Witam się serdelecznie

Tak sobie nacytowałam ze normalnie bede odpisywać do południa...
Ale kocham swój komputerek który ma nowe bebeszki i działa rewelacyjnie!!!!!!!!!!!

Tak, cały czas. Wszystko dokładnie tak, jakbym miała @. Brzuch boli tak samo, piersi boleć przestały. Mam jednak nadzieję w tym wszystkim, że lekarz się pomylił i rzeczywiście nie byłam w ciąży a nie, że straciłam kolejny raz dzidzię. Tylko jak to stwierdzić?
Asiq - strasznie okropnie mi przykro...myslę ze nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic jak się czujesz...przytulam mocno!!!:-

-

-

-(
Zajączku - teraz tak też myslałam, że pójdziesz chętnie na HSG;-)
:-)
No nawet polecę na HSG...tylko teraz żałuje że nie w tym cyklu bo bym pojechała do Mężula:-( Co tam 1200 km...;-)
Jak nauka??? Ty zdolniacha jesteś więc nie masz się co martwic
Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJE
maleństwo ma 12 mm i to podobno prawidłowa wielkosc, jestem zachwycona odetchnełam, ale ciaza dalej zagrożona.
TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJE MALEŃSTWO.
Gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cześć Pysiaczki:-) Super że do naz zajrzałaś:-)Pewnie ze trzymamy kciuki!!!! Uważaj na Was dalej
Świat stracił sens bo nie mam czasu na BB.
Niedawno wróciłam z roboty a jechałam na 10.00.
Cały tydzien taki mam a wolne dopiero w niedziele.
Moj ma dzisiaj wolne więc wpadlam na chwilę, postaram się poczytać troszku.
Hanka - Kobieta pracujaca... no naprawdę... ty się nie przemęczaj za bardzo:-)
P.S. Poustawiałaś już wszystkich po kontach??
Kurna będę pracować 6 dni w tygodniu 0d 8 do 10 godzin dziennie. mam już rozpiske na 2 tygodnie i tylko 2 niedziele mam wolne. Qurwa zajadą mnie.
Kuźwa...co tak długo każą ci zapieprzać tam??? A kiedy Ci powiedza czy się nadajesz czy nie??
Hanka
to co nie przyjemne niestety a wolałabym całkiem cos innego ale dupa blada przez następne dni no chyba ze maż pomoże mi wepchnac głebiej tem pimafucin hihi

Może jest akurat zalecane zeby tak robić??;-)
Siemka
Oczy mi na wierzch wychodza od migreny...juz czasami nie mam sily do tego...
Pamietajcie,zeby jutro trzymac kciuki za Kropeczke!!
Cześć szafirku... Miło Cię widzieć:-) CO do migreny - współczuję. Moją koleżankę czasem łąpie... Widze jak ona wtedy wyglada...czasem "jak nie wygląda" bo jak ją złapie to nie jest w stanie się podnieść...
a w ogole to wymyslil sobie,ze w nastepnym cyklu zaczynamy staranka i bedzie zloty strzal,bo on chce,zeby dzidzia sie urodzila 25 marca,to beda o nas w "uwadze" mowic

bo on sie urodzil 25 marca i jego tata tez

i on chce teraz potrojna kumulacje,hahaha
Dobre

To rzeczywiście niesamowity zbieg okoliczności...:-)
Dzieki dziewczyny za gratulacje i mile slowa... mam nadzieje, ze to nie sen i faktycznie jest to ciaza...
dzis pojde do gina i sie okaze...
myslicie, ze suwaczek moge sobie wstawic zwlaszcza, ze dzis robilam test ponownie rano i tez wyszly II
Gosiaczek...Jak ja patrzę na ten twój suwaczek to uśmiecham się od ucha do ucha:-) To nie zaden sen...
A propo snu...mój M. ostatnio mi powiedział że miał piękny sen (se myślę - erotoman jeden - na pewno jakiś erotyczny) a on mi mówi że śniło mu się że powiedziałam że jestem w ciąży... i tak mi sie smutno zrobiło...
Cześć
Kroptusiu Kochanie:-) Jak się czujesz??
Marzenixx, czy Ciebie komp przygniótł przy tym poprawianiu???
Gdzie
Elfik?? Jak Ona się czuje?? tez nas opuściła szybko

Czy ktoś ma wieści od Kropeczki????????????????
Buziaczki dla wszyskich:-):-):-):-)