reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mało śpi max 2 h w ciągu dnia śpi i to czasem rozłożone na dwa razy ale sa i dni kiedy pośpi 15 min i koniec :no: dzisiaj to już straciłam cierpliwośc do niej więc dałam ja tatusiowi on ma anielską cierpliwośc do niej całe szczęście bo mi tego brakuje

a ja mam dola.....
glownie finansowego
jak pomysle ze kolejny egzamin oplaciac itd,mam kupe dlugu wielki debet,kupe rachunkow to przyjdzie mi jesc tylko chleb z maslem(dobrze ze chleb za darmo)....:-:)-:)-:)-:)-(

no moze z rzodkiewka.jadlam dzis pierwsza rzodkiewke z mojego ogrodka!:-):-)
musze opielic boniezle zaroslo ale ciagle pada:wściekła/y:

to będzie nas dwie tylko ja muszę mieć na chleb:-D:-D:-Dmam kupę rat, rachunków i długów a konto nadal puste:-:)wściekła/y::wściekła/y::-(
Ojjjj kochane nie martwcie sie tak bedzie dobrze:tak::tak::tak: wiem ze latwo sie tak mowi ale dacie jakos rade z tym kryzysem finansowym:tak::tak:

my mamy gorzej rozliczenia półroczne i jak przyjdzie taki rachunek to mozna paść trupem :no:
ale w poznaniu to pamiętam że rozliczenia były 2-u miesięczne jeden miesiąc przychodził za wode a kolejny za prą i ten zawsze najbardziej bolał zwłaszcza jak miałam boiler w łazience

mało śpi max 2 h w ciągu dnia śpi i to czasem rozłożone na dwa razy ale sa i dni kiedy pośpi 15 min i koniec :no: dzisiaj to już straciłam cierpliwośc do niej więc dałam ja tatusiowi on ma anielską cierpliwośc do niej całe szczęście bo mi tego brakuje
Oj no to nie az tak dlugo spi w dzien normalnie to powinna wieczorem padnac ze zmeczenia:tak::tak: moja spi od 12 do 14 a potem od 17 do 18 30 a potem o 20 mleczko i dobranoc:tak::tak::tak: w nocy juz na szczescie od paru miesiecy nie je:tak::tak: ale mam znajoma jej coreczka jest od mojej 4 tygodnie mlodsza i musi w nocy co 2 lub 3 godziny dziecko karmic bo jest glodne:szok::szok::szok: wspolczuje je

reklama
my mamy gorzej rozliczenia półroczne i jak przyjdzie taki rachunek to mozna paść trupem :no:
ale w poznaniu to pamiętam że rozliczenia były 2-u miesięczne jeden miesiąc przychodził za wode a kolejny za prą i ten zawsze najbardziej bolał zwłaszcza jak miałam boiler w łazience
Ja mam gaz i prad co dwa miesiace a wode wliczona ryczałtem w czynsz:tak::tak::tak:
Ale pytam sie jak to jest na wynajetym jak za wod etrzeba placic samemu z rozliczenia licznikow

Do góry