M
mysiapysia23
Gość
Tak po 10 sie wybieram znow na spacerek.Fajnie tam się spaceruje.Ja mojej córeczce zawsze do truskawek z cukrem pogniecionych dodaje odrobine mleka lub smietany slodkiej i wcina az sie uszy trzesa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lena ja sie ciebie juz kiedys tez pytalam ale mi nie odpisalas na postabylo by bardzo przyjemnie, pewnie do Solanek uderzasz? ja tam czesto byam a mieszkam rzut beretem
W galaretce na biszkopciku brzmi apetycznienie, zawsze same, albo z bita, albo z cukrem, a najczesciej w galaretce na biszkopciku
2 kgdowikla wlasnie ja mialam dzis robic taki biszkopt tylko ze mi rodzinka zjadla truskawki i tylko brudna miseczka po nich zostala.A swoja droga nie wiem gdzie oni zmiescili 2kg truskawek
tylko pytalam a moze akuratPrzeprazsam A&E musialam niezauważyc. Nie, takij pary nie mam w rodzinie
dowikla wlasnie ja mialam dzis robic taki biszkopt tylko ze mi rodzinka zjadla truskawki i tylko brudna miseczka po nich zostala.A swoja droga nie wiem gdzie oni zmiescili 2kg truskawek
gratulacjeojejku boroczka .... zdrowka dla Misi
a musz epochwalic malego bo dzis tak jakos choidzi sobie bez pampka i caly dzien slicznie sika i kupke robi a robil juz chyba z 3 razy![]()
dawaj mu orsalit zeby sie odowdnilJa tylko na chwilę.
Piotruś wczoraj z nocy wstał z kupką w pieluszce. Okazało się, że podżarła mu ta kupa pupę - ma odparzoną i cierpi strasznie. :--
-
-(
Do tego ma biegunkę - dziś od rana zrobił już z 7 kupek.Nie zupełnie rzadkich, ale rozrzedzonych.
Nie chce jeść ani pić.
Boję się, że się odwodni.
W nocy spałam ze 4 godziny, z czego połowę z Piotrusiem na kolanach i co godzinę zmieniałam pieluchę.Dziś już odrobinę lepiej, ale wykończona jestem.
Jeśli do jutra mu nie przejdzie to idę do lekarki
Zmykam, bo niedługo przyjdą chrzestni Piotrunia z życzeniami z okazji wczorajszego święta.
da sie da,ale na to tez trzeba czasu:-)Piszecie jak szalone i nie mozna was nadrobic za zadne skarby
mama pracujaca?????????Jestem jestem nie ucieklam.Byla tesciowa i nie wypadalo na necie siedziec.Imie agnieszka lat 23 torun mama jednej kruszynki lat niespelna 2 pracujaca![]()
No to jestem i ja bylismy na zakupach i u lekarza mocz zbadac z moczem jest wszystko juz ok wiec antbiotykow nie musze dalej brac
Ania mi pisala ze mam was wszystkie pozdrowic i przekazac ze nie da rady do was na kawke wpasc bo jest zalatanaNie pamietam do kogo ona miala na kawke jechac ale wiadomosc przekazalam
![]()