::tak::tak:i dlatego się na mnie wkurzają:laugh2::laugh2::laugh2:

wez kobieto sie uspokoj!!!!!!!!!11:-p:-p:-p:-p:-p
wystarczy,beda meble,powiesisz firanki to wszytsko sie wtopi w jedno,no i w niektorych miejscah moze byc tynk jeszcze mokry i daltego inaczej wyglada,skoro az 4 razy malowana

reklama
Do góry