reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
po angielsku facet nastrojowo wiosną śpiewał 2005 rok czyli julcia miała roczek .....hmmmmm co to wtedy leciało??????????ja wpadne na to ....a to znane było znaczy się taki hicior czy nie bałdzo??????

A&E teraz tak patrze Twoja córeczka ma juz 4 zębole?? moja ma cały czas 2 i nic więcej nie widać :baffled:
tak ma 4 ale zesmy dlugo na nie czekali bo dwie jedynki dostala w styczniu a reszta dopiero wyszla w polowie maja:-D:-D teraz jej sie przebija nastepna jedynka na gorze ale jakos sie przebic nie chce dzaslo spuchniete biale widac ale nadal nic:no::no: moze znowu bedziemy czekac nastepne 4 miesiace:-D:-D

pewnue przez ta mgle nie dolatuje
no chyba tak:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a z czym się kojarzy?
jakiś teledysk może?
coś charakterystycznego?
jakieś słowo?
cokolwiek!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no nic

po angielsku facet nastrojowo wiosną śpiewał 2005 rok czyli julcia miała roczek .....hmmmmm co to wtedy leciało??????????ja wpadne na to ....a to znane było znaczy się taki hicior czy nie bałdzo??????

na rmf fm grali to jakos w maju-czerwcu 2005roku
bylo tez na liscie
wolny fajny kawalek.
normlanie byalbym Ci dozgonnie wdzieczna:-D

reklama
Do góry