reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Męczę magisterkę ale to już końcówka. Przy dobrych wiatrach dzisiaj skończę :) Jutro mam spotkanie z promotorem i chce mu już zanieść wszystko do sprawdzenia. UF...wczorajszy cały wieczór spędziłam na analizie badań - wyniki zastraszające..:eek:

Adaś nadal w gipsie, ale już go nie boli w końcu..Myślę że będzie dobrze :) Trochę się nudzi w domu - bo ile można robić obiad, spać, oglądać tv i siedzieć na kompie?? No ile? Dzisiaj na kulach zawlókł się do fryzjera - ciacho :))

reklama
Gosia wielkie gratulacje kochana
Męczę magisterkę ale to już końcówka. Przy dobrych wiatrach dzisiaj skończę :) Jutro mam spotkanie z promotorem i chce mu już zanieść wszystko do sprawdzenia. UF...wczorajszy cały wieczór spędziłam na analizie badań - wyniki zastraszające..:eek:

Adaś nadal w gipsie, ale już go nie boli w końcu..Myślę że będzie dobrze :) Trochę się nudzi w domu - bo ile można robić obiad, spać, oglądać tv i siedzieć na kompie?? No ile? Dzisiaj na kulach zawlókł się do fryzjera - ciacho :))
PM kochana nie przemęczaj się przy tej magisterce
a przypomnij mi jakie te badania prowadzisz do tej pracy i jakie ci wyniki wyszły??

no i robilam, dzis o 13.20 Quick Vue 25 czuylosc....
i

DZIEKI WIELKIE
noo dzis tez bylo 37 no i test popoludniu robiony...
a co do duphastonu to gin kazal brac caly czas i 28 dc zrobic test wiec duphaston nie ma wplywu - a ja trzy cykle bralam tak ze czekalam na @ biorac duphaston a i tak franca przychodzila...
oki poczekajcie - jutro pojde do gina to sie okaze a rano powtorze test....na razie lece na dzien dziecka i bede woieczorem
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak sie cieszę:-D:-D:-D:-D
No to ja na HSG moge iść nawet jutro:tak::tak::happy::happy:
Gosieńko MEGA gratulacje!!!!! Uważaj na siebie i na dzidziunię:-)
I nie uciekaj od nas tylko zaglądaj jak . Kinguś, Kroptusia, Olica, czy Patrysia!!!:-)

P.S. Kroptusiu, piękne ciuszki:-)

Lachonki moje Kochane...przepraszam że Wam nie odpisze ale po prostu dopiero się dorwałam do kompa jakiegos a za 25 min. wychodzę... Jest szansa że jutro dołączą mnie do świata zywych:)

Witam!
GOSIU WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ, PIĘKNY PREZENT NA DZIEŃ DZIECKA... SERDECZNIE GRATULUJĘ!:-)
asiq83 bardzo mi przykro przytulam!:-(
Nektarynko spóźnione życzenia: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM FASOLKI W BRZUSZKU!:tak:
Kroptusiu ubranka piękne!:laugh2:
Ja się czuję zupełnie inaczej niż przy 1IUI tzn. jajniki,brzuch i piersi nie bolą wogóle nic nie czuję... nawet po duphastonie się lepiej czuje?! Zobaczymy co będzie dalej...
POZDRAWIAM:-D

Cześć Dziewczynki. Co za dzień. W pracy po prostu kosmos jakiś. A jeszcze jutro zabieram przedszkolaki do ZOO a tu taka pogoda...

Dzień dobry :-)
Bardzo mi przykro.
Nie rozumiem jak jeden lekarz stwierdza ciąże a drugi już nie.
Może to znowu było jakieś poronienie.
A ciągle masz krwawienie?
Tak, cały czas. Wszystko dokładnie tak, jakbym miała @. Brzuch boli tak samo, piersi boleć przestały. Mam jednak nadzieję w tym wszystkim, że lekarz się pomylił i rzeczywiście nie byłam w ciąży a nie, że straciłam kolejny raz dzidzię. Tylko jak to stwierdzić?

GRATULACJE!!!!!! Strasznie się cieszę :-D

Witam dziewczyny po dłuuugiej przerwie... jakoś tak wyszło...
Nie mam siły nadrabiać tych milionów stron, czy ktoś byłby uprzejmy streścić dobre wieści?

U mnie bez zmian, jedynie rośnie niecierpliwość, i lęk, poza tym mam masę dołków i chyba jednak nie zaczniemy w lipcu, bo całe multum spraw jest niezałatwionych.
W piątek chyba skoczę na badanie krwi (toxo + cytomegalia + grupa krwi), byłam na cytologii, pod koniec czerwca będę miała wizytę kontrolną. Pytałam gina, czy mam teraz robić morfologię ogólną, ale powiedziała, że nie ma sensu, bo jak już będę w ciąży to będziemy robić często i bezpłatnie, a skoro nie zgłaszam jej teraz żadnych dolegliwości to nie ma potrzeby robienia w tej chwili morfologii i wydawania kasy. No nie wiem w sumie.
To "zwykły" gin w zwykłej przychodni, koleżanki namawiają mnie na zainteresowanie się szpitalem na Karowej do rodzenia, to może powinnam poszukać gina który tam pracuje, i chodzić do niego jeszcze przed zaciążeniem?
Muszę też ruszyć d. i pójść do dentysty, a w ogóle to załamałam się, bo chyba mi jedna ósemka ruszyła z kopyta, boli mnie dziąsło jak cholera:(
Nie mogę się zmobilizować z moją szkołą :( i ogólnie psychicznie jest mi ostatnio gorzej niż lepiej. Chwilami myślę, że powinniśmy teraz zaliczyć wpadkę, bo z takim nastrojem jak mam ostatnio to jestem gotowa odwlekać ciążę, bo zaczęłam się przeraźliwie bać wielu rzeczy związanych z ciążą i macierzyństwem ;) czy to normalne??

Pozdrawiam cieplutko...

reklama
asiq83 - bardzo mi przykro. Kurde dla mnie to nie zrozumiałe w żadnym calu:-(

Gosiu - gratulacje, ładnie na dzień dziecka:-D

Kropeczko-Bocianeczko - powodzenia jutro, nie stresuj się za bardzo.

Hanka, gdzie jesteś!!!!

Pierwsza tura badań za mną w przyszłym tygodniu ruszam do pracy.

Do góry