reklama
ale kochany syneczekMoj Dominis znowu zrobil mi cała miske truskawekObral,umył,pokroil ,posypal cukrem i zalał mleczkiem
Bedziemy mieli na jutro deser mniam,mniam:-)
![]()

a czemu nie możesz????????????No jestesmy, próbowałam wejsc na pobocze a tam dupa blada
a gdzie kochana pracujesz i kto w tym czasie z maleństwem jest????Jestem jestem nie ucieklam.Byla tesciowa i nie wypadalo na necie siedziec.Imie agnieszka lat 23 torun mama jednej kruszynki lat niespelna 2 pracujaca![]()
a foteczki kochanych laseczek gdzie????????A my juz po fryzjerze, bylismy cala rodzinka, Mala bardzo grzeczna, no na fotelu tzrebabylo ja mocno zagadywac, bo jeszcze nie osfojona, ale jak my siedzielismy to grzecznie i cierpliwie czekala
kochana clorox do białego do białych ubranek znika marchew bez śladu i inne słoiczkowe plamy też albo clorox color do kolorów ale jest ciut mniej skuteczny ale po całej nocy moczenia schodzi najpierw trochę bezpośrednio na plamę a potem do miski zalać ciepłą wodą wydusić można dodać proszk i schodzą jak nie po pierwszym praniu to po 2-3 npewno ja jak zamamczam na całą noc to potem tylko spłukuję i wstawiam razem z praniem i antośko nie ma plam na ubrankachdziewczyny macie jakis dobry sprawdzony sposob na pozbycie sie plam po marchewce itd Emily ma tyle ciuchow co tylko raz ubrala i zaltwila plamami ktore nie chca zejsc nawet venish nie pomagaa tak mi szkoda tych ciuszkow

kochana współczuję nerwów dobrze zrobiłaś że się odizolowalaśja właśnie wróciłam do domu wykończona do granic możliwości
wybrałam się na zakupy z Leną do centrum w kolejce miejskiej jak tylko wsiałyśmy to już zaczeła koncert potem weszłam z nią do złotych tarasów dobvrze że wiedziałam po co idę wypatrzyłam już konkretną rzecz na prezent dla L na jutro więc szybko załarwiłam sprawę ale wszędzie kolejki a ta się darła w niebogłosy chciałam iśc z ną do parku ale tak lunął deszcz że stałam z nią pod daszkiem cała juz spocona a ta się nadziera więc dzwonię do L i mówię ,żeby nas zabrał po drodze do domu oczywiście korki koszmarne wiec godzinę prawie czekałyśmy w końcu L przyjeżdża i mi mówi że dzwoniła babka z trójek klasowych i że na dzisiaj jest spotkanie w sprawie balu juz ostatnie więc oczywiście jazda do szkoły w cholernych korkach w drąca się Leną 5 godzin darcia i wyginania się bo ona to jużby chcioała chodzić i w wózku źle na rękach tez średnio ..
masakra własnie uciekłam do drugiego pokoju i powiedziałam że nie chcę już dzisiaj słyszeć nawet swojego dziecka i tatuś ją dziś kąpie i usypia ja wysiadam![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Witam wieczorowo dzieci spiaa ja ide pod prysznic i spac.Niech już mina te dni i bedzie piątek jutro ide na jarmak M juz powiedziałam ze musi do niedzieli wytrzymac
nic na to nie poradze.Może jeszcze zajrze jak sie wykapie
agunia-ln
Fanka BB :)

nawet nie próbujPiszecie jak szalone i nie mozna was nadrobic za zadne skarby

oj to niedobrzeJa tylko na chwilę.
Piotruś wczoraj z nocy wstał z kupką w pieluszce. Okazało się, że podżarła mu ta kupa pupę - ma odparzoną i cierpi strasznie. :--
-
-(
Do tego ma biegunkę - dziś od rana zrobił już z 7 kupek.Nie zupełnie rzadkich, ale rozrzedzonych.
Nie chce jeść ani pić.
Boję się, że się odwodni.
W nocy spałam ze 4 godziny, z czego połowę z Piotrusiem na kolanach i co godzinę zmieniałam pieluchę.Dziś już odrobinę lepiej, ale wykończona jestem.
Jeśli do jutra mu nie przejdzie to idę do lekarki
Zmykam, bo niedługo przyjdą chrzestni Piotrunia z życzeniami z okazji wczorajszego święta.

teściowa przyjechała i wcięła wszystkie truskawkidowikla wlasnie ja mialam dzis robic taki biszkopt tylko ze mi rodzinka zjadla truskawki i tylko brudna miseczka po nich zostala.A swoja droga nie wiem gdzie oni zmiescili 2kg truskawek

współczuję kochanaja właśnie wróciłam do domu wykończona do granic możliwości
wybrałam się na zakupy z Leną do centrum w kolejce miejskiej jak tylko wsiałyśmy to już zaczeła koncert potem weszłam z nią do złotych tarasów dobvrze że wiedziałam po co idę wypatrzyłam już konkretną rzecz na prezent dla L na jutro więc szybko załarwiłam sprawę ale wszędzie kolejki a ta się darła w niebogłosy chciałam iśc z ną do parku ale tak lunął deszcz że stałam z nią pod daszkiem cała juz spocona a ta się nadziera więc dzwonię do L i mówię ,żeby nas zabrał po drodze do domu oczywiście korki koszmarne wiec godzinę prawie czekałyśmy w końcu L przyjeżdża i mi mówi że dzwoniła babka z trójek klasowych i że na dzisiaj jest spotkanie w sprawie balu juz ostatnie więc oczywiście jazda do szkoły w cholernych korkach w drąca się Leną 5 godzin darcia i wyginania się bo ona to jużby chcioała chodzić i w wózku źle na rękach tez średnio ..
masakra własnie uciekłam do drugiego pokoju i powiedziałam że nie chcę już dzisiaj słyszeć nawet swojego dziecka i tatuś ją dziś kąpie i usypia ja wysiadam![]()

już jestemA co tutaj takie pustki????? gdzie zescie sie wszystki podzialy?????![]()

wiktoria12
Ja już też jestem już wykąpana ale nie posiedze z wami długo bo mi sie spac chce
wiktoria12
agunia masz dwa takie same posty
wiktoria12
A dlazegoJa zaraz zmykam pod prysznic tylko czekam az mlode usnaDominik juz u siebie,siora pojechala a M chodzi nafoszony
![]()

reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
wiki chcesz się wyspac na zapas?Ja już też jestem już wykąpana ale nie posiedze z wami długo bo mi sie spac chce

wiem już się gapnęłam i poprawiłamagunia masz dwa takie same posty

Podziel się: