reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WOW:tak::-)To bedzie imprezka na calego:-);-)
No wlasnie to bedziecie imprezowac:tak::tak:

ja tez sie taram o stlaych porach,chociaz z jedzeniem to roznie:-D:rofl2:
ale dziecko to dziecko a nie robot
ja wiem ze dziecko to nie robot ja jej na chama jedzenia nie wpycham ona juz jest tak przyzwyczajona ze o danej godzinie jest glodna i sama wola

ja mam na zmianę jeden miesiąc prąd drugi wode normalnie non top kolor i my miesięcznie to tak 1250 komorne za najm 350 piotrka alimenty 50internet 40 polsat 50 raty i 100raty no to miesięcznie to jest????1840 zł no nic tylko się pochlastać........ale co tam byle byśmy zdrowi byli przecież wygram w totka i mieszkanie z kurierem więc będzie git:-D:-Dmam kochaną 3 szczęśliwych zdrowych dzieciaczków kochanego faceta u boku kochane laski na forum bb no to jak się dołować wiem czego mi brakuje ostatnio no snu:rofl2:a moje kochanie śpi aż chrapie chyba trzeba go będzie siłą brać ale patrysia pisała że to karalne ale co tam najwyżej mnie posadzą i będe miała w prezencie wczasy gratis:-D
No ja mam tez duzo oplat tak ze wszytkim nazbiera sie 1500Euro czyli jakies 6 tys zl a gdzie tam jeszcze jedzenie pieluchy ubrania itd

U mnie tez sa mieszkania do wynajecia za 3000:szok::szok::szok:Ale ja dziwie sie tym ludziom ktorzy daja tyle kasy na wynajem:no::no::no:
Lepiej byłoby wziasc kredyt i placic te 2000 miesiecznie za swoje mieszkanie
No my tez tak chcemy zrobic ze wezmiemy kredyt i chcemy jakis domek kupic lub wybudowac:tak::tak: ale jak narazie ma to jeszcze czas 3 pokoje i 100m kwad. narazie mi wystarczy moze za jakied 2 latka

bo ja już taka romantyczna jestem:-D:-D:-D:-D:-D
a co dotego.poszukuje jednego kawalka co byl hitem wiosna 2005 roku,taki wolny ale za chiny nie pmaietam kto to spiewal.nigdy sebie nie zapisalam

Teraz to juz na serio zmykam:tak::tak::tak:Moze moje potworki zrobia mi niespodzianke i usna jak bede w kibelku:-);-)

Dobranoc:-)
dobranoc

dokłądnie dowikla ja też starałam się o stałych porach ale ona sama sobie rozregulowuje wszystko nic nie poradze na to taki typ

tez się dziwie tylko ,że teraz jest problem z kredytami trudniej dostać widze to teraz kiedy usiłujemy sprzedac jakl ludzie się staraja chca i d.. nie dostaja kredytu jutro mamy jakiś kupców mają oglądac ale chcą żebyśmy zeszli z ceny trochę jesli będą zdecydowani to zejdziemy 10 tys . tak ustalilismy zeby jak najszybciej je sprzedac i postarac się o resze kredytu no i w koncu kupić własne większe M .
trzymajcie jutro kciuki dziewczyny

bedziemytrzymac

bo my jesteśmy wyjątkowe i dlatego szczęście przynosimy:tak::tak:
kciukaski ma się rozumieć mlenko zaciskamy będzie git sprzedacie:tak:
dobranoc dowikluś:tak:
moje kochanie przeciąga się na łóżku tak apetycznie wygląda no chyba się trza będzie skusić:rofl2:i zrobić mu pobudkę ale to poteeeemmmmm:rofl2:

....a co dotego.poszukuje jednego kawalka co byl hitem wiosna 2005 roku,taki wolny ale za chiny nie pmaietam kto to spiewal.nigdy sebie nie zapisalam
anabubka zanuć mi to ci powiem bo ja dobra w tym jestem w końcu chcę brać udział w "jaka to melodia":rofl2::rofl2::rofl2:

bo my jesteśmy wyjątkowe i dlatego szczęście przynosimy:tak::tak:
kciukaski ma się rozumieć mlenko zaciskamy będzie git sprzedacie:tak:
dobranoc dowikluś:tak:
moje kochanie przeciąga się na łóżku tak apetycznie wygląda no chyba się trza będzie skusić:rofl2:i zrobić mu pobudkę ale to poteeeemmmmm:rofl2:

hehe Malina nie kuś bo ja zaraz w Twoje slady pójde tylko ,że ja to będę musiała mojego zawlec do łóżka :-D ale co tam za włosy i heja jak w epoce kamienia łupanego :-D:-D:-D

reklama
Do góry