reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

cześćdziewczyny

Kasia, ten pobieraczek działa tak że przez 10 dni "testujesz" za darmo, a po 10 dniach automatycznie przedłuża się umowa i każą płacić. Nie przedłuża się jeżeli pisemnie zrezygnujesz.

Tu przekajam info ze strony głównej pobieraczka
Informacja dla klientów
Podczas 10-dniowego darmowego okresu próbnego przysługuje prawo do pisemnego wypowiedzenia zamówienia (fax, email itp.). Po upływie 10-dniowego okresu próbnego ważność umowy od 3 miesięcy i koszt od 7,90 PLN miesięcznie.

reklama
Być może że się znamy nie przypominam sobie.
Nie przypominasz sobie, czy byłaś już na tym forum pod kilkoma innymi nickami ?:baffled::eek: W każdym bądź razie, my sobie przypominamy :sorry::rofl2:

EDIT: słońce się przebija, więc pewnie niedługo na spacer wyjdziemy. Może się do Kauflanda przejdziemy i może o lumpka zahaczę.

Witam się i ja o poranku z kubkiem kawki:-) u nas za oknem słoneczko więc mam zamiar się zaraz zbierać w rejs z Tuśką:tak: mam nadzieję że ta pogoda się poprawi przynajmniej bo od poniedziałku mam urlop a że będzie remont w chacie w tym czasie to nie mam zamiaru kisić się z małą w domu:no:
Asiek my kupiliśmy małej taką sofkę mam nadzieję że się sprawdzi;-) właśnie oczekuję na kuriera Rozkładana kanapa, sofa, łóżko "MAJA150cm (644316637) - Aukcje internetowe Allegro

Witam się i ja o poranku z kubkiem kawki:-) u nas za oknem słoneczko więc mam zamiar się zaraz zbierać w rejs z Tuśką:tak: mam nadzieję że ta pogoda się poprawi przynajmniej bo od poniedziałku mam urlop a że będzie remont w chacie w tym czasie to nie mam zamiaru kisić się z małą w domu:no:
Asiek my kupiliśmy małej taką sofkę mam nadzieję że się sprawdzi;-) właśnie oczekuję na kuriera Rozkładana kanapa, sofa, łóżko "MAJA150cm (644316637) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna. My mamy takie łóżko normalne, drewniane. Ta kanapa jest chyba lepsza bo mała nie spadnie z wielkim hukiem jakby co:eek:

A tak wogóle to witam się o poranku :-)
U nas słońce świeci ale wiatrzysko zimne, brrrr...:tak: może w południe będzie lepiej. Auta dziś nie mam kurcze, bo mężuś do chorzowa musiał swoim jechać i jestem "uziemiona":-D kombinuje co tu robić cały dzień??:rofl2:
Agulka to fajnie ci się udało z tym bidonem, jednak warto być uczciwym:tak: a swoją drogą ile kosztuje taki sprzęt, bo nasz to dzidzia już przegryzła :rofl2::laugh2:
Kasiu to super że w pracy fajna atmosfera, to podobno połowa sukcesu:tak:
A u nas jakoś ostatnio z tym spaniem się pomieszało, :nerd: w dzień nie śpi, wieczorem do łóżeczka nie dawaj bo ryk jak nie wiem :baffled: zaśnie tylko w łóżku swoim ze mną albo w naszym :eek: a potem dopiero ją przełożę do łóżeczka, ale jak się tylko zorientuje to płacz. Może nie ma tyle miejsca w łóżeczku ile chce mieć... już nie wiem:sorry:

cześćdziewczyny

Kasia, ten pobieraczek działa tak że przez 10 dni "testujesz" za darmo, a po 10 dniach automatycznie przedłuża się umowa i każą płacić. Nie przedłuża się jeżeli pisemnie zrezygnujesz.

Tu przekajam info ze strony głównej pobieraczka
Informacja dla klientów
Podczas 10-dniowego darmowego okresu próbnego przysługuje prawo do pisemnego wypowiedzenia zamówienia (fax, email itp.). Po upływie 10-dniowego okresu próbnego ważność umowy od 3 miesięcy i koszt od 7,90 PLN miesięcznie.

Myślisz, że pisemnie czyt przez meila można zrezygnować???? Wczoraj w meilu prosiłam o usunięcie mego konta na tej stronie może uznają no chyba, że trzeba osobno pismo wysłać.

Witam i ja.

Noc przerąbana, czyzby zmiany w pogodzie, że wszystkie dzieci tak słabo spały?????? Kręcił się, popłakiwał, kopał i trwało to 1,5 godziny, wrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mai katar przechodzi , a jestem chyba w najgorszym stadium kataru a mały dziś zaczął kichać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asiek Adaś spi od 3 m-cy bez szczebelek, ale my mamy takie łóżeczko z którego robi sie łózko ( a teraz szkoda) bo bym chciała taka kanape jak Anetasa, no ale przeboleję, Maja się na nim wyspała do 3 roku życia to i Adaśko też. Kupimy dopiero cos na nowa chałupę, no chyba że potrwa to jeszcze z 10 lat.:sorry:

Anetasa kanapa ekstra i tania.

marysiapysia23 każdy juz wie kim jestes

Mój mały woła siku i kupę.:tak::tak::tak::-)

Pogoda do bani a dzis Maję na tańce muszę zaprowadzić a potem na 5 urodziny mojej chrześnicy Lili.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Do Kauflanda jednak nie poszliśmy, bo pogoda w kratkę. Maciuś się wyhasał z kolegą (troszkę starszym). Ten chłopiec ma 1,5 miesięczną siostrę, która ma już 2 zęby :szok::szok::szok::szok:

Maciuś powoli zasypia. Woła mnie, ale jak tylko wchodzę do pokoju, to chce wyjść z łóżeczka. Liczę, że zaraz zaśnie sam.:-p:sorry:

Do góry