reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No wlasnie to bedziecie imprezowacWOW:-)To bedzie imprezka na calego:-);-)

ja wiem ze dziecko to nie robot ja jej na chama jedzenia nie wpycham ona juz jest tak przyzwyczajona ze o danej godzinie jest glodna i sama wolaja tez sie taram o stlaych porach,chociaz z jedzeniem to roznie
ale dziecko to dziecko a nie robot
No ja mam tez duzo oplat tak ze wszytkim nazbiera sie 1500Euro czyli jakies 6 tys zl a gdzie tam jeszcze jedzenie pieluchy ubrania itdja mam na zmianę jeden miesiąc prąd drugi wode normalnie non top kolor i my miesięcznie to tak 1250 komorne za najm 350 piotrka alimenty 50internet 40 polsat 50 raty i 100raty no to miesięcznie to jest????1840 zł no nic tylko się pochlastać........ale co tam byle byśmy zdrowi byli przecież wygram w totka i mieszkanie z kurierem więc będzie gitmam kochaną 3 szczęśliwych zdrowych dzieciaczków kochanego faceta u boku kochane laski na forum bb no to jak się dołować wiem czego mi brakuje ostatnio no snu
a moje kochanie śpi aż chrapie chyba trzeba go będzie siłą brać ale patrysia pisała że to karalne ale co tam najwyżej mnie posadzą i będe miała w prezencie wczasy gratis
![]()
No my tez tak chcemy zrobic ze wezmiemy kredyt i chcemy jakis domek kupic lub wybudowacU mnie tez sa mieszkania do wynajecia za 3000Ale ja dziwie sie tym ludziom ktorzy daja tyle kasy na wynajem
Lepiej byłoby wziasc kredyt i placic te 2000 miesiecznie za swoje mieszkanie

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a co dotego.poszukuje jednego kawalka co byl hitem wiosna 2005 roku,taki wolny ale za chiny nie pmaietam kto to spiewal.nigdy sebie nie zapisalambo ja już taka romantyczna jestem![]()
dobranocTeraz to juz na serio zmykamMoze moje potworki zrobia mi niespodzianke i usna jak bede w kibelku:-);-)
Dobranoc:-)
dokłądnie dowikla ja też starałam się o stałych porach ale ona sama sobie rozregulowuje wszystko nic nie poradze na to taki typ
tez się dziwie tylko ,że teraz jest problem z kredytami trudniej dostać widze to teraz kiedy usiłujemy sprzedac jakl ludzie się staraja chca i d.. nie dostaja kredytu jutro mamy jakiś kupców mają oglądac ale chcą żebyśmy zeszli z ceny trochę jesli będą zdecydowani to zejdziemy 10 tys . tak ustalilismy zeby jak najszybciej je sprzedac i postarac się o resze kredytu no i w koncu kupić własne większe M .
trzymajcie jutro kciuki dziewczyny
bedziemytrzymac
bo my jesteśmy wyjątkowe i dlatego szczęście przynosimy

kciukaski ma się rozumieć mlenko zaciskamy będzie git sprzedacie
dobranoc dowikluś
moje kochanie przeciąga się na łóżku tak apetycznie wygląda no chyba się trza będzie skusić
i zrobić mu pobudkę ale to poteeeemmmmm

dobranoc dowikluś

moje kochanie przeciąga się na łóżku tak apetycznie wygląda no chyba się trza będzie skusić

....a co dotego.poszukuje jednego kawalka co byl hitem wiosna 2005 roku,taki wolny ale za chiny nie pmaietam kto to spiewal.nigdy sebie nie zapisalam
anabubka zanuć mi to ci powiem bo ja dobra w tym jestem w końcu chcę brać udział w "jaka to melodia"

anabubka zanuć mi to ci powiem bo ja dobra w tym jestem w końcu chcę brać udział w "jaka to melodia"

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No to ja mam nadzieje ze jutro bede miala 6 w lotku a puscilam wiec moze sie spelni;-);-)trzymajcie kciuki;-);-);-)jak juz kiedyś Malinka zauważyła co się tu napisze to się spełnia jakieś szczęście przynosicie kobietki![]()

Malinka wrozbistko co o tym myslisz???

bo my jesteśmy wyjątkowe i dlatego szczęście przynosimy
dobranoc dowikluś
moje kochanie przeciąga się na łóżku tak apetycznie wygląda no chyba się trza będzie skusići zrobić mu pobudkę ale to poteeeemmmmm
![]()
hehe Malina nie kuś bo ja zaraz w Twoje slady pójde tylko ,że ja to będę musiała mojego zawlec do łóżka

reklama
co do wróżb lotto to słabo u mnie słabo nawet sobie tych liczb nie mogę wywróżyćNo to ja mam nadzieje ze jutro bede miala 6 w lotku a puscilam wiec moze sie spelni;-);-)trzymajcie kciuki;-);-);-)
Malinka wrozbistko co o tym myslisz???![]()

ale czasami mi się śnią liczby kiedyś zapisywałam raz tak nawet 4 skreśliłam

Podziel się: