reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha

Temat jest dobry. Tyle ze mi sie nie chce z nia dyskutowac, bo zeby chociaz faktycznie madra byla to by sie czlowiek czegos nauczyl. Szkoda czasu na idiotow

Mlode to pewnie, i zadufane w sobie - moze seksu ma za malo i cisnienie w krwi rosnie. Cokolwiek to jest - to jej problem. A obrazac sobie - niech obraza. O wychowaniu swiadczy

ps. a tak miedzy nami to sie wglebialam kiedys w NPR (cale rodzialy) i mi nie podszedl z racji za duzo teoria odbiega od praktyki. Duzo tam ciekawych rzeczy, ale ja se to przetworzylam na troche praktyczniejszy jezyk :)

reklama
Cześć Bąbelki :-):-):-)
Szafirku niestety jest to choroba reaumatyczna wiec nie jest w zasadzie operacyjna tylko w skrajnych przypadkach gdy zostaja zniszczone stawy biodrowe jest mozliwosc zrobienia plastyki biodra! :confused2:
dzieki za info o rtg! :-) niestety mial za 1 zamachem robione 3 zdjecia wiec 3x naswietlany byl! :confused2: ale może tylko wplynelo na zywotnosc ... :eek:
cholercia...niedobrze...to musicie dzialac szybko,zanim M zacznie brac leki.Bede trzymac kciuki!!

Witam się serdelecznie:-D:-D:-D
Tak sobie nacytowałam ze normalnie bede odpisywać do południa...
Ale kocham swój komputerek który ma nowe bebeszki i działa rewelacyjnie!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Cześć szafirku... Miło Cię widzieć:-) CO do migreny - współczuję. Moją koleżankę czasem łąpie... Widze jak ona wtedy wyglada...czasem "jak nie wygląda" bo jak ją złapie to nie jest w stanie się podnieść...
Kochana, dzieki za troske.Widze,ze komp smiga,wiec pora zalozyc jeszcze net w domciu,bo "widzimy" sie z duzym opoznieniem,a ja niestety nie pracuje przy kompie...juz mnie glowa nie boli :tak: ale potrafi to gowno zatruc zycie.

HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło...
No to super!!!Zanim sie obejrzysz,a bedziesz smigac na porodowke :-p

Cześć - to ja dzisiaj też radośnie:tak::-D:tak:
Byłam na USG i wszyyyyyyystko dobrze:-D:rofl2::-D
Ostatnio to fasolka była malusieńka (za mała o kilka dni) a dzisiaj to urosła, że hoho!!! całe 16,4 mm!
wg USG 8 tydzień i 2 dni, serducho bije 160 na minutę, główkę widać, pupkę też:-D
matko, ale jestem szczęśliwa, nawet mdłości są słabsze...
Widze,ze dzis same rewelacyjne wiesci!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja bardzo pragnę dziecka ale się boje że nie podołam roli matki
ja tez tak mam,do tego stopnia panikuje,ze dziewczyny juz raz mnie uspokajaly jak sie rozpisalam nad moimi lekami...

Pomysł mi się bardzo podoba;-);-);-);-)
mnie tez pomysl zlotego strzalu sie bardzo podoba,ciekawe tylko jak moja chora tarczyca sie do tego ustosunkuje :-p

Laseczki! Wpadłam się pochwalić :) Właśnie wróciłam od promotora. Jest bardzo zadowolony z tego co zrobiłam...
A termin obrony mam 1 lipca już na 100% - recenzent i PANI DZIEKAN ( choć chodzą słuchy że rektor bedzie na mojej obronie - to ci zaszczyt :))) )zarezerwowani...
Promotor bardzo mnie pochwalił i powiedział że jest ze mnie niesamowicie dumny :)
A ja tylko rosnę z tej dumy :))

HUUURAAA!!!
no to gratulacje!!!Jak promotor jest dumny,to znaczy,ze bedzie super ocena z obrony...bo wiesz,ze oni wszyscy sie znaja,a ocena promotora najwazniejsza,takze juz teraz to z gorki!!!

Martynko, co do NK to moze na przyklad kazda z nas walnie sobie gdzies nick'a z BB w profilu, czy cos podobnego?

Dobra, teraz to juz na serio uciekam :-D
moze niekoniecznie...nie chce,by ktos np.z pracy namierzyl,ze staram sie o dzidzie.U mnie w pracy byloby to mocno nie wskazane!Moge za to w opisie BB pod nickiem napisac imie i pierwsza litere nazwiska.Powinno to wystarczyc,co Wy na to??

Fotka z ksiazki ZDROWIE KOBIETY
wydanie W-wa 1989r
Na moje oko w porywach jest 9 dni
tyle dni przed owu,to chyba tylko plemniki buhaja rozplodowego Hanki moga tyle przetrwac!!:-p:-p:-p

Kotuńku nic wielkiego poprostu upiekłam mu wczoraj torta a on o tym nic nie wiedział.:tak:
Wszystkiego najlepszego dla M!!!!!

Hmm a ja mam takie pytanie: czy nieskromnie moge sie dolaczyc do Was na n-k?? Wiem ze nie jestem juz staraczka ale na tym forum siedzem sobie od grudnia i tez sie z Wami zzylam, moze nie tak czesto sie udzielam bo mam juz fasolcie i Wikunia jest na glowie oraz ogolnie b. ciezka ciaza ale sledze na bierzaco i kocham dni kiedy moge popluc kompa hihihi bo takie walicie teksty badz macie swoje dni :-):-) Wiec jakby co dajcie znac jak Was znalezc :-):-):-):-)
zapraszam :-) znajdziesz mnie u innych dziewczyn.Mam na imie Daria :-)

Andzia - jak skoncze analize wynikow to w skrocie napisze ci na privie co mi wyszlo - w skrocie chodzi o uwarunkowania rodzinne i środowiskowe powstawania agresji u nieletnich przestepców
ja tez jestem ciekawa!!:tak: tylko poprosze potocznym jezykiem,co bym skapnela sie o co chodzi :-D

Laska wali NPRem po calosci...Jakbym czytala ich podreczniki....To tam jest np czekanie z nieodbywaniem stosunkow do 3-4 dni po wzroscie tempki- tak na wszelki przypadek. A owu jest na 4 dni przed wzrostem do 2 dni po wzroscie itd....Laska sobie sumuje te wszystkie wyjatki plus 20% konserwatyzmu od siebie i wychodzi jej 10-12 :-)
no i ja rozgryzlas :tak::-D

:tak:
rzeczywiscie Lolitko - trochę poczytałam wątku o badaniu śluzu - jak ja bym chciała mieć 12 dni płodnych:eek:
JA TEZ JA TEZ JA TEZ :-D:-D:-D
Badaicka - super tort:tak:
jak dzisaj Paulinka się czuje?

To było jeszcze przed Czarnobylem;-) - oczywiscie żart - wiem, że Czarnobyl był 3 lata wcześniej;-) ale efekty w żywotnosci plemników i jajeczek dopiero teraz wychodzą:wściekła/y:

Dziekuje kochana, dzisiaj już lepiej :tak: jestem z niej dumna bo sama połyka całą tabletkę FURAGINU-jest mała ale moja córa nie ma jeszcze trzech lat:happy:
No i najwazniejsze nie ma juz wrzasków podczas siusiania :tak:
Co do fotki z mojej wiekowej juz książki:happy:to chciałam tylko pokazać że pani o nicku Irlandia chyba na podstawie takich właśnie książek opiera swoją tezę 10-12 dni płodnych;-)

tyle dni przed owu,to chyba tylko plemniki buhaja rozplodowego Hanki moga tyle przetrwac!!:-p:-p:-p

reklama
Do góry