reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZĘTA!!

ale sobie pospałam znów i nareszcie bo nie muszę wstawać rano do nauki

Gosiu pewnie że wstaw suwaczek co zresztą już zrobiłaś i dobrze bo takie piękne testy ci wychodzą aż ci kochana zazdroszcze i oczywiscie daj znać co gin powiedział

reklama
Witam się serdelecznie:-D:-D:-D
Tak sobie nacytowałam ze normalnie bede odpisywać do południa...
Ale kocham swój komputerek który ma nowe bebeszki i działa rewelacyjnie!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Tak, cały czas. Wszystko dokładnie tak, jakbym miała @. Brzuch boli tak samo, piersi boleć przestały. Mam jednak nadzieję w tym wszystkim, że lekarz się pomylił i rzeczywiście nie byłam w ciąży a nie, że straciłam kolejny raz dzidzię. Tylko jak to stwierdzić?
Asiq - strasznie okropnie mi przykro...myslę ze nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic jak się czujesz...przytulam mocno!!!:-:)-:)-:)-(
Zajączku - teraz tak też myslałam, że pójdziesz chętnie na HSG;-)
:-)
No nawet polecę na HSG...tylko teraz żałuje że nie w tym cyklu bo bym pojechała do Mężula:-( Co tam 1200 km...;-)
Jak nauka??? Ty zdolniacha jesteś więc nie masz się co martwic:tak:

Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJE:biggrin2: maleństwo ma 12 mm i to podobno prawidłowa wielkosc, jestem zachwycona odetchnełam, ale ciaza dalej zagrożona.
TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJE MALEŃSTWO.
Gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cześć Pysiaczki:-) Super że do naz zajrzałaś:-)Pewnie ze trzymamy kciuki!!!! Uważaj na Was dalej:-D
Świat stracił sens bo nie mam czasu na BB.
Niedawno wróciłam z roboty a jechałam na 10.00.
Cały tydzien taki mam a wolne dopiero w niedziele.
Moj ma dzisiaj wolne więc wpadlam na chwilę, postaram się poczytać troszku.
Hanka - Kobieta pracujaca... no naprawdę... ty się nie przemęczaj za bardzo:-)
P.S. Poustawiałaś już wszystkich po kontach??:-D
Kurna będę pracować 6 dni w tygodniu 0d 8 do 10 godzin dziennie. mam już rozpiske na 2 tygodnie i tylko 2 niedziele mam wolne. Qurwa zajadą mnie.
Kuźwa...co tak długo każą ci zapieprzać tam??? A kiedy Ci powiedza czy się nadajesz czy nie??
Hanka
to co nie przyjemne niestety a wolałabym całkiem cos innego ale dupa blada przez następne dni no chyba ze maż pomoże mi wepchnac głebiej tem pimafucin hihi
:-D:-D:-D:-D Może jest akurat zalecane zeby tak robić??;-)
Siemka
Oczy mi na wierzch wychodza od migreny...juz czasami nie mam sily do tego...
Pamietajcie,zeby jutro trzymac kciuki za Kropeczke!!
Cześć szafirku... Miło Cię widzieć:-) CO do migreny - współczuję. Moją koleżankę czasem łąpie... Widze jak ona wtedy wyglada...czasem "jak nie wygląda" bo jak ją złapie to nie jest w stanie się podnieść...
a w ogole to wymyslil sobie,ze w nastepnym cyklu zaczynamy staranka i bedzie zloty strzal,bo on chce,zeby dzidzia sie urodzila 25 marca,to beda o nas w "uwadze" mowic :-D:-D:-D bo on sie urodzil 25 marca i jego tata tez :tak: i on chce teraz potrojna kumulacje,hahaha
Dobre:rofl2::rofl2: To rzeczywiście niesamowity zbieg okoliczności...:-)
Dzieki dziewczyny za gratulacje i mile slowa... mam nadzieje, ze to nie sen i faktycznie jest to ciaza...
dzis pojde do gina i sie okaze...
myslicie, ze suwaczek moge sobie wstawic zwlaszcza, ze dzis robilam test ponownie rano i tez wyszly II
Gosiaczek...Jak ja patrzę na ten twój suwaczek to uśmiecham się od ucha do ucha:-) To nie zaden sen...
A propo snu...mój M. ostatnio mi powiedział że miał piękny sen (se myślę - erotoman jeden - na pewno jakiś erotyczny) a on mi mówi że śniło mu się że powiedziałam że jestem w ciąży... i tak mi sie smutno zrobiło...
CześćKroptusiu Kochanie:-) Jak się czujesz??
Marzenixx, czy Ciebie komp przygniótł przy tym poprawianiu???
Gdzie Elfik?? Jak Ona się czuje?? tez nas opuściła szybko :baffled::baffled::baffled:
Czy ktoś ma wieści od Kropeczki????????????????
Buziaczki dla wszyskich:-):-):-):-)

Cześc Justynko naprawili ci kompa to wróciłaś na stałe na BB mam nadzieje??

Kropeczko 3mam kciuki za powodzenie operacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli ktoś mi mówi o wielkim problemie to oznacza, ze rzeczywiście, szuka we mnie chociażby jakiejkolwiek pomocy, ale.....

Ja już tak jestem, że chce zawsze pomagać ale jak coś ponad moje siły to tchórzę, bynajmniej tak jest obecnie, a to jest bardzo smutne:-(

Kurna ale mój M mnie ani w ząb nie rozumie...:-(

...ty znasz najlepiej swoja sytuacje i dlatego moge sie mylic, ale czasem wygadujemy sie ze swoich problemow niekoniecznie szukajac konkretnej pomocy, tylko by wyrzucic to z siebie. A maz cie nie rozumie, bo jest inny, moze inaczej zalatwil by te sprawy (problemy) porozmawiaj z nim "a noz widelec" podsunie ci ciekawy pomysl na rozwiazanie twoich trosk. ;-)

Dzień dobry:-) witam się wtorkowo:-)
przypominam, że Kropeczka ma dzisiaj operację i trzymamy za nią mocno kciuki:-)
no wlasnie kto ma jakies wiesci od kropeczki??

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZĘTA!!

ale sobie pospałam znów i nareszcie bo nie muszę wstawać rano do nauki

Gosiu pewnie że wstaw suwaczek co zresztą już zrobiłaś i dobrze bo takie piękne testy ci wychodzą aż ci kochana zazdroszcze i oczywiscie daj znać co gin powiedział
ale i tak mam watpliwosci czy dobrze robie?? a jak cos jest nie tak??

Czesc Zajaczku znosnie....maly daje do wiwatu :-):-) zaczyna sie powolutku rozpychac, wskoczylam w 7 mc wiec juz mysle blizej niz dalej...:-) A dzis widze lepsze nastroje u Ciebie ??

Dzień dobry:-) witam się wtorkowo:-)
przypominam, że Kropeczka ma dzisiaj operację i trzymamy za nią mocno kciuki:-)
Tak jest - kciuki mocno zaciśnięte - Kropeczko - kochana trzymaj się dzielnie:tak:
Witam się serdelecznie:-D:-D:-D
Jak nauka??? Ty zdolniacha jesteś więc nie masz się co martwic:tak:
dziękuję Ci bardzo - aż się zaczerwieniłam:zawstydzona/y:
czytam o tych wszystkich zaburzeniach nerwicowych i już mi się nie chce - mam 50% z nich;-)
ale i tak mam watpliwosci czy dobrze robie?? a jak cos jest nie tak??
Gosiu - jakie nie tak - wszystko jest w porządku - tak masz mysleć:tak::tak::tak:

Buziaki - do urzędu dzwoniłam, ale pan pojechał w teren - mam dzwonić za godzinę:wściekła/y: nadal nie wiem co z moim pismem:no:

reklama
Cześc Justynko naprawili ci kompa to wróciłaś na stałe na BB mam nadzieje??
Na tyle na ile mi praca pozwoli:-D:-D
Czesc Zajaczku znosnie....maly daje do wiwatu :-):-) zaczyna sie powolutku rozpychac, wskoczylam w 7 mc wiec juz mysle blizej niz dalej...:-) A dzis widze lepsze nastroje u Ciebie ??
Jezuuuu Kroptusiu, ale to zleciało!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętam jak przyszłam tutaj to ty chyba wtedy nie wiedziałaś jeszcze że jesteś w ciąży...a teraz popatrz:-D
Nastrój nawet nawet... Kompik działa super (bo czasami miałam ochotę tego grzmota przez drzi wywalić - rozumiecie - szewc bez butów chodzi), Gosia zafasolkowana:-) (co mnie natchnęło optymistycznie bardzo) i zaczęłam się odchudzać. (to akurat na razie nie nastraja mnie dobrze);-)
dziękuję Ci bardzo - aż się zaczerwieniłam:zawstydzona/y:
czytam o tych wszystkich zaburzeniach nerwicowych i już mi się nie chce - mam 50% z nich;-)
Wyluzuj.... U nas bys znalazła całe 1005 i to nie ttylko nerwicowych:-D Ja to myslę że ty jestes na BB tez dlatego że chcesz o nas doktorat napisać:-D:-D:-D

Do góry