reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
tak za wynajem te 700EuroA&E ale to za wynajem tyle?
Wwawie na naszym osiedlu za 3 pok. zyczyli sobie za wynajem 2500-3000 tys a zarobki wiadomo jakie nieporównywalne![]()
no to w wawie sobie ladnie zycza za mieszkanka

WOWi świętujemy przez 3 dni z rzędu, 27 urodziny moje, 28 rocznica ślubu, 29 imieniny m![]()

ja mam na zmianę jeden miesiąc prąd drugi wode normalnie non top kolor i my miesięcznie to tak 1250 komorne za najm 350 piotrka alimenty 50internet 40 polsat 50 raty i 100raty no to miesięcznie to jest????1840 zł no nic tylko się pochlastać........ale co tam byle byśmy zdrowi byli przecież wygram w totka i mieszkanie z kurierem więc będzie git
mam kochaną 3 szczęśliwych zdrowych dzieciaczków kochanego faceta u boku kochane laski na forum bb no to jak się dołować wiem czego mi brakuje ostatnio no snu
a moje kochanie śpi aż chrapie chyba trzeba go będzie siłą brać ale patrysia pisała że to karalne ale co tam najwyżej mnie posadzą i będe miała w prezencie wczasy gratis

U mnie tez sa mieszkania do wynajecia za 3000tak za wynajem te 700Euro
no to w wawie sobie ladnie zycza za mieszkanka![]()

Lepiej byłoby wziasc kredyt i placic te 2000 miesiecznie za swoje mieszkanie
agunia-ln
Fanka BB :)
i pójdziesz siedzieć za miłośćja mam na zmianę jeden miesiąc prąd drugi wode normalnie non top kolor i my miesięcznie to tak 1250 komorne za najm 350 piotrka alimenty 50internet 40 polsat 50 raty i 100raty no to miesięcznie to jest????1840 zł no nic tylko się pochlastać........ale co tam byle byśmy zdrowi byli przecież wygram w totka i mieszkanie z kurierem więc będzie gitmam kochaną 3 szczęśliwych zdrowych dzieciaczków kochanego faceta u boku kochane laski na forum bb no to jak się dołować wiem czego mi brakuje ostatnio no snu
a moje kochanie śpi aż chrapie chyba trzeba go będzie siłą brać ale patrysia pisała że to karalne ale co tam najwyżej mnie posadzą i będe miała w prezencie wczasy gratis
![]()

bo ja już taka romantyczna jestemi pójdziesz siedzieć za miłośćjaki romantyzm
![]()

reklama
ja tez sie taram o stlaych porach,chociaz z jedzeniem to roznie
ale dziecko to dziecko a nie robot
dokłądnie dowikla ja też starałam się o stałych porach ale ona sama sobie rozregulowuje wszystko nic nie poradze na to taki typ
U mnie tez sa mieszkania do wynajecia za 3000Ale ja dziwie sie tym ludziom ktorzy daja tyle kasy na wynajem
Lepiej byłoby wziasc kredyt i placic te 2000 miesiecznie za swoje mieszkanie
tez się dziwie tylko ,że teraz jest problem z kredytami trudniej dostać widze to teraz kiedy usiłujemy sprzedac jakl ludzie się staraja chca i d.. nie dostaja kredytu jutro mamy jakiś kupców mają oglądac ale chcą żebyśmy zeszli z ceny trochę jesli będą zdecydowani to zejdziemy 10 tys . tak ustalilismy zeby jak najszybciej je sprzedac i postarac się o resze kredytu no i w koncu kupić własne większe M .
trzymajcie jutro kciuki dziewczyny
Podziel się: